Basenji Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='baskomaniak'][quote name='gmk']W W Polsce... Baskomaniak :wink: Pozdrawiam. A nie jest to zbyt osobiste????? :lol: zdrówko Quote
baskomaniak Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Basenji napisał(a):... A nie jest to zbyt osobiste????? :lol: zdrówko A skądże, osobiste byłoby z małej litery ;) Pozdrawiam. :D Quote
gmk Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 W Polsce... Baskomaniak :wink: Pozdrawiam. Nie podoba mi się...Wiem że stuknięci trochę jesteśmy ale żeby zaraz MANIACY? Nie , dla mnie odpada! Pozdrawiam Quote
Basenji Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 To może BASKMEN albo baskfan. Baskista lub basendźist. A po angielsku prawdopodobnie byłoby : basenjist Zdrówko Quote
weimarka-Pudelka Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 DAWAJCIE ZDJĘCIA!! :B-fly: :D Quote
Basenji Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 weimarka-Pudelka napisał(a):DAWAJCIE ZDJĘCIA!! :B-fly: :D No właśnie! Fotki! Zdrówko Quote
agabass Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 Na bielanach w mojej okolicy grasuje Kaczobasek o to jego portret pamięciowy a co jest jeszcze śmiesznego w baskach, że lubią piłkę nożną i nawet sędziują. co najdziwniejsz mają jeszcze skłonności do picia piwa i zdarza im się jeździć na bokserach ale to nie są wszystkie ich dziwaczne zachowania, jest ich dużo, ale to dużo więcej Quote
Incunabula Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 agabass napisał(a): co najdziwniejsz mają jeszcze skłonności do picia piwa Tu już chyba lekko wstawiony (; :lol: ? Quote
Basenji Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 W Ronneby brak baskow. Zobacze dzisiaj w Karlskronie. Zdrowko Quote
baskomaniak Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 gmk napisał(a):W Polsce... Baskomaniak :wink: Pozdrawiam. Nie podoba mi się...Wiem że stuknięci trochę jesteśmy ale żeby zaraz MANIACY? Nie , dla mnie odpada! Pozdrawiam :evil: :evilbat: Quote
Asiaczek Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Basenji napisał(a):W Ronneby brak baskow. Zobacze dzisiaj w Karlskronie. Zdrowko O, Basenji, witaj! Ty tam się byczysz, a my tutaj już zaczynamy przeżywać Klubówkę. A basków szukaj, powinny gdzieś być. Może uda Ci się jakieś zdjęcia zrobić? pzdr. Quote
agabass Posted September 15, 2005 Author Posted September 15, 2005 No to Basenji ma bojowe zadanie odnaleźć baska. Do dzieła. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Aha. A w nagrodę możesz te zdjęcia wstawić na topik np. "Nie tylko ASIACZKI...". Pasuje nagroda? Pzdr. Quote
Basenji Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Niestety, w Szwecji brak jest basków. Trzeba tam wyeksportować kilka. Ale za to mają super.... Osobiście nie cierpię dresiarek, ale ta była naprawdę gustowna. Zdrówko :lol: Quote
agabass Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 beta mojego Tz"ta ulubiona marka Quote
Asiaczek Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 agabass napisał(a):beta mojego Tz"ta ulubiona marka Beta? Jeju, pierwszy raz słyszę. :o A kto to produkuje i gdzie? Pzdr. Quote
agabass Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 wydaje mi się, ze to BMW ale mogę się mylić niech Basenji odpowie. Quote
Basenji Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Aga ma rację, to dresiarka. Zdrówko :lol: Quote
agabass Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 oj dresiarka czy nie stare rekiny najlepsze mieliśmy kiedyś takiego rekina trzydzwiowego zabytek i fajne wspomnienia z tym autkiem mamy teraz mamy kangura obecnie zepsuty cholernik Quote
Asiaczek Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 A my mamy "balerona"! I jest na chodzie. :lol: Pzdr. Quote
Basenji Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Wiem i doceniam fakt jego "chodzenia". Pozdrowienia dla kierownika balerona! Zdrówko :lol: Quote
Asiaczek Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 W przypadku "balerona" nie ma kierownika; jest za to stwór o nazwie "co-owner". :D Pzdr. Quote
Basenji Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Asiaczek napisał(a):W przypadku "balerona" nie ma kierownika; jest za to stwór o nazwie "co-owner". :D Pzdr. kierownik zasiada za kierownicą. Jeżeli jest płci odmiennej jest kierowniczką. Coowner zapewnie kownuje samochód -czyli np. sprząta go, dofinansowuje naprawy itd, itp. Zdrówko Quote
Recommended Posts