Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agabass napisał(a):
Możemy się umówić na 19.06. na godzinę 16.00, bo mam w tem weekend szkołę i dopiero o tej godzinie mogę. Na polach jak zawsze. Napisz czy Ci to pasuje. Jeszcze przed spotkaniem napewno zadzwonię.
Pozdrawiam :B-fly: :Dog_run:

ja chcialem sie dowiedziec, czy moze moglibysmy sie z moim psem wprosic na takie spotkanie baskowe.
z wielka checia poznam wlascicieli baskowcow a moj pies pewnie z checia pozna pieski, jesli chcecie troche prywatnosci moge sie dolaczyc na przyklad pozniej. czekam na odpowiedz, pozdrawiam.

Posted

Nale ja nie mam nic przeciwko, nie wiem jak Asiaczek, ale raczej też nie powinna mieć na przeszkodzie, bo jest dobrze zakręcona jeżeli chodzi o baski jak ich ogonki. To jak chcesz napewno nas rozpoznasz, będziemy z baskami. Stacja metra pola- spotkanie. No to do jutra, albo do kiedy tam.
Pozdrawiam

Posted

Spotkanie odbyło się i nasze psiaki ekstra pobuszowały na Polach Mokotowskich. Właściciele Gomcia i Urwisa robili zdjęcia - może kilka z nich trafi do tego topiku?
Gomcio, Urwis i Hipka wspaniale się pobawili, Gomcio i Hipka nawet prawie, prawie kąpali się. To znaczy pomoczyli łapki i brzuszki. Urwis nie dał się nakłonić na kąpiel, taki z niego cwaniaczek. I na dodatek, tyle nowych znajomości nawiązali, ze chyba trzeba będzie powtórzyć spotkanie, co?
Dajcie trochę zdjęć.
Pzdr.

Posted

[quote name='agabass']część fotek jest w Galerii Gomeza jeszcze parę się tam znajdzie ale daje narazie odetchnąć zapraszam

łojczyzna połszczyzna

zdrówko 8)

Posted

[quote name='agabass']Polonista Basenji się zalazł.
Basenji nie rozumiem Twojej złośliwosci w stosunku do agabass, najpierw ustawiane zdjecia teraz zła polszczyzna?! :roll:
Pzdr
Villarica Siberians

Posted

Basenji jest zły, bo ominął go taki miły spacerek na warszawskich Polach Mokotowskich.
A oto próbka mojej "polszczyzny":

"Basenji jest na nas bardzo zły i ciska na nas gromy.
Przeczytał wiele ksiąg i ma ich całe tomy.
Basenji, Ty nie bądź taki "goj", Ty nie rób nam kłopotu
Ty wyślij jeden faks i jazda do Sopotu."

He, he. Ale rymy! Trele-morele... A przy okazji upiekłam dodatkową pieczeń pt. wystawa w Sopocie. Czy skutecznie - okaże się już wkrótce.
Pzdr.

Posted

[quote name='Basenji'][quote name='agabass']Polonista Basenji się zalazł.
Nie polonista - ale brak sensu w tym co piszesz. Chyba, że to grypsera.
Zdrówko

no i co ztego kolego?

Asiaczku rymy czujesz - nieźle rymujesz :lol:

• 2 weeks later...