Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agabass napisał(a):
ale ci się zrymowało fajnie że ci się podobało jak będzie ci jeszcze czegoś brakowało do daj znak :cool3: własnie tak:lol:

:oops: :oops: to tak samoistnie;) wyszło.nie wymagaj ode mnie za dużo:placz: :placz:

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
:oops: :oops: to tak samoistnie;) wyszło.nie wymagaj ode mnie za dużo:placz: :placz:

wyszło fajowo :cool3:

dzięki Asiaczku za zdrówko było by dobrze gdyby nie ten cholerny ból głowy dziś wnocy to prawie wcale nie spałam, a dzień też nie lepszy, chyba muszę obciać ognisko bólu

Posted

agabass napisał(a):

dzięki Asiaczku za zdrówko było by dobrze gdyby nie ten cholerny ból głowy dziś wnocy to prawie wcale nie spałam, a dzień też nie lepszy, chyba muszę obciać ognisko bólu

nic nie obcinaj !! bo kto bedzie baskowe historyjki tworzyl no kto ?? :placz:
zdrowka zycze !!

Posted

Elitesse napisał(a):
nic nie obcinaj !! bo kto bedzie baskowe historyjki tworzyl no kto ?? :placz:
zdrowka zycze !!

może się ktoś litościwy znajdzie :evil_lol:

Posted

Dziś był Manio u nas, ale raczej powinien nazywać się Psajko bo świr z niego straszliwy. Fotki będą ale najprędzej w czwartek, bo jutro jestem w pracy od 9 do 20.30 wiec nie ma szans. Moje mongoliony delikatne i kochające dla świra. Mały ustawiał ich jak chciał :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='agabass']Dziś był Manio u nas, ale raczej powinien nazywać się Psajko bo świr z niego straszliwy. Fotki będą ale najprędzej w czwartek, bo jutro jestem w pracy od 9 do 20.30 wiec nie ma szans. Moje mongoliony delikatne i kochające dla świra. Mały ustawiał ich jak chciał :evil_lol: :evil_lol:
Hahaha, tak przypuszczałam. To znaczy wiedziałam, że gomcio i Diablik sa delikatne dla maluszków, no i że Manio tak będzie ich ustawiał! Moja krew!!!:loveu:

[quote name='malawaszka']ojojojojojjj a co za maluszek??? ja nic nie wiem :placz:
Spóźnialska! POoczytaj trochę wcześniej. No i możesz zajrzeć do mojej Galerii. Tam tez są przecieki.:lol:
Podaję link.
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18883&page=476
Pzdr.

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Gomez: Dawno nas nie było, ale Aga tylko pracuje pracuje, albo choruje, choruje i o tyle nas.. Gdybym tylko sam mógł siedzieć przy kompie, ale nie bo mogę coś popsuć hmm. Mamy trochę zdjęciów najpier z wystawy marcówki tzw. w NDM.

A o to słodka Fionia fiu fiu laleczka.

A i nie myślcie, że bedą tu fotki z ringu o nie takich rzeczy tu nie będzie. ja już o to zadbam jako ten nie wystawiany. To raczej obraz psa z boku i na uboczu...

Dablik: BUUU. Przestraszyli się. HAhaha ja sam w strachu. Niezły ze mnie straszyciel, jak na mafioza przystało. A Gom jak to Gom wieczny odlot. Czasem zastanawiam się, czy on naprawde taki romantyczny, czy na prochach.:lol:

Tylko popatrzcie na niego - niezły kot co?

Ja też tak potrafię patrzcie

Gomez: Czy to źle mieć piękną duszę?

Wiatr w uszach i radość w sercu, a w głowie marzenia i marzenia.

Dablik: Ostry świr hahaha.
Fiona: On jest taki uczuciowy oh

Fiona: Nie śmiej się z niego draniu.

Dablik: Nie tak ostro laleczko. Spokojnie.
Fiona: I nie mów do mnie laleczko.

Gomez: I o co ta sprzeczka hmm.

Lepiej pomedytuje ammmmmmmmmmmmm

ammmmmmmmmmm

cdn