agabass Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 :multi:Bardzo stare zdjęcia basków to na tyle historii basko, a reszta Galerii to Gomez i przyjaciele. Quote
agabass Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 Kurcze kto mi pomoże umieścić te zdjęcia - łopatologicznie proszę, bo naprawdę sobie nie radzę. Pozdrawiam Quote
Daisunia Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 1. jak masz fotki zapisane na jakimś serwerze , to kilkasz na wybrane zdjecie prawym przyciskiem myszy i kilkasz na właściwości . 2. zaznaczasz adres URL , kopiujesz , i wciskasz Img i pozdr. Quote
Lotos Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Zajrzyj tu http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=15516 :wink: Quote
arima Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Wchodzisz tu http://photobucket.com/register.php i wypełniasz First Name - Last Name- Age-18 male Country -Poland Zip Code-nic nie wpisuj Username -Mój pies Password -wpisz swoje haslo Re-enter Password =powtórz hasło Email -to wiesz Potem naciśnij register Napiszą że wyślą Ci na maila link aktywujący Twój album Potem odbierz poczte i naciśnij ten link I tam nie pamiętam czy musisz jeszcze wpisać hasło czy od razu możesz przeglądać foty do wstawienia. no ale to obojętne,jak będzie trzeba podajesz hasło i za chwile wyskoczy -Przeglądaj. Naciskasz i wybierasz fotke z compa którą chcesz wstawić-naciskasz na nią myszą i potem naciskasz -submit Za chwile pojawi sie ona na dole.Zaznaczasz ten kwadracik pod zdjęciem i napis edit nad zdjęciem Wyskoczy kilka funkcji-Ty idziesz do -Resize Picture Zaznaczasz kółeczko gdzie pisze-25%of oryginal i i naciskasz napis pod tym Resize-twoje zdjęcie sie zmniejszy Pod zdjęciem są trzy adresy.Ty zaznaczasz ten najniżej -Zaznacz-potem kopiuj i już możesz wklejać małe foty tutaj. Quote
agabass Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 Dzięki za pomoc. Jak widać jestem ciężko myśląca. Może za jakiś czas galeria powstanie jak wpoję do głowy te informacje, a to może trochę zająć :fadein: . Narazie daję sobie wolnę może jutro mi się uda. Pozdrawiam Quote
agabass Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 Śmiej się śmiej Arimo ja idę po pistolet - dzięki choć za jedno zdjęcie Goma, przez chwilę myślałam, że mi się udałao :) Quote
arima Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 To zamiast iść po pistolet,przeczytaj instrukcje to będziesz mogla wklejać hurtowo :wink: i nie takie malutkie Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Agabass : masz cudnego basenji. Mam do Ciebie pytanie. Czy basenji to wymagająca rasa ?? Quote
agabass Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 czy baski są wymagające? - chyba jedynie tochę więcej cierpliwości cierpliwości, atak to normalne kocie psy :) Pozdrawiam ale przystojniak przyjemne zapachy w poszukiwaniu przysmaków Quote
anushka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 no fajne,fajne,ale lepiej by było jakby fotki były większe :bigcool: chyba,że ktoś lupę pożyczy :o Quote
agabass Posted May 20, 2005 Author Posted May 20, 2005 maleńki Gomzio 4 m-c dajcie pospać jak zawsze przysypiam nie ma co już jestem dorosły Quote
dbsst Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 sliczny :D a ten drugi piecholek to co to za cudenko tez Twoje Quote
maga18 Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 [quote name='agabass'] maleńki Gomzio 4 m-c :lilangel: piekny tu jest!!! i to pomarszczone czółko :buzi: Quote
agabass Posted May 20, 2005 Author Posted May 20, 2005 urzekający zapach Drugi psiak jest mojej siostry - bokser Maczo Quote
agabass Posted May 20, 2005 Author Posted May 20, 2005 dobra trawa jak zawsze w trawie awantura prawdziwa przyjaźń kolejna awantura basenji morderca pościg dobranoc przyjacielu dobry sen Gomzio żeglarz i po piwku kolejna seria już niebawem Quote
Evelina Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 [quote name='agabass']kolejna seria już niebawemWitaj na Dogomanii :D, masz przeslodkigo psiaka. :D Jako mod musze zwrocic Ci uwage. Spora czesc wstawionych przez Ciebie zdjec kloci sie z regulaminem. :( Sa za duze. Dotychczasowe poprawilam. Prosze bys przy wklejaniu kolejnych zastosowala rady zyczliwych i w adresach zdjec dopisywala po ostatniej cyfrze dwie literki DM. Zasada dotyczy oczywiscie jedynie zdjec pochodzacych ze strony http://basenji.republika.pl Skoro juz wprawilas sie we wstawianiu zdjec, proponuje abyc wstawila cos ladnego w pierwszym poscie, bo tam chyba cos nie wyszlo :wink: Gdybys miala problemy chetnie zrobie to za Ciebie. Pozdrawiam :D Quote
agabass Posted May 20, 2005 Author Posted May 20, 2005 Ok dzięki i przepraszam za kłopot, jeszcze się nie zapoznałam dobrze ze wszystkim i pewnie będę potrzebować pomocy. Napewno dam znać. Pozdrawiam Quote
dbsst Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 ja nie kce nic mowic ale licze tez na duuuuuuuuzo zdjec bokserka ;) Quote
agabass Posted May 21, 2005 Author Posted May 21, 2005 Troche baska i boksera Gomez szczypawka na horyzoncie kobieta Wypoczynek poszukiwacze nie budzic Gomeza ostrzegam wakla o pluszaki a teraz go zjem co masz dobrego daj daj nam daj nie torturuj no i znowu nas obudzili Quote
Recommended Posts