agabass Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Nie wiem gdzie umieścić więc wybrałam ten topik W sumie osoby o bystrym oku pewnie już wychwyciły informacje, że w miesięczniku Mój Pies na str 22-23 - jest zdjęcie szczeniaczków basenji z hodowli Loango. Autor zdjęcia madaja dla której wielkie brawa. To nie pierwsze jej fotki w tym magazynie. Fajnie bo coraz częściej zdjęcia basków pojawiają sie w prasie - to mnie cieszy bardzo. Juz nie wspomnę, że dwa razy mój Gom był tam gwiazdą :lol: :loveu: a raz z nim Hipusza Asiaczkowa:loveu: No to teraz przydał by się opis maluchów - i czy Ala i Małgosia wiedzą gdzie na fotce znajduje się ich pociecha. A to już zadanie dla was ;) - opisujcie. Quote
Małgorzataj Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Szkoda , że nie napisali że to maluszki basenji.Na 99 % Arti to ...pierwsze stojące z prawej strony czarno- białe basenji.Jednak w tej materii powinna się wypowiedzieć "gmk"...Pozdrawiam :lol: Quote
gmk Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Małgorzataj']Szkoda , że nie napisali że to maluszki basenji.Na 99 % Arti to ...pierwsze stojące z prawej strony czarno- białe basenji.Jednak w tej materii powinna się wypowiedzieć "gmk"...Pozdrawiam :lol: Niestety nie widzę zdjęcia... ale wszystkie z tej sesji Madji można zobaczyc tutaj :http://www.basenjifamily.com/loangogallerymadja.html Pozdrawiam Grażyna Quote
agabass Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 [quote name='gmk']Niestety nie widzę zdjęcia... ale wszystkie z tej sesji Madji można zobaczyc tutaj :http://www.basenjifamily.com/loangogallerymadja.html Pozdrawiam Grażyna http://www.basenjifamily.com/images/Loango/madja/SZA_6651.jpg to chyba ta fotka, ale nie mam teraz gazety przed sobą Quote
gmk Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Jeśli to jest właściwe zdjęcie to je opisałam. Piękne zdjęcie, fajne śmieszne maluchy (miały 7 tygodni). na zdjęciu brakuje Cherry i Franca - suni i psa czarno-białych. wszystkich razem było 11... Pozdrawiam Grażyna Quote
Basenji Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='gmk']Jeśli to jest właściwe zdjęcie to je opisałam. Piękne zdjęcie, fajne śmieszne maluchy (miały 7 tygodni). na zdjęciu brakuje Cherry i Franca - suni i psa czarno-białych. wszystkich razem było 11... Pozdrawiam Grażyna Gratuluję rozpoznania. zdrówko Quote
gmk Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Basenji']Gratuluję rozpoznania. zdrówko Dzięki. To może wygląc jak szarada, ale mam swój klucz! Pozdrawiam Grażyna Quote
gmk Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Małgorzataj']:multi: zgadłam :multi: :laola: Pozdrawiam serdecznie Grażyna Quote
AlaNowak Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 heh, szkoda, ze wczesniej tu nei zajrzalam to bym sie podawila w zgadywanki:eviltong: Niedlugo redakcja przyjaciela psa ma zamiar opias w dziale "portret rasy" basenji:multi: Quote
agabass Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 alanowak napisał(a):heh, szkoda, ze wczesniej tu nei zajrzalam to bym sie podawila w zgadywanki:eviltong: Niedlugo redakcja przyjaciela psa ma zamiar opias w dziale "portret rasy" basenji:multi: ciekawe jak długa ta chwila będzie Quote
AlaNowak Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 no... niestety tego tez dokladnie nei wiem:roll: Quote
agabass Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 Jak to baski uprawiają szalone gonitwy: W szalonej pogoni, kto nas dogoni. Gusio, Żelka, Dablik i Dżezik. Dżezik - jako Kurczak Mały. Quote
agabass Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 Basenji napisał(a):Kapitalne fotki. Brawo! zdrówko dzięki :p jeszcze parę mam fajnych ale pojawią się za jakiś czas w mojej galerii pozdrawiam Quote
agabass Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 Moj Gomzioluś i jego plażowanie rozbraja mnie chłopaczyna sami zobaczcie :lol: Quote
Asiaczek Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Hihihi... Ufo do nas przyjechało i pod postacią Goma się ujawniło!:lol: Pzdr. Quote
Asiunia02 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Świetne zdjęcia !!!! Myślałam ze tylko jamniki są do tego zdolne :) Quote
Asiaczek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='christoph']Fotki z wystawy w Lesznie:lol: Chris, dzię-ku-je-my!!!:loveu: Fotki sa super!!! Dodam, że basenka siedząca na Xolo to ONLY Stellanova. Pzdr. Quote
agabass Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 ... tak się chłodzi dziki pies z buszu :lol: zbliżenie kukły Quote
Asiaczek Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Super, super, super!!! Strrrasznie podobają mi się te fotki.:loveu::lol: Quote
Recommended Posts