Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='agabass']dzięki dzięki taka to morda słodka MOJA

co Ty gadasz jaka Twoja ta morda jest MOJAGomez jest boski , ale już nie wiem czyj on :o
kociaki -słodziaki :angel:

Posted

:evil: nie wiem z czego tu sie cieszyc i piać? :evil:
Idz do warszawskiego schroniska-spojrz w oczy tym kocietom i kotom co tam sa i powiedz im DLACZEGO nikt ich nie chce-ze Ty wlasnie rozmnozylas swoja kotke i to Twoje kocieta zabiora im szanse na dom!! :evil:
Schroniska jak widze Was nie obchodza, tamte zwierzeta to widocznie jakies tredowate dla Was sa??? :evil: :evil:

Posted

ARKA a co ty możesz o mie wiedzieć żeby mnie ocenić - NIC przez duże N - więc schowaj się
Podziw i serce dla ludzi którzy niosą pomoc. A tu znalazła się wybawicielka - no niestety nic nie możesz o mnie powiedzieć. No pewnie zabić ślepy miat według Ciebie. Umoralniacz się znalazł, który myśli, że ma prawo wydawać sądy bezwiednie. Brawo dla Pani Noe.

Posted

buuuhahahahah mina - pełna irytacja :haha: historia niesamowita :cunao:

kociaczki ślicznościowe juz się fot nie mogę doczekać :D :D

FOTY!!!! FOTY!!!! FOTY!!!!!

Posted

kaczenji z kosmosu kaczobasek dziwaczek
a zdjęcia ze spaceru chyba bedę jutro bo padam na pysk po weekendzie musze odespać matkowanie kotkom nieprzewsane noce i imprezki
idę wcześniej spać
Pozdrawiam