joma4 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Aza - została porzucona w lesie na Kaszubach, ok. 2 tygodnie czekała w jednym miejscu na swojego właściciela. Jest wycieńczona i wychudzona. Jest sunią ok. roczną, wesoła i ufna. Opiekuńcza wobec dzieci i naszych kotków. Zgodna z naszym psem. Bardzo lubi podróżować samochodem ( dobrze zniosła długą podróż do Warszawy ). Jest żywa, radosna, bardzo chce mieć stabilny, bezpieczny dom. Szukamy takiego miejsca dla niej, w którym byłoby jej dobrze. Na pewno odwdzięczy się bezgranicznym oddaniem. Jest urocza, czarna, podpalana - wielkości dalmatyńczyka. Quote
joma4 Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 postaram się dzisiaj wieczorem je zamieścić...Aza właśnie została odrobaczona, w piątek zostanie zaszczepiona. Nic nie zmieniła się w zachowaniu. Łagodna i urocza! Tylko mój pies jest coraz bardziej zazdrosny..pozdrawiam Quote
joma4 Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Chętnie prześlę zdjęcia, ale nie umiem ich umieścić na forum. Ale jak bym miała adres e-mail to wyślę kilka fotek. Pozdrawiam Joma4. Quote
obraczus87 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Podnosze!!!! Przeslij mi na adres mailowy, sporbuje wkleic fotki... Quote
joma4 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 Zdjęcia Azy wysłałam na prv. mail. Dzięki za pomoc i pozdrawiam. Quote
obraczus87 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 nie moge wkleic zdjec AZY :placz: Quote
joma4 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 no to może opis + wyobraźnia: pani weterynarz określiła maść- morengo. Pysk czarny, ale pręgi szaro-rude pojawiają się już w okolicy uszów ( uszy podobne do uszów sznaucera ). Pręgi na wszystkich łapach, podpalana u dołu, wzdłuż kręgosłupa czarna. Ludzie na osiedlu reagują na nią bardzo przyjaźnie, ona zresztą na nich też. Ale ocena wyglądu - rzecz jasna, to kwestia gustu. Nam się podoba przede wszystkim jej radosne, żywe usposobienie. Szybko nauczyła sie zasad naszego domu, posłuszna. A mnie ujmuje jej łagodnośc wobec dzieci i naszego małego kociaka. Na razie jakoś dajemy sobie radę jako rodzina zastępcza, ale nadal szukamy dla niej przyjaznego i bezpiecznego domu!!!! pozdrawiam Quote
obraczus87 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Piekna :) Trzeba by jej bylo ogloszenia porobic... ale na razie nie mam czasu..ale :p Jesli mogłabyś stworzyc jakis sliczny i przejmujacy tekst to ja porobie ogloszenia. Quote
joma4 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 dzięki za wklejenie zdjęć! Popracuję nad tekstem, i pewnie jutro go zamieszczę. Dzięki za pomoc.;) Quote
obraczus87 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1161/jesli-masz-pieska-suczke-na-tymczasie-zajrzyj-tutaj-143425/ Quote
joma4 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 wersja krótka: tak wiele już wycierpiała, a wciąż ufa.. nie zawiedźmy jej po raz kolejny! tekst rozbudowany: Aza- łagodna i ufna. W jej oczach widać nadzieję, ale też lęk. Zapewne wciąż boi się porzucenia... Dwa tygodnie leżała na rozstaju piaszczystych, leśnych dróg i wiernie czekała...Wychudła. Teraz radosna, energiczna na spacerach, choć utrzymująca kontakt wzrokowy. Bardzo posłuszna. Uwielbia naszego małego kociaka, z cierpliwością znosi jego zabawy jej ogonem. Bezkonfliktowa z naszym psem. Zachęcająca do zabawy nasze dzieci ( uwielbia zabawy z piłką ). No i lubi jeździć samochodem. Aza potrzebuje domu, w którym znajdzie akceptację i ciepło. Bardzo potr zebuje głaskania. Idealna dla rodzin lubiących aktywność. My, wychodzimy z nią na 2 długie spacery, i jeden krótszy. Jest coraz bardziej szczęśliwa, a my wraz z nią. Sorry za zwłokę, ale wir codzienności mnie pochłonął. pozdrawiam jola Quote
obraczus87 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Jola, poprosze o kontakt przede wszystkim :) najlepiej komórka i mail. Quote
joma4 Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Jola 601 475 932 ( kiedy pracuję wyłączam, ale oddzwaniam ) e-mail joma4@op.pl dzięki za zainteresowanie, nie ukrywam, że bardzo się związujemy z Azą! Quote
obraczus87 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 PROSZE O POMOC W OGŁOSZENIACH!!! [FONT=Verdana]AZA- ta piękna około roczna sunia czekała na swojego właściciela w lesie ponad 2 tygodnie. Mijały dni. Ona nadal czekała. Wycieńczona i wychudzona została zauważona przez dobry ludzi. Zabrali ją oraz zaopiekowali. Niestety nie może tam zostać na zawsze.[/FONT] [FONT=Verdana]Aza jest bardzo łągodna i ufna. W jej oczach widać nadzieję, ale też lęk. Zapewne wciąż boi się porzucenia...[/FONT] [FONT=Verdana]Teraz radosna, energiczna na spacerach, choć utrzymująca kontakt wzrokowy. Bardzo posłuszna. Uwielbia małego kociaka tymczasowych właścicieli, z cierpliwością znosi jego zabawy jej ogonem. Bezkonfliktowa również z ich psem. Zachęcająca do zabawy dzieci ( uwielbia zabawy z piłką ). No i lubi jeździć samochodem. Aza potrzebuje domu, w którym znajdzie akceptację i ciepło. Bardzo potrzebuje głaskania. Idealna dla rodzin lubiących aktyw[/FONT] [FONT=Verdana]Szukamy takiego miejsca dla niej, w którym byłoby jej dobrze. Na pewno odwdzięczy się bezgranicznym oddaniem.[/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Kontakt: [/FONT] [FONT=Verdana]Tel. Kom. 0601 475 932[/FONT] [FONT=Verdana]E-mail: joma4@op.pl[/FONT] Quote
Recommended Posts