Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie sprzedaje, jakie sprzedaje!? Ja to dokupuję sobie od czasu Gnoma-Goma. Ale nie za często, bo mi budżet domowy nie wystarcza na te piwka, dziewczynki i pizze i inne atrakcje. Gusio i Gomzowaty to kumple dwa i do spacerów i do...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dlaczego masz nie doczekać?! Doczekasz, doczekasz... i jak będzie wspaniale smakowało, prawda?
Pzdr.

Asiu jutro jade na Zlot DGM :D

Posted

Asiaczek napisał(a):
No tak. Ale po powrocie ze zlotu komputer będzie czekał aż go otworzysz i poczytasz sobie nowe przygody Pana Gomeza i jego przyjaciół. Gwarantuję!
Pzdr.

hahaha ale nie wiem czy jak w takim tepie bedziecie gadulkowac to czy ja bede miala odwage zagladac na dgm hahhaha

Posted

Gomzio po wczorajszym spacerku polomokotowym obrażony. Ćwiczenia mu nie pasowały w metrze nie chciał na kolanka i w nocy ze mną nie spał oj uparty chłopaczyna.

Posted

agabass napisał(a):
Gomzio po wczorajszym spacerku polomokotowym obrażony. Ćwiczenia mu nie pasowały w metrze nie chciał na kolanka i w nocy ze mną nie spał oj uparty chłopaczyna.

Ojjjj ! Czy czasem dziadek się do tego złego humoru nie przyczynił... :roll:
Pozdrawiam.
:D

Posted

Już jest dobrze wykąpany nakarmiony tuli sie do mojej mamy, choś dziś u weta narozrabiał. Przewócił regał z całą jego zawartościa. Taki mały basek i do tego przestraszył sie potfornie. On chciał tylko przejść obok, ale załadowany gigant na niestabinnym podłożu runął. To nie był nasz wet my tylko pomagaliśmy rannej koleżance, która rozcieła sobie łapkę i trzeba było szwy założyć. No a Gom musiał u weta sprawdzić wszystkie kąty. Taki to dzisiejszy dzień. Po tych przeżyciach dzielny Gomandos spał cały dzień :lol: A uwierzcie uśmiałam się z tej dzikiej akcji na regał co niemiara.

Posted

Dziś parę fot z wyjazdu.

Gomez: Jako pies strużujący i oczywiście obronny nawet jak gdzieś wyjeżdżam to muszę pracować. Wszyscy się dobrze bawią, a ja co dzieci niańczę.

Gomez: Olutek przesuń się bo zimno jak tak się pilnuje brrrr?

Jestem czujny

cdn nastąpi

Posted

[quote name='agabass']Dziś parę fot z wyjazdu.

Gomez: Jako pies strużujący i oczywiście obronny nawet jak gdzieś wyjeżdżam to muszę pracować. Wszyscy się dobrze bawią, a ja co dzieci niańczę.

Gomez: Olutek przesuń się bo zimno jak tak się pilnuje brrrr?

Jestem czujny

cdn nastąpi
cos to strozowanie nudne jest dla Gomezka :roll: :lol: :lol:
czekam na cd :angel: