Asiaczek Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Jaka tam obraza! Gomezowi z oczu widać, że kocha koty. A poza tym już na jednym z topików ktoś napisał: Basenji to takie psy, co już nie szczekają, a jeszcze po drzewach nie chodzą. To było tak a propos basków i kotów. Tak więc żadnej obrazy nie ma, tylko czysta, niczym nie skażona miłość do braci mniejszych. Pzdr. Quote
malawaszka Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 hahaha ekstra rkstra :klacz: boska sesyjka kocio-baskowa :klacz: Quote
agabass Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 Jeżeli chodzi o kotki no to Gom jak zwykle słodki. Można się trochę z nich pośmiać. Oby tylko nie uciekały. Nie pozwalamy mu ich podgryzać, a tak naprawdę to bardzo ładnie się zachowuje jest delikatny, ale strzeszcie się podwórkowe kociambry. Gorzej z naszą kicią waleczna matka. Quote
Asiaczek Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Tak myślała. Baski i domowe koty - OK. Te podwórkowe - do rozwałki :evilbat: Pzdr. Quote
dbsst Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 buuuuuuuuuuuuuuuhahahah pierwsze starcie Gomez konta myszoskoczki ;) Quote
anetta Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Piekne te kociaki :iloveyou: Ten jeden to wyglada jak niebieski 8) Quote
szaraduszka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Wpadam na chwilę ale widzę w dobrym momencie :angel: Super fotki! Uwielbiam oglądać takie połączenia. Gomez będzie miał te rozrabiaki na stałe? A basenji musicie wybaczyć, On wciąż próbuje nam wmówić, że nienawidzi kotów :lol: i podkreśla to przy każdej okazji :evilbat: PS Psy całkiem psie - szczekają i tak wogóle :lol: , też lubią koty! Koty mogą uczestniczyć nawet w najważniejszych momentach psiego życia (pierwszych). Jeden z naszych kociambrów spokojnie przyglądał się jak na świat przychodziły małe beagielki :P . Quote
agabass Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 szaraduszko kotki mają już nowych właścicieli tylko czekamy do 8 tygodni i je oddajemy. Ja chętnie zostawiłabym sobie Koshiego Koszyka czarnego, bo się w nim zakochałam, a poza tym uwielbiają się z Gomem. Może zaraz wkleję ich miłość. A Basenji gra tylko twardziela hahaha, a wieczorami pewnie pieści się ze swoim kociamberkiem. Quote
agabass Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 Z serii jak pies z kotem. Gomez postrach kociambrów :lol: Gomez: Może jak zamknę oczy to sobie pójdą. Quote
anetta Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 O rany, jakie cudne. Ekstra http://www.fotoalbum.wzt.pl/fotografie/604_fotki_060f35f/10817_142795.jpg Gomez osaczony :evilbat: hahahahaha Quote
agabass Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 Gomez: a teraz wam pokarzę co potrafię. Jestem dłuuuuuuuugi i bardzo elastyczny. Podziwiajcie moje umięśnione pośladki hihihi. Gomez: Widzicie jak potrafię utrzymać równowagę na tak nierównej powierzchni.Nauczyłem się tego pływając na żaglach i jeżdżac autem. Gomez: Och jak sobie przypomne te syreny pięknie śpiewające szuwary i nimfy. Oj można odlecieć od tych wspomnień. Maczunio: Ja to wolę pozostać na lądzie, ale też mam niezłe mięśnie. Maczunio: I uwielbiam piszczące piłki i zgrabne laleczki, a to tak tylko dla waszej wiadomości. Quote
dbsst Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 hahahah Gomez hahaha Maczunio moj toffaniutki jaki on jest cacy Quote
Asiaczek Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 [quote name='szaraduszka']Wpadam na chwilę ale widzę w dobrym momencie :angel: Super fotki! Uwielbiam oglądać takie połączenia. Gomez będzie miał te rozrabiaki na stałe? A basenji musicie wybaczyć, On wciąż próbuje nam wmówić, że nienawidzi kotów :lol: i podkreśla to przy każdej okazji :evilbat: PS Psy całkiem psie - szczekają i tak wogóle :lol: , też lubią koty! Koty mogą uczestniczyć nawet w najważniejszych momentach psiego życia (pierwszych). Jeden z naszych kociambrów spokojnie przyglądał się jak na świat przychodziły małe beagielki :P . Ależ u mnie jest podobnie; przy wszystkich porodach kocich była obecnie basenka - FITRI (już po drugiej stronie Tęczowego Mostu). A jak rodzila FITRI, to koty też jej asystowały. Przy porodach sznaucerki TEZY (tez po drugiej stronie Mostu) koty też były obecne. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Aga - historyjki - jak zwykle - SUPER!!! Pzdr. Quote
Basenji Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 zdrówkoPieszczoty z kotami - chyba że butem :evilbat: Co ty Aga możesz o tym wiedzić! :evilbat: Quote
Asiaczek Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 [quote name='Basenji']zdrówkoPieszczoty z kotami - chyba że butem :evilbat: Co ty Aga możesz o tym wiedzić! :evilbat: O, patrzcie go, ale brutal!!! Basenji, nie wysilaj się, już i tak zostałeś rozszyfrowany. Wielki człowiek a taki delikatny, subtelny, wrażliwy, no i kochający swoje zwierzaki. Pzdr. Quote
Alicja Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Aga , a masz miejsce na łóżku czy ty śpisz w koszyczku :wink: Quote
Asiaczek Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Aga pewnie śpi przytulona do ściany, aby zwierzaki nie wypchnęły jej z łóżka. :fadein: Quote
agabass Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Aga , a masz miejsce na łóżku czy ty śpisz w koszyczku :wink: kupiłam Gomowi ostatnio posłanie więc chłopaczyna mi je odstąpił :lol: Quote
Alicja Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 agabass napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Aga , a masz miejsce na łóżku czy ty śpisz w koszyczku :wink: kupiłam Gomowi ostatnio posłanie więc chłopaczyna mi je odstąpił :lol:słodki chłoptyś :loveu: taki dobry :wink: Quote
agabass Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 Jeszcze pare fotek zfortów bema udostępnionych przez Nale'a. Hipka: Cześć chłopaki co dziś robimy. Urwis: Wygłupiamy sie jak zawsze. Gomez: A może potańcujemy? Hipka: Mam lepszy pomysł zataczcie dla mnie a ja ocenie wasze możliwości i umiejętności oczywiście hihihi. Gomez: No to zaczynamy. Urwis: Podziwiaj maleńka. Gomez: Jak ci się Hipciu podobało? Urwis: Który z nas wygrał? Hipka: Obaj świetnie wypadliście, ale muszę przyznać, że Gomez tańczy bardziej rytmicznie i widać tą niezwykłą lekkość te kocie ruchy. Tobie Urwisku troche jeszcze nie wychodzi, ale byłeś cudowny. Kaczorka otrzymuje Gomez. Urwis: Nie zgadzam się nie kaczorek jest mój. Gomez: Chyba śnisz. Urwis: zmuszę Cię do oddania tytułu najlepszego baskotana i oddasz mi złotego Czaczorka. Gomez: Kaczorka hahaha basek z wadą wymowy hahaha. Gomez: Achachacha hihihiihi chachahihihahahihi buhahauchacha. Urwis: Nie śmiej się bo cię zagryzę. Gomez: A gdzie Hipka i Kaczorek uciekła z wygrana. Urwis: a to podstępna baska. Gomez: Poszukajmy jej lepiej. Urwis: Coś zwęszyłem poszła do lochu uuuuuuuuuu a słyszałem, że tam straszy. Gomez: Nie myślcie, ze ja tam dalej wejde, tam w mroku kryje się zło. takie to baskoprzygody mają nasze dzielne piechy i wszystko przez sunie Quote
dbsst Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 ło jeje moja malutka slodziutka Hipeczka moj anioleczek :angel: Quote
Recommended Posts