agabass Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 jakie zboczeńce tu pełna niewinności rozmowa się prowadzi może trochę inności ale od razu zboki a co u Szpilopenetratora się dzieje chyba trzeba sprawdzić Quote
Alicja Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 agabass napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):agabass napisał(a):koteczki chyba za zabaweczkami latają bo Gom skacze po wyrku jak szalony hihihi no i na co mu zmiana diety była a mógł gołębia upolować nie kicikici się zachciało :lol:oj to może pawika by sprowokować :wink: a wiesz że jak był mały to piane z pifka z sokiem chlipał teraz to może na wygazowane by sie chłopaczyna skusił bo to taka moczymorda :roflt:oj wypij chłoptasiu to ci sie beknie i ci przejdzie kociokwik :wink: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 agabass napisał(a):jakie zboczeńce tu pełna niewinności rozmowa się prowadzi może trochę inności ale od razu zboki a co u Szpilopenetratora się dzieje chyba trzeba sprawdzić tam sie nic nie dzieje spokoj cisza jak ustawa nakazuje 8) Quote
agabass Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 debe a u mnie co libacja :question: :lol: ala Gom sieknął spirylulium i poszedł spać z moim TZ'tem do rana żołądek się wypali a przynajmniej jego zawartość :lol: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='agabass']debe a u mnie co libacja :question: :lol: ala Gom sieknął spirylulium i poszedł spać z moim TZ'tem do rana żołądek się wypali a przynajmniej jego zawartość :lol: heheh eraczej kanibalizm 8) Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 agabass napisał(a):raczej kociobalizm :lol: hehehehehe w sumie tak :D Quote
Alicja Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='agabass']debe a u mnie co libacja :question: :lol: ala Gom sieknął spirylulium i poszedł spać z moim TZ'tem do rana żołądek się wypali a przynajmniej jego zawartość :lol:oj czekaj jak mu kłaczek w gardziołku stanie :evil: Quote
agabass Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 bidubidu Gomeleniek ale mu życzycie włosa w gardle fe fe fe nie przyjemne oj nie nie Quote
agabass Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 już czas spać a przynajmniej się przytulać dobrej i wesołej niech wam się szczęsliwie śni buzi buzi Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 agabass napisał(a):już czas spać a przynajmniej się przytulać dobrej i wesołej niech wam się szczęsliwie śni buzi buzi i ja ide sie pogrzac pod kolderke :buzi: Urwiski Quote
agabass Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 no to jak i ty chrapsi chrapsi :sleeping: Quote
Alicja Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 agabass napisał(a):no to jak i ty chrapsi chrapsi :sleeping: :cry: :cry: :cry: śpiochy Quote
agabass Posted August 10, 2005 Author Posted August 10, 2005 Dziś oddałam swojego Koshiego malutkiego kochanego niunia smutno ale fajnie bedzie sobie mieszkał byłam widziłam. A Kinte już w nowym domu się zadomowił. Kunta jedzie do swojej nowej rodzinki w sobotę. A ja jutro wyjeżdżam na mazury na sześć dni a potem nad może na pięć wracam 21 sierpnia i choć chciłam dziś jakieś foty wstawić to chyba niestety nie bedzie to możliwe z braku czasu. Jakby co to życzę wam miłego wypoczynku, a tym którzy pracują życzę przyjemnej i niemęczocej pracy i dużo radości. Może jeszcze tu wpadnę przelotem. :B-fly: :bigcool: Quote
baskomaniak Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Agabass, życzę udanego wypoczynku. Pozdrawiam. :D Quote
agabass Posted August 10, 2005 Author Posted August 10, 2005 dzięki dzięki własnie się pakujemy pewnie zapomnę czegoś jak zawsze hahahaha Quote
Justi0022 Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Aga, dużo słońca i udanych wakacji :lol: Quote
Asiaczek Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Dużo słońca - boś ostatnio nieco blada była na spacerze. No i czekamy na serwis fotograficzny z udanego wyjazdu na Mazury. Pzdr. Quote
agabass Posted August 10, 2005 Author Posted August 10, 2005 blada twarzy zbladłam przez posłuszeństwo mego Goma :lol: ale dziękuję najwyżej jak pogoda nie dopisze to się czymś wysmaruję :lol: i jakoś to zawsze będzie Quote
Asiaczek Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 E tam. Ta smarowana opalenizna tylko może zaszkodzić. Lepiej tego nie próbuj. Pzdr. Quote
agabass Posted August 10, 2005 Author Posted August 10, 2005 E tam smarowanie jak na plaże nudystów trafię to dopiero będzie pies bedzie latał wśród golasów, a na mnie będą spoglądać jak na zboczeńca bo w ubraniu :lol: A jak jeszcze pare fotek zrobię to mnie chyba powieszą, albo bedą pozować kto wie :lol: . Pozdrawiam Quote
rodzice Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Zyczę Tobie dużo słoneczka , bo to teraz towar deficytowy . Quote
Hanna R. Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 No to dbaj o siebie - pamiętaj, żadnych tam , ani nawet w eleganckiej formie Można Można hołdy przyjmować Można wzbudzać w mężczyznach emocje Ale najważniejsze, żeby było pamiętaj, możesz - a nawet powinnaś I ŻADNEGO TAKIEGO CZEGOŚ !!! To ja, starsza pani daję Ci pare przykazań SPRAWDZONE SĄ !!! :wink: :wink: :wink: NO I JEDŹCIE POWOLI I OSTROŻNIE !!! TAK ALBO TAK W OSTATECZNOŚCI ALE NIGDY, PRZENIGDY Póki co Aga :buzi: Bawcie sie dobrze !!!!! Quote
Recommended Posts