Asiaczek Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Faktycznie, tak to wygląda. A może masz rację i "one" coś tam upolowały...? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Agabass - co się dzieje? Dlaczego Ciebie nie ma w Twojej autorskiej Galerii? pzdr. Quote
agabass Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 [quote name='Asiaczek']Agabass - co się dzieje? Dlaczego Ciebie nie ma w Twojej autorskiej Galerii? pzdr. jestem jestem tylko potfornie chora, a co najgorsze muszę pracować tragedia Quote
Asiaczek Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 W czymś Ci pomóc? Może załatwię za Ciebie jakiś spacerek z psiakami? Może podrzucę jakieś lekarstwa? Jutro niedziela - mam więc trochę czasu... pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 A oto, czego dowiedziałam się od Agabaska: "Agabassek chory i leży w łóżeczku, Łyka witaminki, krople - wszystko po troszeczku. Lecz choroba minie, nie ma co sie smucić, Agabassek wróci, musi do nas wrócić!" Agabass - dużo zdrówka! Powiedzcie, że ładny wierszyk napisałam, co? pzdr. Quote
agabass Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Piękny piękny jestem pod wrażeniem. Dzieki wielkie. Zdrowie to by się przydało i łóżko jakieś też ale nietety jestem dziś do 15 w pracy wolny mam dopiero wtorek, jeśli nie umrę do tej pory to może wypocznę. Quote
Maga100 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Witam i o zdrowie pytam :p :p Podoba mi się to poniżej :p To na wiosnę na jakimś zlocie się widzimy? :cool3: Quote
Asiaczek Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 A tak ogólnie, to trochę lepiej? pzdr. Quote
agabass Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [quote name='Asiaczek']A tak ogólnie, to trochę lepiej? pzdr. czy ja wiem może odrobine Maga koniecznie :cool3: Quote
Alicja Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Agabassku , nie choruj ...nie wolno:shake: Quote
bigos Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='Asiaczek']A oto, czego dowiedziałam się od Agabaska: "Agabassek chory i leży w łóżeczku, Łyka witaminki, krople - wszystko po troszeczku. Lecz choroba minie, nie ma co sie smucić, Agabassek wróci, musi do nas wrócić!" Agabass - dużo zdrówka! Powiedzcie, że ładny wierszyk napisałam, co? pzdr. Ojej:shake:, szybciutko wracaj do zdrowia:calus::buzi::calus::buzi::calus::buzi: Quote
agabass Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 dzięki kofane doginki postaram się jak najszybciej wrócić do żywych :evil_lol: już nie chcę wyglądać jak truposz :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 E, tam! Zaraz truposz.... duzo Ci jeszcze brakuje... Pzdr. Quote
Evelina Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='agabass']nie ma co się zastanawiać to jest takie naturalne przy basenji można nauczyć się bardzo szybko biegać, ale i bardzo szybko myśleć :lol: :evil_lol:Pierwszorzedny tekst Quote
agabass Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='Evelina']Pierwszorzedny tekst cała prawda :lol: Los chciał, że znowu idę na zwolnienie, mogą mnie z pracy wywalić, ale co tam chyba ważniejsze jest zdrowie. Wiadomość z ostatniej chwili mój tata znalazł małego kociaka 2 dniowego no i mamy meksyk w domu karmimy go butelką zobaczymy może chłopaczyna przeżyje mam taka nadzieję. Oczywiście już nadałam mu imię, bo nie ważne ile ma się dni jakoś trzeba się nazywać imię jego to Pan Aku Zły Akuku. Wczoraj ładnie jadł dziś coś mu kiepsko idzie, ale obserwujemy go cały czas. Quote
bigos Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='agabass'] Wiadomość z ostatniej chwili mój tata znalazł małego kociaka 2 dniowego no i mamy meksyk w domu karmimy go butelką zobaczymy może chłopaczyna przeżyje mam taka nadzieję. Oczywiście już nadałam mu imię, bo nie ważne ile ma się dni jakoś trzeba się nazywać imię jego to Pan Aku Zły Akuku. Wczoraj ładnie jadł dziś coś mu kiepsko idzie, ale obserwujemy go cały czas. I tak na niego wołacie?:crazyeye::crazyeye::stupid::kociak::evil_lol::evil_lol: Quote
agabass Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 bigos napisał(a):I tak na niego wolacie?:crazyeye::crazyeye::stupid::kociak::evil_lol::evil_lol::evil_lol: raczej Akuuuu Akuku:evil_lol: Quote
agabass Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 No to trochę fotosków Dablini w potrzasku Gomezio śpiąca bestja A teraz pokarzę wam jak sie robi zmarszki u basenji metodami domowymi co najlepsze ten mój parówek stał tak z tą gumką dłuższą chwile i był w szoku A tu Dablini, który nie lubi aparatu - walka z fleszem Na koniec mały Akuu trzymajcie kciuki, żeby przeżył malutki Quote
alive Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='agabass'] miażdżenie psa znęcanie się wyrywanie zębów Agabass ja działam w Straży dla Zwierząt i piękne rzeczy tu widzę... :shake: nie wiem czy nie trzeba Ci jakiegoś nalotu zrobić... ;) Quote
agabass Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 alive napisał(a):Agabass ja działam w Straży dla Zwierząt i piękne rzeczy tu widzę... :shake: nie wiem czy nie trzeba Ci jakiegoś nalotu zrobić... ;) :eviltong: uuuuuuuuuuuuuuu już się boję chyba usunę te fotki z galerii :evil_lol: :evil_lol: a tak wogóle to kto tu się nad kim znęca oni to uwielbiają:evil_lol: :evil_lol: Quote
alive Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 agabass napisał(a)::eviltong: uuuuuuuuuuuuuuu już się boję chyba usunę te fotki z galerii :evil_lol: :evil_lol: a tak wogóle to kto tu się nad kim znęca oni to uwielbiają:evil_lol: :evil_lol: dobra dobra, wszyscy tak mówią!!! ;) Quote
malawaszka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 o jesu jaki kotecek żyj maluśki, żyj!!! :kciuki: Aga a czym go karmicie? Quote
agabass Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='malawaszka']o jesu jaki kotecek żyj maluśki, żyj!!! :kciuki: Aga a czym go karmicie? karmimy go mixolem preparatem zastępczym dla kociąt i szczeniąt Quote
malawaszka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 bardzo bardzo bardzo mocno trzymam za niego :kciuki: to niełatwe wykarmić takiego kociego bobaska :kciuki: Quote
agabass Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='malawaszka']bardzo bardzo bardzo mocno trzymam za niego :kciuki: to niełatwe wykarmić takiego kociego bobaska :kciuki: oj wiem coś o tym bo nie zawsze chce jesc skubany i robie kilka podejść, je co 2,5 - 3 godziny jak mu się zachce, jak narazie wygląda dobrze zobaczymy co dalej będzie dzięki za kciuki Quote
Recommended Posts