Asiaczek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Tak, tak. Historyjki bajkowe, jak zawsze! A dzisiaj to przeszłaś samą siebie... jest super!!! Zdrówka dużo zyczę! Pzdr. Quote
BoJa2 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 agabass napisał(a):ale ci się zrymowało fajnie że ci się podobało jak będzie ci jeszcze czegoś brakowało do daj znak :cool3: własnie tak:lol: :oops: :oops: to tak samoistnie;) wyszło.nie wymagaj ode mnie za dużo:placz: :placz: Quote
agabass Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a)::oops: :oops: to tak samoistnie;) wyszło.nie wymagaj ode mnie za dużo:placz: :placz: wyszło fajowo :cool3: dzięki Asiaczku za zdrówko było by dobrze gdyby nie ten cholerny ból głowy dziś wnocy to prawie wcale nie spałam, a dzień też nie lepszy, chyba muszę obciać ognisko bólu Quote
Alicja Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 :multi::multi::multi:moje koffane chłopaki wystąpiły w serialu;) Quote
malawaszka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Mina pijanego jeża. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:buuuahahahah dobree :lol: Quote
Elitesse Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 agabass napisał(a): dzięki Asiaczku za zdrówko było by dobrze gdyby nie ten cholerny ból głowy dziś wnocy to prawie wcale nie spałam, a dzień też nie lepszy, chyba muszę obciać ognisko bólu nic nie obcinaj !! bo kto bedzie baskowe historyjki tworzyl no kto ?? :placz: zdrowka zycze !! Quote
agabass Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Elitesse napisał(a):nic nie obcinaj !! bo kto bedzie baskowe historyjki tworzyl no kto ?? :placz: zdrowka zycze !! może się ktoś litościwy znajdzie :evil_lol: Quote
Elitesse Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 agabass napisał(a):może się ktoś litościwy znajdzie :evil_lol: ale to juz nie bedzie to samo :shake: Quote
agabass Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='Asiaczek']Aga, kiedy zdjęcia wiesz Kogo? Pzdr. wiem wiem jestem zła niedobra ale w tym tygodniu coś wstawię ;) Quote
Alicja Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='agabass']wiem wiem jestem zła niedobra ale w tym tygodniu coś wstawię ;);)będą fotki maluszka:razz: Quote
Asiaczek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 agabass napisał(a):wiem wiem jestem zła niedobra ale w tym tygodniu coś wstawię ;) Czekamy z wielką niecierpliwością... pzdr. Quote
agabass Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Dziś był Manio u nas, ale raczej powinien nazywać się Psajko bo świr z niego straszliwy. Fotki będą ale najprędzej w czwartek, bo jutro jestem w pracy od 9 do 20.30 wiec nie ma szans. Moje mongoliony delikatne i kochające dla świra. Mały ustawiał ich jak chciał :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ojojojojojjj a co za maluszek??? ja nic nie wiem :placz: Quote
Asiaczek Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='agabass']Dziś był Manio u nas, ale raczej powinien nazywać się Psajko bo świr z niego straszliwy. Fotki będą ale najprędzej w czwartek, bo jutro jestem w pracy od 9 do 20.30 wiec nie ma szans. Moje mongoliony delikatne i kochające dla świra. Mały ustawiał ich jak chciał :evil_lol: :evil_lol: Hahaha, tak przypuszczałam. To znaczy wiedziałam, że gomcio i Diablik sa delikatne dla maluszków, no i że Manio tak będzie ich ustawiał! Moja krew!!!:loveu: [quote name='malawaszka']ojojojojojjj a co za maluszek??? ja nic nie wiem :placz: Spóźnialska! POoczytaj trochę wcześniej. No i możesz zajrzeć do mojej Galerii. Tam tez są przecieki.:lol: Podaję link. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18883&page=476 Pzdr. Quote
agabass Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Najlepsze Życzenia Wielkanocne składamy my. Odpoczywajcie kochani! Quote
agabass Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Asiaczek']aGABASS - żYJESZ?!?!?! pZDR. a żyje hehe:evil_lol: Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 czeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc moje kurczaki Wielkanocne :loveu: Quote
Asiaczek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 No to napisz do mnie maila, bo nadal moje maile wracają od Ciebie... A, ten samohód to VOLVO 480 S (info dla Marcina). Pzdr. Quote
agabass Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Gomez: Dawno nas nie było, ale Aga tylko pracuje pracuje, albo choruje, choruje i o tyle nas.. Gdybym tylko sam mógł siedzieć przy kompie, ale nie bo mogę coś popsuć hmm. Mamy trochę zdjęciów najpier z wystawy marcówki tzw. w NDM. A o to słodka Fionia fiu fiu laleczka. A i nie myślcie, że bedą tu fotki z ringu o nie takich rzeczy tu nie będzie. ja już o to zadbam jako ten nie wystawiany. To raczej obraz psa z boku i na uboczu... Dablik: BUUU. Przestraszyli się. HAhaha ja sam w strachu. Niezły ze mnie straszyciel, jak na mafioza przystało. A Gom jak to Gom wieczny odlot. Czasem zastanawiam się, czy on naprawde taki romantyczny, czy na prochach.:lol: Tylko popatrzcie na niego - niezły kot co? Ja też tak potrafię patrzcie Gomez: Czy to źle mieć piękną duszę? Wiatr w uszach i radość w sercu, a w głowie marzenia i marzenia. Dablik: Ostry świr hahaha. Fiona: On jest taki uczuciowy oh Fiona: Nie śmiej się z niego draniu. Dablik: Nie tak ostro laleczko. Spokojnie. Fiona: I nie mów do mnie laleczko. Gomez: I o co ta sprzeczka hmm. Lepiej pomedytuje ammmmmmmmmmmmm ammmmmmmmmmm cdn Quote
Asiaczek Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 No, wreszcie! Lepiej późno... Forma - widzę - OK.:lol: Pzdr. Quote
Alicja Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 :multi::multi::multi:moje baski bobaski ...nareszcie Quote
Recommended Posts