Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agabass napisał(a):
Wyjeżdżam na festiwal do Gdyni mój Gomzio zostaje z rodzicami o biedny mój robaczek
Miłego weekendu Wam życzę bawcie się dobrze

i Ty sie baw dobrze ja juz tesknie :(

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agabass']Moje dzieci skończyły 19 dni

W kolejności 1. Koshi, 2. Kinte, 3. Kunta

Kinte, Koshi i śpiąca Kunta

Koshi jest superowy!!! Wie doskonale, że jest piekny i elegancki i dlatego pcha sie na plan pierwszy. Będzie z niego niezły rozrabiaka (a może to ona?). Pozostałą dwójkę aż żal rozłączać, prawda? Takie bliźniaki.
Może uda się, aby oba kociaczki trafiły do jednego domu?
Pzdr.

Posted

agabass napisał(a):
Wyjeżdżam na festiwal do Gdyni mój Gomzio zostaje z rodzicami o biedny mój robaczek
Miłego weekendu Wam życzę bawcie się dobrze

Wcześniej życzyłam ci miłego pobytu a Gdyni, a teraz piszę, abyś szczęśliwie i szybko wracała, bo nam Ciebie brak na DGM. Szkoda, że nie mogłaś wziąć Goma, bo byłyby nowe, ciekawe zdjęcia.
Po powrocie odezwij się.
Pzdr.

Posted

Jestem już. Impreza była niezwykła super koncerty, może nie wszystkie mi się podobały, ale dużo się działo. Moje maleństwo miało super opiekę i prawie nie zauważyło naszej nieobecności.
Pozdrawiam

Posted

agabass napisał(a):
Jestem już. Impreza była niezwykła super koncerty, może nie wszystkie mi się podobały, ale dużo się działo. Moje maleństwo miało super opiekę i prawie nie zauważyło naszej nieobecności.
Pozdrawiam
mamcia wróciła szybciorkiem jak błyskawica :lol:

Posted

[quote name='agabass']Było SUPER FAJNIE :drinking: :B-fly: :ylsuper: :HUT012: :drinka: :drinking: :drinking: :drinking: :ghost_2:

hehe a jakas relacja zdjeciowa :D

Posted

może pare dam ale w swoim czasie bo znikam na trochę może jutro postaram się ale i mam parę fot Gomz z dziś tylko dałam ciała bo bateria mi się wyładowała i ich niewiele a byłyby fajne

Posted

Zagoniłem kota na drzewo.

Gomez: Kici kici koteczku. Zejdź do mnie proszę coś ci pokarzę.

Koteczek: Ani mi się śni chcesz mnie złapać, poturbować. A życie mi jeszcze miłe.

Gomez: Ja tylko chcę się zaprzyjaźnić.

ale bym go schrypał mniam

Agabasek: Gom cho do parku uderzamy.
Gomez: Pa mój ty słodki jeszcze się spotkamy.

cdn.

Posted

[quote name='agabass']Było SUPER FAJNIE :drinking: :B-fly: :ylsuper: :HUT012: :drinka: :drinking: :drinking: :drinking: :ghost_2:
No, no, no... Rzeczywiście było super...
Pzdr.

Posted

Wczoraj buszowałem w tarawie w parku bo Aga wróciła i zabrała mnie na niezłą wycieczkę. Dziś natomiast widziałem się z Urwisem (zdjęcia będą pewnie jutro) a ty czasem wczorajszy wypoczynek.

Powiem Wam w tajemnicy, że nauczyłem się rozmawiać z robaczkami, choć czasem nie wytrzymam i takiego w zęby złapię, ale Aga mówiła nie męcz żyjątek one też odczuwają ból. Odpuściłem, ale lubię się z nimi droczyć.

Potwornie szybkie bestie

Czy ktoś m,nie wołał

Nie wydawało mi się odprężam się. a to napradę lubię.

Może jakąś trawkę.
Aga czasem mówi, że niezła ze mnie krowisia hihi muuuuuuuu.
Ahahaha nażarłem się jak krowa

Na nasłuchu. Agabasek Agabasek odezwij się obiór. Zgłasza się rudy rudy Basmandos Gomandos odbiór.

Przygotowanie do akcji. Agabasek się nie odzywa co jest o matko co jest. Spanikowałem.

Posted

[quote name='dbsst']

iiiiiiiiihihihi u wyg;ada jak z kalendarza menela hihihihihihihihii

rozwalony na trawie i spiewajacy hihihihihi

extra czad komandowidać trawa była już skiśnięta i ''oprocentowana'' :lol: