Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no nie pojechałabym bez swojego Goma no proste i nowe wieści Gomezunda jedzie z nami i na mazury i nad morze super super jupii

A i serce mi płacze bo oddałam dziś swojego Kintusia kochanego oj smutno smutno
dla przypomnienia

jutro oddaje Koshiego, a kunta ucieka od nas w sobotę będę płakać oj będe

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to jeszcze trochę łóżkowych fotek.
Gomez: To znowu wy a już myślałem, ze się was pozbyłem. Oczopląsu można dostać od tego waszego kręcenia i fikania.
Kunta: Wyluzuj psiulku my tylko gościnnie. A tak poza tym trochę porozrabiamy i do mamci pójdziemy bo ty masz za małe sutki.
Kinte: A my lubimy ssać.
Gomez: Jeszcze czego.
Koshi: A ja to najbardziej lubię obgryzać twoje przysmaki.
Gomez: O nie wara od moich kości chyba, że chcesz zobaczyć moje wewnętrzne pokłady złści zachowane na wyjątkowe okazje.

Kunta: Aaaaaaaaaaaaaa wygodne to twoje wyrko, aż spać się chce.
Kinte: Ja już śpie.
Koshi: Nie prawda jak byś spał to byś nie gadał. A Gomnzales czy możesz mi tyłka nie wąchać po ci puszczę niespodziankę i momentalnie zamkniesz oczy hihihihi.
Gomez: Spróbuj tylko kępo kłaków.

Kunta: Spać.

Gomez: Ej bliźniaki czego tam szukacie?
Kunta: Jak to czego szczęścia hahaha.
Kinte: Ale mu powiedziałaś siostro.

Gomez: No żartujcie sobie żartujcie zobaczymy jak będziecie śpiewać jak was nie wypuszcze do mamy.
Kunta: On chyba nie mówi poważnie.
Kinte: Jak ja przeżyję bez mamy o matko kochana Kunta musimy go chyba przeprosić.
Kunta: Chyba śnisz.

Kinte: Nie no ja bym chciał do mamy.
Gomez: Ale cykor a ja jaja sobie z nich jak zawsze robię hahahaha.

Kinte: W imieniu swoim iii swojego rodzeństwa chciałem poprosić o azyl i łagodne taktowanie, a następnie o wypuszczenie na przedpokuj sam już trafię do drugiego pokoju.
Gomez: Popchnij łapką tylko drzwi i zmykaj chyba, że chcesz ze mną Tv pooglądać.

Kinte: Nie koniecznie.

jutro fotki ze spaceru z baskami

Posted

agabass napisał(a):
dbsst napisał(a):
jaka cudowna historia :D

ojej juz jeden kotecek poszedl ;(

poszedł i smutno bez niego szkraba małego

wierze Ci ;(

a jak Gomezowaty to zniosl

Posted

dbsst napisał(a):
agabass napisał(a):
dbsst napisał(a):
jaka cudowna historia :D

ojej juz jeden kotecek poszedl ;(

poszedł i smutno bez niego szkraba małego

wierze Ci ;(

a jak Gomezowaty to zniosl
oj i Gomziowatemu też chyba smutno :-?

Posted

[quote name='agabass']opierdzielił dwa które zostały i powiedział :eating: :diabloti: "wole je zjeść niż oddać w obce ręce"

buuuuuuuuuuuhahahahahah caly Gom hahahahaha

Posted

agabass napisał(a):
taki to on wyszło szydło z worka cały czas udawał dobrego tatusia a tu chyc i do brzusia

ale teraz kotecki maja cielucho w tym brzuchalu :D

tylko troche ciemnawo 8)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
agabass napisał(a):
taki to on wyszło szydło z worka cały czas udawał dobrego tatusia a tu chyc i do brzusia
:evil: kanibal :evilbat:

nie nie nie troskliwy tatulek

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='agabass']taki to on wyszło szydło z worka cały czas udawał dobrego tatusia a tu chyc i do brzusia :evil: kanibal :evilbat:

Nie mógł się z nimi rozstać...

Posted

[quote name='Justi0022'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='agabass']taki to on wyszło szydło z worka cały czas udawał dobrego tatusia a tu chyc i do brzusia :evil: kanibal :evilbat:

Nie mógł się z nimi rozstać...strasznie zaborczy :-?

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Justi0022'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='agabass']taki to on wyszło szydło z worka cały czas udawał dobrego tatusia a tu chyc i do brzusia :evil: kanibal :evilbat:

Nie mógł się z nimi rozstać...strasznie zaborczy :-?

raczej troskliwy 8)

Posted

...troskliwy, zaborczy i do tego łakomczuch ...
...jak mógł łyknąć oba naraz, powinien zostawić sobie jednego na deser... :wink:
... teraz stereo burczybrzuchomiał będzie miał... miał...miał...? :wink: :wink: :wink:
Pozdrawiam.
:D

Posted

baskomaniak napisał(a):
...troskliwy, zaborczy i do tego łakomczuch ...
...jak mógł łyknąć oba naraz, powinien zostawić sobie jednego na deser... :wink:
... teraz stereo burczybrzuchomiał będzie miał... miał...miał...? :wink: :wink: :wink:
Pozdrawiam.
:D

hahhahahhahahaahhahah doooooobre

Posted

oj męczy go niestrawność i podnieść się nie może bidule i mówi " Aga mięty bym się napił, Aga ciepłej herbaty, Aga ratuj bo miauczy mi wgłowie miauuu miauuu miauu" I tak cierpi biedaczysko, ale powiedział, ze i tak lubi koty a najbardziej mu smakują na surowo.

Posted

koteczki chyba za zabaweczkami latają bo Gom skacze po wyrku jak szalony hihihi no i na co mu zmiana diety była a mógł gołębia upolować nie kicikici się zachciało :lol:

Posted

agabass napisał(a):
koteczki chyba za zabaweczkami latają bo Gom skacze po wyrku jak szalony hihihi no i na co mu zmiana diety była a mógł gołębia upolować nie kicikici się zachciało :lol:
oj to może pawika by sprowokować :wink:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
agabass napisał(a):
oj to może pawika by sprowokować :wink:

a wiesz że jak był mały to piane z pifka z sokiem chlipał teraz to może na wygazowane by sie chłopaczyna skusił bo to taka moczymorda :roflt: