Asiaczek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ło Jesoo! Agabass, z tej strony to ja Ciebie nie znałam...:crazyeye: Pzdr. Quote
Agga Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 NO ładnie. To ja juz wiem jakie funkcje ma pies:lol: Quote
agabass Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Asiaczek napisał(a):Ło Jesoo! Agabass, z tej strony to ja Ciebie nie znałam...:crazyeye: Pzdr. no nie przeszadzaj ty to mnie chyba znasz z każdej straony :evil_lol: :lol: czasem się robię romanyczna, tajemnicza, a czasem tajemniczo-romantyczna :cool3: Agga funkcjonalność psów jest wielka :lol: Quote
Agga Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 agabass napisał(a): Agga funkcjonalność psów jest wielka :lol: Właśnie widze.:p Pies ma wiele zastosowań. Quote
Asiaczek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Pozwolę sobie powtórzyc wierszyk, już gdzieś kiedys prezentowany a propos basków: Basek rudogłowy wszechstronny pies użytkowy. Pilnuje, rozśmiesza, dogadza, pociesza. [SIZE=2]W tym konkretnym przypadku, to chyba "dogadza", co?;) Pzdr. Quote
bigos Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='agabass']Chłopcy w starym stylu - śpiąco, sennie, pięknie. Piękne:loveu::loveu::loveu: Quote
agabass Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Jak to z miłości można zasnąć. Moje czarne Diabelstwo a teraz sesja poduszkowca coś pięknego mi się śniło ufok poduszkowiec po sesji został rozszarpany przez Dablisia a chłopcy padli na wznak Quote
bigos Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Ale słodkie...:loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agabass Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Oprócz poprzednich ufoków - pochwalę się Wam dziś majego TZ-ta sprzętem:cool3: no to patrzcie i co podoba się:razz: Quote
Asiaczek Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Pewnie, że się podoba. Ale co Ty, Dobra Kobieta, bedziesz z tego miała? Zdjęć nie zrobi, zakupów nie przywiezie, mieszkania nie posprząta, z psami nie wyjdzie... Eh, takie to nasze zycie... Pzdr. Quote
agabass Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='Asiaczek']Pewnie, że się podoba. Ale co Ty, Dobra Kobieta, bedziesz z tego miała? Zdjęć nie zrobi, zakupów nie przywiezie, mieszkania nie posprząta, z psami nie wyjdzie... Eh, takie to nasze zycie... Pzdr. ale jest i plus, będę miała więcej czasu dla siebie :roll: ;) może nie zawsze będzie mi się to podobało, ale w zime i tak nie pojeździ, choć ten weekend chyba jeszcze trzaśnie do Białegostoku, ale nic jeszcze nie wiem na 100%. Asiaczku jesteśmy umówione na piątek u ciebie przed stacjią metra? Quote
bigos Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Podoba i to jak:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jak to pojemność? Ja jeździłam z moim byłym TZ-tem i mam sentyment do motocykli:loveu: Najpierw była to Honda XJ600 - tak mała, turystyczna popierdułka Później Honda CBR ale 1000:p Quote
bigos Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Jego marzeniem była zawsze Hayabusa 1300:roll::roll::roll: (czy 1200?) Quote
Asiaczek Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Agabasku, wszystko napiszę w mailu albo zadzwonię. Daj sygnał, co? pzdr. Quote
agabass Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='bigos']Podoba i to jak:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jak to pojemność? Ja jeździłam z moim byłym TZ-tem i mam sentyment do motocykli:loveu: Najpierw była to Honda XJ600 - tak mała, turystyczna popierdułka Później Honda CBR ale 1000:p Yamaha Fazer 600-tka na razie szybsza mu nie potrzebna, a co prawda to prawda ja też mam sentyment do motorów i to nie tylko 600-setek. Wprawdzie nie znam się na nich zupełnie ale co tam.:lol: Quote
bigos Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 agabass napisał(a):Yamaha Fazer 600-tka na razie szybsza mu nie potrzebna, a co prawda to prawda ja też mam sentyment do motorów i to nie tylko 600-setek. Wprawdzie nie znam się na nich zupełnie ale co tam.:lol: Ja technicznie też się nie znam,ale pojeżdzić lubię:p:p:p Quote
lothia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 a ja jeździć się biję, za to dzisiaj też tatusia sznownaj pani widziałam na spacerku z psiakami , ile to zdrowia dla całej rodziny takie baski wprowadzają:cool3: Quote
baskomaniak Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Normalnie brak mi słów... Ależ cierpliwy Gomezik :crazyeye: :laugh2_2: :evil_lol: :laugh2_2: :evil_lol: :laugh2_2: :evil_lol: :laugh2_2: :evil_lol: :laugh2_2: :evil_lol: :laugh2_2: :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
Hanna R. Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='bigos']Ale słodkie...:loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: O moje cudaki piękne ! :p Moje miłości dozgonne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='baskomaniak']Normalnie brak mi słów... Ależ cierpliwy Gomezik :crazyeye: :laugh2_2: :evil_lol: :laugh2_2: :evil_lol: :laugh2_2: :evil_lol: :laugh2_2: :evil_lol: :laugh2_2: :evil_lol: :laugh2_2: :evil_lol: Pozdrawiam. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no bowski , jedyny i niepowtarzalny:loveu: wow ale machinka Quote
dbsst Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='agabass']Chłopcy w starym stylu - śpiąco, sennie, pięknie. wow :klacz: ale masz motorniczego TZa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agabass Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='malawaszka']ja tez kce TZta z motorem :placz: zawsze mogę Ci wypożyczyć swojego :evil_lol: bigosowa no to co w lato latamy na motórach:cool3: lotka tata mój to czasem narzeka na ilość zdrowia i ruchliwości danej mu przez psiaki :evil_lol: szczególnie rwą go łokcie i kolana :evil_lol: baskomaniaku mój Gomezik to przecież stworzony pozer pozator pozujący do fotosów moja pierdoła kochana słonecznik słodkaśny :loveu: Haniu :buzi: :loveu: Alu on wygląda jak boski bidulek :evil_lol: :evil_lol: Pika machina machiniasta a pije i pali jak stary :evil_lol: :evil_lol: kosztowna kochanka:evil_lol: Quote
Recommended Posts