rodzice Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Nic tylko scenariusze pisać ! Macie dziewczyny wielbicielkę we mnie . Quote
Basenji Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Widzę, że Asiaczek zupełnie już sprzedaje swoje 2 pociechy. Zdrówko :lol: Quote
Asiaczek Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Jakie sprzedaje, jakie sprzedaje!? Ja to dokupuję sobie od czasu Gnoma-Goma. Ale nie za często, bo mi budżet domowy nie wystarcza na te piwka, dziewczynki i pizze i inne atrakcje. Gusio i Gomzowaty to kumple dwa i do spacerów i do... Pzdr. Quote
daga10011 Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 extra jak zwykle :lol: .A te pyszczydla slodkie :P Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 a qiedy foty z wakacji ja juz ich nie doczekam :cry: Quote
Asiaczek Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Dlaczego masz nie doczekać?! Doczekasz, doczekasz... i jak będzie wspaniale smakowało, prawda? Pzdr. Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Asiaczek napisał(a):Dlaczego masz nie doczekać?! Doczekasz, doczekasz... i jak będzie wspaniale smakowało, prawda? Pzdr. Asiu jutro jade na Zlot DGM :D Quote
Asiaczek Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 No tak. Ale po powrocie ze zlotu komputer będzie czekał aż go otworzysz i poczytasz sobie nowe przygody Pana Gomeza i jego przyjaciół. Gwarantuję! Pzdr. Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Asiaczek napisał(a):No tak. Ale po powrocie ze zlotu komputer będzie czekał aż go otworzysz i poczytasz sobie nowe przygody Pana Gomeza i jego przyjaciół. Gwarantuję! Pzdr. hahaha ale nie wiem czy jak w takim tepie bedziecie gadulkowac to czy ja bede miala odwage zagladac na dgm hahhaha Quote
Asiaczek Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Posiedzisz dzień-noc-dzień-noc i nadrobisz zaległości. :lol: Pzdr. Quote
dbsst Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Asiaczek napisał(a):Posiedzisz dzień-noc-dzień-noc i nadrobisz zaległości. :lol: Pzdr. hahahaha baaardzo smieszne ;) spadam spac :buzi: Quote
agabass Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 Gomzio po wczorajszym spacerku polomokotowym obrażony. Ćwiczenia mu nie pasowały w metrze nie chciał na kolanka i w nocy ze mną nie spał oj uparty chłopaczyna. Quote
Hanna R. Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Łujjjjj - jak mawiał nasz dziadek z Kresów - nagrodę by jaką literacką w psiej DG-literaturze ustanowić trza ! Ja już mam kandydatkę na laureatkę :lol: Quote
baskomaniak Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 agabass napisał(a):Gomzio po wczorajszym spacerku polomokotowym obrażony. Ćwiczenia mu nie pasowały w metrze nie chciał na kolanka i w nocy ze mną nie spał oj uparty chłopaczyna. Ojjjj ! Czy czasem dziadek się do tego złego humoru nie przyczynił... :roll: Pozdrawiam. :D Quote
baskomaniak Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 No to kamień z serca... :) Dziadek się ucieszy... :wink: Pozdrawiam. :D Quote
Patka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Upartty jak to chłopcy mają w zwyczaju :wink: Quote
Asiaczek Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Mnie Gomzio przestanie kochać, ale mu przejdzie... . Spoko. pzdr. Quote
agabass Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 Już jest dobrze wykąpany nakarmiony tuli sie do mojej mamy, choś dziś u weta narozrabiał. Przewócił regał z całą jego zawartościa. Taki mały basek i do tego przestraszył sie potfornie. On chciał tylko przejść obok, ale załadowany gigant na niestabinnym podłożu runął. To nie był nasz wet my tylko pomagaliśmy rannej koleżance, która rozcieła sobie łapkę i trzeba było szwy założyć. No a Gom musiał u weta sprawdzić wszystkie kąty. Taki to dzisiejszy dzień. Po tych przeżyciach dzielny Gomandos spał cały dzień :lol: A uwierzcie uśmiałam się z tej dzikiej akcji na regał co niemiara. Quote
baskomaniak Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 W końcu to jest Gomandos, nie? Skorzystał z okazji i przetrenował sobie szturm na zawartość regału... :wink: Pozdrawiam. :D Quote
Asiaczek Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Pewnie, nie ma to jak akcja w terenie. Co tam sucha zaprawa! pzdr. Quote
agabass Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 Dziś parę fot z wyjazdu. Gomez: Jako pies strużujący i oczywiście obronny nawet jak gdzieś wyjeżdżam to muszę pracować. Wszyscy się dobrze bawią, a ja co dzieci niańczę. Gomez: Olutek przesuń się bo zimno jak tak się pilnuje brrrr? Jestem czujny cdn nastąpi Quote
Asiaczek Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 hahaha!!! Wszechstronny pies użytkowy Basek rudogłowy. Pilnuje, rozśmiesza, Dogadza, pociesza! Może być taki wierszyk? Pzdr. Quote
mrowka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='agabass']Dziś parę fot z wyjazdu. Gomez: Jako pies strużujący i oczywiście obronny nawet jak gdzieś wyjeżdżam to muszę pracować. Wszyscy się dobrze bawią, a ja co dzieci niańczę. Gomez: Olutek przesuń się bo zimno jak tak się pilnuje brrrr? Jestem czujny cdn nastąpi cos to strozowanie nudne jest dla Gomezka :roll: :lol: :lol: czekam na cd :angel: Quote
Recommended Posts