Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jakie zboczeńce tu pełna niewinności rozmowa się prowadzi może trochę inności ale od razu zboki a co u Szpilopenetratora się dzieje chyba trzeba sprawdzić

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agabass napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
agabass napisał(a):
koteczki chyba za zabaweczkami latają bo Gom skacze po wyrku jak szalony hihihi no i na co mu zmiana diety była a mógł gołębia upolować nie kicikici się zachciało :lol:
oj to może pawika by sprowokować :wink:

a wiesz że jak był mały to piane z pifka z sokiem chlipał teraz to może na wygazowane by sie chłopaczyna skusił bo to taka moczymorda :roflt:
oj wypij chłoptasiu to ci sie beknie i ci przejdzie kociokwik :wink:

Posted

agabass napisał(a):
jakie zboczeńce tu pełna niewinności rozmowa się prowadzi może trochę inności ale od razu zboki a co u Szpilopenetratora się dzieje chyba trzeba sprawdzić

tam sie nic nie dzieje spokoj cisza jak ustawa nakazuje 8)

Posted

debe a u mnie co libacja :question: :lol:
ala Gom sieknął spirylulium i poszedł spać z moim TZ'tem do rana żołądek się wypali a przynajmniej jego zawartość :lol:

Posted

[quote name='agabass']debe a u mnie co libacja :question: :lol:
ala Gom sieknął spirylulium i poszedł spać z moim TZ'tem do rana żołądek się wypali a przynajmniej jego zawartość :lol:

heheh eraczej kanibalizm 8)

Posted

[quote name='agabass']debe a u mnie co libacja :question: :lol:
ala Gom sieknął spirylulium i poszedł spać z moim TZ'tem do rana żołądek się wypali a przynajmniej jego zawartość :lol:oj czekaj jak mu kłaczek w gardziołku stanie :evil:

Posted

agabass napisał(a):
już czas spać a przynajmniej się przytulać dobrej i wesołej niech wam się szczęsliwie śni buzi buzi

i ja ide sie pogrzac pod kolderke

:buzi: Urwiski

Posted

Dziś oddałam swojego Koshiego malutkiego kochanego niunia smutno ale fajnie bedzie sobie mieszkał byłam widziłam. A Kinte już w nowym domu się zadomowił. Kunta jedzie do swojej nowej rodzinki w sobotę. A ja jutro wyjeżdżam na mazury na sześć dni a potem nad może na pięć wracam 21 sierpnia i choć chciłam dziś jakieś foty wstawić to chyba niestety nie bedzie to możliwe z braku czasu. Jakby co to życzę wam miłego wypoczynku, a tym którzy pracują życzę przyjemnej i niemęczocej pracy i dużo radości. Może jeszcze tu wpadnę przelotem. :B-fly: :bigcool:

Posted

blada twarzy
zbladłam przez posłuszeństwo mego Goma :lol:
ale dziękuję najwyżej jak pogoda nie dopisze to się czymś wysmaruję :lol: i jakoś to zawsze będzie

Posted

E tam smarowanie jak na plaże nudystów trafię to dopiero będzie
pies bedzie latał wśród golasów, a na mnie będą spoglądać jak na zboczeńca bo w ubraniu :lol: A jak jeszcze pare fotek zrobię to mnie chyba powieszą, albo bedą pozować kto wie :lol: . Pozdrawiam

Posted

No to dbaj o siebie - pamiętaj, żadnych tam , ani nawet w eleganckiej formie
Można

Można hołdy przyjmować
Można wzbudzać w mężczyznach emocje

Ale najważniejsze, żeby było

pamiętaj, możesz - a nawet powinnaś

I ŻADNEGO TAKIEGO CZEGOŚ !!!

To ja, starsza pani daję Ci pare przykazań SPRAWDZONE SĄ !!! :wink: :wink: :wink:

NO I JEDŹCIE POWOLI I OSTROŻNIE !!!
TAK

ALBO TAK

W OSTATECZNOŚCI

ALE NIGDY, PRZENIGDY

Póki co Aga :buzi: Bawcie sie dobrze !!!!!