Mapet Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 (edited) jest malutki, mniejszy niz Dzordz, ma obcięty ogon, cichutki, spokojny, obojętny - w czasie głaskania i robienia zdjęc; przebywa na geriatrii w gabinecie - czyli albo jest b. chory albo tylko stary i z racji niewielkiego rozmiaru siedzi w gabinecie. w metryczki schroniskowej: ma 2 numery 2000/12 i 2367/11 (czyli juz raz ty był, jesienią roku 2011) samiec, sznaucer 7kg 14 lat na razie wiem tylko tyle. Mamy jeszcze takie cudo (wiem, że mało sznaucerowaty - chociaż jak się ufarbuje :) , chudy nieprzytomnie, przemiły http://www.dogomania.pl/forum/threads/190811-W-wa-KOSZYCZEK-NIECHCIANYCH-STARUSZKÓW-spis-str-1-i-2/page103 Edited October 23, 2012 by Mapet Quote
malawaszka Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 nie wiem o jakim psiaku z linka mówisz tam nie ma a ten czarny jest do adopcji czy kolejny depozyt czy jeszcze jakiś ciekawy paluchowy wynalazek nie do adopcji? wiadomo jak z psami? Quote
magdola Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='Mapet'] Mamy jeszcze takie cudo (wiem, że mało sznaucerowaty - chociaż jak się ufarbuje :) , chudy nieprzytomnie, przemiły http://www.dogomania.pl/forum/threads/190811-W-wa-KOSZYCZEK-NIECHCIANYCH-STARUSZKÓW-spis-str-1-i-2/page103 taki bardziej terier:cool3: Quote
Fundacja Medor Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 (edited) [font=lucida grande]edycja postu[/font] Edited October 26, 2012 by Fundacja Medor Quote
Mapet Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Czarny: jest malutki, mniejszy niz Dzordz, ma obcięty ogon, cichutki, spokojny, obojętny - w czasie głaskania i robienia zdjęc; wg metryczki schroniskowej: ma 2 numery 2000/12 i 2367/11 (czyli juz raz ty był, jesienią roku 2011) samiec, sznaucer 7kg 14 lat we wrześniu zeszłego roku trafił do schroniska, został odebrany przez właścicieli, teraz drugi raz ( w sierpnu) i nikt sie nie zgłosił. nie jest leczony. do adopcji. Quote
Paulina87 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Takie coś jest na stronie schroniska w Poznaniu NUMER PSA, CHIP: 967000009393551 PŁEĆ: samiec, kastrat WIEK: ok. 1 roku CHARAKTER: niezwykle żywiołowy, przyjazny piesek. Polecany dla aktywnych właścicieli, potrzebuje dużej ilości ruchu. Idealny do domu z ogrodem, w którym mógłby spożytkować nadmiar energii. Quote
Fundacja Medor Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 (edited) [FONT=lucida grande] MA DOM[/FONT] Edited October 31, 2012 by Fundacja Medor Quote
magdola Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 komu mogę przekazać info odnośnie chęci adopcji? tylko kiepsko to widzę, bo miałam meila treści: Witam, Ile piesek kosztuje i ile ma lat? Quote
ulana Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Czy ja dobrze zrozumiałam, że ten czarny staruszek to z Palucha? Czy on nie jest leczony, bo nie trzeba czy wręcz odwrotnie - powinien być, a nie jest? Coś wiadomo? Quote
wilczy zew Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='Fundacja Medor'] [FONT=lucida grande]"KALINKA" sunia w typie sznaucerka, malutka waży zaledwie 6, 5 kg , wesoła zgadza się z innymi psami i kotami,już wysterylizowana ,może być twoja [/FONT][FONT=lucida grande]Jest bardzo bardzo łągodna i kochana. W boksie cały czas się trzęsie, bardzo jej zimno. Podarujcie jej jak najszybciej dom.[/FONT][FONT=lucida grande] [/FONT][FONT=lucida grande]506-761-221 www.medor.org[/FONT] przecież to nie jest sznaucer,nawet 10 woda po kisielu Quote
wilczy zew Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 magdola napisał(a):komu mogę przekazać info odnośnie chęci adopcji? tylko kiepsko to widzę, bo miałam meila treści: Witam, Ile piesek kosztuje i ile ma lat? ta chętna osoba wybrała jakiegoś psiaka ze strony sznaucerów(w podpisie),jeśli tak to tam są namiary z kim się kontaktować Quote
Mapet Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 ulana napisał(a):Czy ja dobrze zrozumiałam, że ten czarny staruszek to z Palucha? Czy on nie jest leczony, bo nie trzeba czy wręcz odwrotnie - powinien być, a nie jest? Coś wiadomo? wiem tyle ile jest w poście 6306 tak jest na Paluchu na geriatrii, w pomieszczeniu zwanym gabinetem nie jest leczony w/g wpisu w karcie jak go widziałam, nie wyglądał na chorego, ale bardzo smutnego.... Quote
magdola Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 wilczy zew napisał(a):ta chętna osoba wybrała jakiegoś psiaka ze strony sznaucerów(w podpisie),jeśli tak to tam są namiary z kim się kontaktować Nie, to z ogłoszenia odnośnie idei DT (!?) Quote
wilczy zew Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 magdola napisał(a):Nie, to z ogłoszenia odnośnie idei DT (!?) i pyta ile pies kosztuje??!! Quote
ulana Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Mapet napisał(a): jak go widziałam, nie wyglądał na chorego, ale bardzo smutnego.... Bidak taki :( Quote
magdola Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 wilczy zew napisał(a):i pyta ile pies kosztuje??!! Właśnie dlatego nie odpisalam i pytam sie czy jest sens...... Bo schroniskowego psa (o nich było ogłoszenie) to na bank nie dostaną....... Quote
Paulina87 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Coś dzieci Bajki nie mają szczęścia... wczoraj dostaliśmy maila od właścicieli córki Bajeczki. "Suczka 9-miesięczna Tila, mieszaniec czarno-brązowy. Potulna, żywiołowa często szczekająca. Posiada książeczkę szczepień. Bardzo proszę o znalezienie dla naszego pupila dobrego domu." Muszą oddać suczkę bo jest dosyć szczekliwa a oni mieszkają w bloku i sąsiedzi się awanturują. Numer telefonu do właścicieli mogę podać na pw. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
wilczy zew Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 dlaczego ludzie nie wychowują swoich psów,tylko oddają :angryy: Quote
malawaszka Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 o biedna, ale cudna jest - daj mi maila i telefon na pw Quote
DZIR Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Proszę o wstawienie na stronę ADOPJCE SZNAUCERÓW poniższe psiaki , które ogłaszam.: http://tablica.pl/oferta/sznaucer-olbrzym-szuka-domu-ID1ee33.html , http://tablica.pl/oferta/mlodziutki-fistaszek-w-typie-sznaucerka-sredniego-czeka-na-dom-ID1EhjN.html, http://tablica.pl/oferta/milus-sznaucer-sredni-czeka-na-dom-ID1FVAd.html, http://tablica.pl/oferta/mupet-mix-sznaucera-sredniego-prosi-o-dom-ID1x1dF.html, Quote
malawaszka Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 poproszę ich zdjęcia na maila - bez logo tablica.pl malawaszka@gmail.com Quote
DZIR Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Proszę o radę . Ogłaszam psiaka - link poniżej . od 3 tygodni - Zainteresowanie minimalne . Ogłaszam go jako tybetańczyka, ze względu na ogon. uszy, no i wzrost ciut większy niż miniatura. Elinka - miniaturowa sznaucerka- ogłaszana - opłakanym stanie -poszła w dwa dni. Mam pytanie . Czy można go podciągnąć pod miniaturę. Wolontariuszka , która go ogłąda w realu mówi ,że nie bardzo. http://tablica.pl/oferta/elf-terierek-tybetanski-czeka-na-dom-ID1FJof.html Quote
DZIR Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 To problem ,bo zdjęcia wykasowałam. Ogłaszam dużo psów wolontariuszek a w zamian mam zdjęcia sznaucerów i kompetentny kontakt do ogłoszeń . Zapytam czy one mają jeszcze te zdjęcia, Quote
malawaszka Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 [quote name='DZIR']Proszę o radę . Ogłaszam psiaka - link poniżej . od 3 tygodni - Zainteresowanie minimalne . Ogłaszam go jako tybetańczyka, ze względu na ogon. uszy, no i wzrost ciut większy niż miniatura. Elinka - miniaturowa sznaucerka- ogłaszana - opłakanym stanie -poszła w dwa dni. Mam pytanie . Czy można go podciągnąć pod miniaturę. Wolontariuszka , która go ogłąda w realu mówi ,że nie bardzo. http://tablica.pl/oferta/elf-terierek-tybetanski-czeka-na-dom-ID1FJof.html no Elf jest zdecydowanie bardziej podobny do mixa sznaucera niż Mupet czy Fistaszek Quote
Recommended Posts