dbsst Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 agabass napisał(a)::diabloti: :peace: hihi to jak TZ sie odwraca ;) zapodaj jakas fotecke lepiej Quote
agabass Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 To może ja zapodam bom śpiący i czeka, a że nie wpuściła mnie na kolana to czeam aż wyrko pościeli. Ach ta Aga tylko przed tym kompem. I co ja biedny mam zrobić? No ile można czekać. Aż mi oczy opadają Quote
dbsst Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 jaka piekna spiochowa maskota :d :buzi: wielkie przesylam w tego nosa Quote
Guest bernulka Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Gomezik jest śliczny :iloveyou: paździoszki Quote
agabass Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 śliczny śpioch i chyba Pani też palulu zrobi dobrej i zabawnej Quote
dbsst Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 dzis mnie malo bedzie w sieci wiec :buzi: sle teraz i co 1 godzine jednego :buzi: w nochala prosze od nas przekazywac ;:D Quote
agabass Posted July 18, 2005 Author Posted July 18, 2005 ok ja właśnie poszukuję pracy :Help_2: a w nos cmokasy już poszły ogromne Gom właśnie siedzi ze mną na fotelu przy kompie i się przytula i spojrzeniem pyta: Aga tyle czekałem, myślałem, że się obok położysz, ale nie, to ja muszę się gnieść z tobą na tym niewygodnym krześle. Oj biedny ja biedny. A dziś Gom poznał kociaki i bardzo się podniecił, ale ładnie się zachował, żadnego nie poturbował choć chciał łapą przywalić. Quote
Alicja Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 agabass napisał(a):ok ja właśnie poszukuję pracy :Help_2: a w nos cmokasy już poszły ogromne Gom właśnie siedzi ze mną na fotelu przy kompie i się przytula i spojrzeniem pyta: Aga tyle czekałem, myślałem, że się obok położysz, ale nie, to ja muszę się gnieść z tobą na tym niewygodnym krześle. Oj biedny ja biedny. A dziś Gom poznał kociaki i bardzo się podniecił, ale ładnie się zachował, żadnego nie poturbował choć chciał łapą przywalić.no w końcu elegant i amant filmowy ,a to do czegoś zobowiązuje :wink: Quote
agabass Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 tak tak elegant inaczej cichy bojowy pies pokojowy :lol: A teraz czas na moje słodkie kuleczki buzi bizi kicikici Od lewej Kinte w środku Koshi a od prawej Kunat Kinte Kunta Koshi Kunta Kinte Koshi Quote
Justa Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 A to twoje koteczki? tzn zostają u Ciebie czy do oddania/sprzedania? :roll: Quote
agabass Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 do oddania oczywiście a co jesteś zainteresowana, bo Kinte może być twój :lol: Quote
Justa Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Hehehe ja nie, ale szukam kota koleżance 8) :lol: Quote
dbsst Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 zarrrrrabiste sa te kociaczki i ja mam faworyta kto zgadnie ktorego ;) Quote
agabass Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 dbsst napisał(a):zarrrrrabiste sa te kociaczki i ja mam faworyta kto zgadnie ktorego ;) Kinte albo Koszyk Koshi znaczy Quote
Justa Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 agabasss ja gdybym mogła to bym zgarnęła tego kociaczka od lewej, a koleżanka póki co ma dośc kotów :lol: Bo teraz ma na przechowaniu 8-tygodniowe diabelstwo 8) A kociamber jest straszliwy, cąła jestem pogryziona i podrpana :evil: :evilbat: :lol: 8) Wolę szczeniaki :D Ale 3mam kciuki za znalezienie domków!!! :angel: :angel: :angel: Quote
agabass Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 daga10011 napisał(a):mi sie Kunta podoba najbardziej :oops: bo Kunta to gruby pączek pochłaniający wszystko co jej się pod nos napadoczy odkurzacz, a bracia to niejadki dwa trzeba ich prosić, a on ato mały klocektaka ciężarówka :lol: Quote
agabass Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 ach ten Kinte moja mała rybka, a wszyscy by chcieli albo Kunte albo Koshiego, a ten mój słodki Kinte gwiazdka mała jest dziubkiem ślicznym i taki sprytny tak myślałam, że Ci się spodoba przez tą dziką pozę Quote
dbsst Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 hehehehe no prosze jak mnie juz zdazylas poznac :D Quote
agabass Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 dbsst napisał(a):hehehehe no prosze jak mnie juz zdazylas poznac :D nie da się ukryć wiem nawet, że stóp nie myjesz :diabloti: :cunao: Quote
agabass Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 czas już się przytulić dobrej i cudownej Quote
Recommended Posts