Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Agabass - co się dzieje? Dlaczego Ciebie nie ma w Twojej autorskiej Galerii?
pzdr.
jestem jestem tylko potfornie chora, a co najgorsze muszę pracować tragedia

Posted

A oto, czego dowiedziałam się od Agabaska:

"Agabassek chory i leży w łóżeczku,
Łyka witaminki, krople - wszystko po troszeczku.
Lecz choroba minie, nie ma co sie smucić,
Agabassek wróci, musi do nas wrócić!"

Agabass - dużo zdrówka!

Powiedzcie, że ładny wierszyk napisałam, co?
pzdr.

Posted

Piękny piękny jestem pod wrażeniem. Dzieki wielkie. Zdrowie to by się przydało i łóżko jakieś też ale nietety jestem dziś do 15 w pracy wolny mam dopiero wtorek, jeśli nie umrę do tej pory to może wypocznę.

Posted

[quote name='Asiaczek']A oto, czego dowiedziałam się od Agabaska:

"Agabassek chory i leży w łóżeczku,
Łyka witaminki, krople - wszystko po troszeczku.
Lecz choroba minie, nie ma co sie smucić,
Agabassek wróci, musi do nas wrócić!"

Agabass - dużo zdrówka!

Powiedzcie, że ładny wierszyk napisałam, co?
pzdr.

Ojej:shake:, szybciutko wracaj do zdrowia:calus::buzi::calus::buzi::calus::buzi:

Posted

[quote name='agabass']nie ma co się zastanawiać to jest takie naturalne przy basenji można nauczyć się bardzo szybko biegać, ale i bardzo szybko myśleć :lol: :evil_lol:Pierwszorzedny tekst

Posted

[quote name='Evelina']Pierwszorzedny tekst
cała prawda :lol:

Los chciał, że znowu idę na zwolnienie, mogą mnie z pracy wywalić, ale co tam chyba ważniejsze jest zdrowie.

Wiadomość z ostatniej chwili mój tata znalazł małego kociaka 2 dniowego no i mamy meksyk w domu karmimy go butelką zobaczymy może chłopaczyna przeżyje mam taka nadzieję. Oczywiście już nadałam mu imię, bo nie ważne ile ma się dni jakoś trzeba się nazywać imię jego to Pan Aku Zły Akuku. Wczoraj ładnie jadł dziś coś mu kiepsko idzie, ale obserwujemy go cały czas.

Posted

[quote name='agabass']

Wiadomość z ostatniej chwili mój tata znalazł małego kociaka 2 dniowego no i mamy meksyk w domu karmimy go butelką zobaczymy może chłopaczyna przeżyje mam taka nadzieję. Oczywiście już nadałam mu imię, bo nie ważne ile ma się dni jakoś trzeba się nazywać imię jego to Pan Aku Zły Akuku. Wczoraj ładnie jadł dziś coś mu kiepsko idzie, ale obserwujemy go cały czas.

I tak na niego wołacie?:crazyeye::crazyeye::stupid::kociak::evil_lol::evil_lol:

Posted

No to trochę fotosków

Dablini w potrzasku

Gomezio śpiąca bestja

A teraz pokarzę wam jak sie robi zmarszki u basenji metodami domowymi

co najlepsze ten mój parówek stał tak z tą gumką dłuższą chwile i był w szoku

A tu Dablini, który nie lubi aparatu - walka z fleszem

Na koniec mały Akuu trzymajcie kciuki, żeby przeżył malutki

Posted

[quote name='agabass']

miażdżenie psa

znęcanie się

wyrywanie zębów

Agabass ja działam w Straży dla Zwierząt i piękne rzeczy tu widzę... :shake: nie wiem czy nie trzeba Ci jakiegoś nalotu zrobić... ;)

Posted

alive napisał(a):
Agabass ja działam w Straży dla Zwierząt i piękne rzeczy tu widzę... :shake: nie wiem czy nie trzeba Ci jakiegoś nalotu zrobić... ;)

:eviltong: uuuuuuuuuuuuuuu już się boję chyba usunę te fotki z galerii :evil_lol: :evil_lol:
a tak wogóle to kto tu się nad kim znęca oni to uwielbiają:evil_lol: :evil_lol:

Posted

agabass napisał(a):
:eviltong: uuuuuuuuuuuuuuu już się boję chyba usunę te fotki z galerii :evil_lol: :evil_lol:
a tak wogóle to kto tu się nad kim znęca oni to uwielbiają:evil_lol: :evil_lol:

dobra dobra, wszyscy tak mówią!!! ;)

Posted

[quote name='malawaszka']o jesu jaki kotecek żyj maluśki, żyj!!! :kciuki: Aga a czym go karmicie?
karmimy go mixolem preparatem zastępczym dla kociąt i szczeniąt

Posted

[quote name='malawaszka']bardzo bardzo bardzo mocno trzymam za niego :kciuki: to niełatwe wykarmić takiego kociego bobaska :kciuki:
oj wiem coś o tym bo nie zawsze chce jesc skubany i robie kilka podejść, je co 2,5 - 3 godziny jak mu się zachce, jak narazie wygląda dobrze zobaczymy co dalej będzie dzięki za kciuki