Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

FOXIE: Zamówiłem pyszną rybę w galarecie, dwie pieczone kaczki, nadziewanego królika, sałatkę z łososia, szampana i truskawki i winogrona. Nie mogę się już doczekać. A na deser jeszcze udo bizona. Ale będzie wyrzerka.

Na zajutrz

FOXIE: Ale długo się czeka w tej restauracji na jedzenie. Jestem tak głodny, że zaraz zjem kelnerkę. Napewno nie dam napiwku. Zamówiłem o 20:13 wczorajszego dnia, a do dziś jeszcze pusto na talerzu. Ładna mi kolacja, a może śniadanie.

Czy tak może być

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja swoje 5 godzin muszę przespać. Bo gdy nie... to jestem niewyspana. :lol:
Pzdr.

Kto by pomyślał, a ja myślałam, że ty nigdy nie sypiasz :lol: :chaos:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ależ ja uwielbiam spać!!! I spałabym na okrągło dzień i noc. Ale tak się nie da. :cry:
Pzdr.

Asiaczku to może mały urlopik i wyspanie się za wszystkie czasy :) ?
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

Urlop to ja mam dopiero pod koniec sierpnia i tez nie będę się wysypiała. Może zrobię mały remoncik na balkonie? Zobaczymy.

Agabass, a więc twierdzisz, że Hipka ma wakacje? Naprawdę???!!! Napisz trochę więcej, jak ją przyjął Gomcio, gdzie spała i jak z jedzeniem. Ewentualnie, jak z treningiem (?). Ja o 19.00 wyłączam komputer i czekam na Króliczka z samochodem.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Urlop to ja mam dopiero pod koniec sierpnia i tez nie będę się wysypiała. Może zrobię mały remoncik na balkonie? Zobaczymy.

Agabass, a więc twierdzisz, że Hipka ma wakacje? Naprawdę???!!! Napisz trochę więcej, jak ją przyjął Gomcio, gdzie spała i jak z jedzeniem. Ewentualnie, jak z treningiem (?). Ja o 19.00 wyłączam komputer i czekam na Króliczka z samochodem.
Pzdr.

Pierwsza noc była nerwowa Hipaka łaziła po nas i pobudka była o 4 rano spacer, a później zabawa. Budziła Gomeza, a jak się z nią zaczynał bawić i już miała dość to leciała do mnie. Zasnęłysmy o 7.30 spanko do 10.30, byłam zmęczona potwornie. Dzień był energiczny byliśmy na fortach bema wkleję zdjęcia. Wyszalała się i była szczęśliwa. Poznała Macza i była z nami na Ursynowie. Pan M bardzo jej się spodobał. Oczywiście muszę uważać, bo nie powiedziałaś, że to taki łasuch podwórkowych przysmaków. Na koniec dnia zrobiła nam niespodziankę i się wytarzała w czymś okropnym to była chwila moment, no to co kąpiel. Pachnąca oczywiście spała ze mną i Gomciem w wyrku. Właśnie leży z Marcinem i moją siostrą. Jak wychodzę z pokoju i zostawiam ich samych to piszczy za mną strasznie, ale całkiem nieźle znosi rozłąkę z Wami. Już się zadomowiła i jest pieszczona, rozpieszczana przez wszystkich. Nie wiem czy jak wróci do domu to sobie z nią poradzicie :wink: Taka mała sprężynka Hipolek kochany. O właśnie przyszła napisać coś od siebie. Oduczam ją brzydkiego zachowania przy stole warcząc co skutkuje. Tak z Gomem postępowałam. Odezwę się jeszcze.
Pozdrawiam

Posted

Zgadza się. Zafundowałam Hipce "wakacje" na Bielanach u Agabass. Ja w tym czasie z bliźniakami zdobywałam Championaty Estonii i... udało się!!!!!!!!
A i Hipka, pod opieką Agabass, Kadziumi i Matagi zdobyła przebojem Augustów, tzn. zakończyła Młodzieżowy Championat Polski!!!!! Mam u nich olbrzymi dług wdzięczności, naprawdę.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Zgadza się. Zafundowałam Hipce "wakacje" na Bielanach u Agabass. Ja w tym czasie z bliźniakami zdobywałam Championaty Estonii i... udało się!!!!!!!!
A i Hipka, pod opieką Agabass, Kadziumi i Matagi zdobyła przebojem Augustów, tzn. zakończyła Młodzieżowy Championat Polski!!!!! Mam u nich olbrzymi dług wdzięczności, naprawdę.
Pzdr.

no to się wyjaśniła sprawa Augustowa :) Asiaczku, jak by co to zgłos jakiegos swojego baska na wystawe blisko mnie, to też chętnie pojade i wystawie baska :) :)
Pozdrawiam
Lidka i Villarica