Alicja Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 no dobra kicio w nowym domku a chłopakom to już fotek sie nie robi:mad: Quote
agabass Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']no dobra kicio w nowym domku a chłopakom to już fotek sie nie robi:mad: nie ma się aparatu chilowo no i się nie robi ale może już niebawem będą a aparatem TZ-ta zdjęciów robić nie lubię i nie mam do niego kabla do kompa Quote
AlKil Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Nie ma aparaciku... trzeba będzie troszkę poczekać....:cool1: Quote
agabass Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 :cool3: postaram się dziś wieczorem coś wstawić o ile sił mi starczy Quote
Asiaczek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Nic nie ma, pewnie Agabass zmęczona... pzdr. Quote
agabass Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Asiaczek napisał(a):Nic nie ma, pewnie Agabass zmęczona... pzdr. musicie mi jedna dzis wybaczyć ale jak wstanę to pokarzę Wam swoje twarze hehehe Quote
Koma Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 No to czekam do jutra na foteczki basków! Tfu! Właściwie do dzisiaj :lol: Quote
agabass Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 psów dziś nie będzie pokarzę wam sesję, która powstała Z TOTALNEJ NUDY. piękne okruszki na ławie :evil_lol: moja słodka czarna morda Z upiornego filmu - prawie jak z horroru, filmu grozy - zacznijcie się bać. zaczyna się robić groźnie Ale nie zgadniecie, kto w tym filmie mordował. Taki niepozorny, cudowny, piękny kochany przez wszystkich uwielbiany kto no kto jak to kto Gomez z szafy cikawe do kogo puszcza oko i chyba miał pomocnika niecnego czarnucha Dablika :evil_lol: :lol: :cool3: ;) :razz: Quote
Alicja Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:świetna sesja ....i już wiem kto mordował:angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to jest super Quote
agabass Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:świetna sesja ....i już wiem kto mordował:angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to jest super też mi się ta fotka podoba ;) a mordował oczywiście że RUDY PRZECIER Z SZAFY:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Eeeee tam. Zaraz mordował, horrory itp.... Wszyscy żyją i cieszą się dobrym zdrowiem! Powiem więcej: bardzo dobrym!!! Hihihi. A zdjęcia bardzo pomysłowe i ładne. pzdr. Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 rrreeewelacja fotki!!!! też mi się podoba najbardziej ta co Wam :lol: :loveu: Quote
lothia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 powinnaś je podpisać "jestem bogiem,spadajcie pospólstwo" :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 No, Agabass, masz gotową fotkę i podpis do konkursu zdjecie miesiąca! pzdr. Quote
agabass Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Witajcie kofane Doginki cieszę się, że podobują się Wam moje fotoski. A tym czasem taki krótki mój twór - z serii bajeczek Karollkowych. PAN MIAUU MIAUU DZIWNE MRAUU Był sobie pies, który myślał, że jest kotem. Łowił łapą ryby, wspinał się na drzewa, a w marcu jak prawdziwy kocur śpiewał. Wszyscy na niego mówili Pan Miauu, a on wciąż chodził i robił mrauu. W każdą sobotę miał w rytuale chodzenie po drzewach, najlepiej w upale. Ptaki płoszył pięknie, a przy tym śpiewał " Mrauu mrauu kocur jestem prosto z drzewa" I dumny był ze swych wyczynów wielce. Każdemu kogo spotkał chwalił się ogromnie jaki z niego wspaniały kot. O zaletach już nie wspomnę. Na jego widok wszystkie kotki mdlały, a kocury szybko, szybko uciekały. Wybrał się raz z wizytą do miasta, kupić lusterko dla swej ukochanej kici. I gdy zobaczył swe odbicie w lustrze bardzo się zawstydził. Zaczerwienił się. Pobladł. W bezdechu pozostał. "Co to za psia morda? Co za psiowa postać? Dlaczego ja kocur psem musiałem zostać?" Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 ;)wow Agabasku to twojego autorstwa:multi::multi::multi: Quote
agabass Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)wow Agabasku to twojego autorstwa:multi::multi::multi: tak Alu to moje wypociny jakem dziecko natury czasem wypuszczę zlepek myśli i przelewając na papier coś takiego stworzę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='agabass']Witajcie kofane Doginki cieszę się, że podobują się Wam moje fotoski. A tym czasem taki krótki mój twór - z serii bajeczek Karollkowych. PAN MIAUU MIAUU DZIWNE MRAUU Był sobie pies, który myślał, że jest kotem. Łowił łapą ryby, wspinał się na drzewa, a w marcu jak prawdziwy kocur śpiewał. Wszyscy na niego mówili Pan Miauu, a on wciąż chodził i robił mrauu. W każdą sobotę miał w rytuale chodzenie po drzewach, najlepiej w upale. Ptaki płoszył pięknie, a przy tym śpiewał " Mrauu mrauu kocur jestem prosto z drzewa" I dumny był ze swych wyczynów wielce. Każdemu kogo spotkał chwalił się ogromnie jaki z niego wspaniały kot. O zaletach już nie wspomnę. Na jego widok wszystkie kotki mdlały, a kocury szybko, szybko uciekały. Wybrał się raz z wizytą do miasta, kupić lusterko dla swej ukochanej kici. I gdy zobaczył swe odbicie w lustrze bardzo się zawstydził. Zaczerwienił się. Pobladł. W bezdechu pozostał. "Co to za psia morda? Co za psiowa postać? Dlaczego ja kocur psem musiałem zostać?" Agabassku, na Tobie zawsze mozna polegac!!! BRAWO!!! Oczywiscie, kradnę Twój wierszyk i wstawiam go na moja www, OK? Że też ja nie potrafię takich cudowności układac...:oops: Pzdr. Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 ;)a ja czasem oprócz wierszyka chciałabym zobaczyć chłopaków -basiaków;) Quote
agabass Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)a ja czasem oprócz wierszyka chciałabym zobaczyć chłopaków -basiaków;) Alu jak będzie czas to i chłopcy będą Asiaczku pewnie, że wstawiaj na stronę ;) a tym czasem coś o kocie KLAKIER Był sobie kot, który nie chodził w butach, nie nosił kapelusza i z zasady nie mruczał. Warczał za to głośno i czasmi szczekał. Myślał, że jest psem, coś tu było nie tak. Jego imie Klakier do psich nie należy. Czy ktoś w tę historię wogóle uwierzy? Pijał świeżą wodę z miski, nigdy nie pił mleka. Dziwił się, że każdy pies prze nim ucieka. Chwalił się na mieście, że ma głos donośny i tym swoim hou hou straszy wszystkich gości. Trwało to lat kilka, aż którejś niedzieli wybrał się nad rzekę. Gdy się schylił nad wodą, bo był wszak spragniony dostrzegł wąsy, żółte ślepia. Oh był przerażony. I dotarło do niego, ze wcale nie szczeka. Uwierzcie przed sobą przez tydzień uciekał. Aż w końcu zrozumiał, że jest zwykłym kotem. I nagle na rybe miał teraz ochotę. na dobranoc buziaki kochane dogomaniaki Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='agabass']Alu jak będzie czas to i chłopcy będą Asiaczku pewnie, że wstawiaj na stronę ;) a tym czasem coś o kocie KLAKIER Był sobie kot, który nie chodził w butach, nie nosił kapelusza i z zasady nie mruczał. Warczał za to głośno i czasmi szczekał. Myślał, że jest psem, coś tu było nie tak. Jego imie Klakier do psich nie należy. Czy ktoś w tę historię wogóle uwierzy? Pijał świeżą wodę z miski, nigdy nie pił mleka. Dziwił się, że każdy pies prze nim ucieka. Chwalił się na mieście, że ma głos donośny i tym swoim hou hou straszy wszystkich gości. Trwało to lat kilka, aż którejś niedzieli wybrał się nad rzekę. Gdy się schylił nad wodą, bo był wszak spragniony dostrzegł wąsy, żółte ślepia. Oh był przerażony. I dotarło do niego, ze wcale nie szczeka. Uwierzcie przed sobą przez tydzień uciekał. Aż w końcu zrozumiał, że jest zwykłym kotem. I nagle na rybe miał teraz ochotę. na dobranoc buziaki kochane dogomaniaki:multi::multi::multi:ale bowska dogobranocka Quote
Asiaczek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Agabass, przez Ciebie staję sie Recydywistką!!! Pzdr. Quote
agabass Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Asiaczek']Agabass, przez Ciebie staję sie Recydywistką!!! Pzdr. a to czemu?:crazyeye: Quote
Recommended Posts