Amberka Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 SZNAUCER MINIATUROWY CZARNO- SERBRNY psy klasa posrednia HORUS Pol-Rot otwarta OLSEN Bella Fraga WIKI Bravis suki szczeniąt SASQEHANNA Derka otwarta ACURA Pol-Rot MEGI z Ulicy Koziej O'LA'LA Bella Fraga SZNAUCER MINIATUROWY CZARNY psy posrednia ALL PACINO Inter Dog SZNAUCER MINIATUROWY PIEPRZ I SÓL psy szczeniąt HILDEBERT'S Xxlusive Posrednia DAMPER Anrete otwarta DIAMANTE Nefer Tari championów INTI INKA Nefer Tari suka młodzieży ASTRA z Ogrodu Fauny CARMEN Adekatos CZANTORIA Etruria Polonia LOVELY NEFER Northuberladn otwarta ASTRA Letnie Objawienie RIKA Mijagoz weteranów KILIA Nefer Tali Quote
musia Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Czy ktoś zebrałby się w sobie i podał mi gończe polskie. Było ich pewnie nie wiele. Z góry dziękuję Quote
Amberka Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 GOŃCZY POLSKI psy otwarta ZAGRAJ Cnotliwy Nos suki młodzieży KAZINA Goniec Pomorski pośrednia DIANA z Dziczego Lasu DORA otwarta MELBA Śpiewna Zgraja ZMORA Cnotliwy Nos Quote
Amberka Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 musia napisał(a):Dziękuję ogromnie nie ma za co zawsze do usług :lol: Quote
Paulina87 Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 sh_maniak napisał(a):Dziękuje za stawkę :D , a kto oceniał? Sędziowała Iwona Urbanowska Quote
Dorota_Fiszer Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 A podalby mi ktos stawke goldenow :wink: ? Quote
Amberka Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 GOLDEN RETRIVER psy szczeniąt ATOS Klintana młodzieży BONO Przechera DIEGO Adekatos Goldenamico CALVIN KLAIN SZAFIR Gorzowska Panorama TEDDY-BEAE Złoto z Pnioków pośrednia BERO Kopadocja FIDEL Dolina Lizy otwarta ARES z Muchlińskiech Błot FOSTER Amarad FOX Euro Plus IMAGINARY FRIEND Yavanna JASIEK BUTTERFLAY z Karczewskich Szuwarów użytkowa AGENT Lorwet suki szczeniąt AMANDA Puszczykowa Sfora AZA Klintana AZFRA Gorzowska Panorama młodzieży CEZA z Zielonego Łanu MAMBA Cenna Majolika PRIMA Lorwet WENA Złoty Kanio pośrednia GRACJA z Romanowskich Pól PAMPA BUTTERFLY z Karczewskich Szuwarów PIGI Lorwet POLYANNA ze Sztornowej UVEE des Vivies otwarta ACHELOIS z Doliny Jeziorzycy ATACMA Adler COMPLEMENT Fortune-Teller FERA Euro Plus GAMA z Lawiny HAIDI od Astrid KARIN z Gniazna Toli LEGENDA Ungaro MAŁGOSIA Ungaro RATAFIA Vexator UKULELE Drużyna Marzeń Quote
Sonya-Nero Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 takie małe samochwalstwo :wink: :D :oops: moja weteranka nieco za puszysta :wink: :roll: Sheila Złocisty Jastrun zajęła III miejsce na BIS Weteranów bardzo się cieszę :P Quote
Amberka Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Dorota & Fiszer napisał(a):Ogromne DZIEKI !!! :D :D :D nie ma za co zawsze do usług :lol: Quote
Martyna Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 a czy ja moglabym prosic o flat coated retrievery?? :-))) Quote
Agasia Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Martyna napisał(a):a czy ja moglabym prosic o flat coated retrievery?? :-))) Dobra dszyczka wkracza do akcji :wink: sunka-mlodziez ALASKA z Chmelovego Dvora Quote
Martyna Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Agasia napisał(a):Martyna napisał(a):a czy ja moglabym prosic o flat coated retrievery?? :-))) Dobra dszyczka wkracza do akcji :wink: sunka-mlodziez ALASKA z Chmelovego Dvora dzieki wielkie dobra duszyczko :-) ciekawe czy ta suczka dojechala - w sobote byla zgloszona na krajowa 8 gr do wrocka i nie pojawila sie :( Czesi z flatami cos maja problemy z dotarciem do nas albo masowe cieczki :-) Quote
dorotal Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Natomiast mocna czeska grupa byla w Lublinie. Co najmniej 3 BOB w IX grupie. Quote
Fuka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 carotina napisał(a):czy ktoś zna wyniki BOG IX?? i BIS :P Prosze bardzo shitzu wygral grupe i bisa :D Quote
Amberka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 [/quote] Prosze bardzo shitzu wygral grupe i bisa :D[/quote] a kto był 2 i 3 na BISie?? Quote
carotina Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Fuka napisał(a):carotina napisał(a):czy ktoś zna wyniki BOG IX?? i BIS :P Prosze bardzo shitzu wygral grupe i bisa :D brawo Tytus :D Quote
Savannah Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Graty dla zwycięzcy bis! Pzdr Villarica Siberians Quote
rysiczka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Gratki dla wszytskich!Czy moge poprosic stawke ON psy klasa mlodziezy i otwarta,oraz jamniki dlugowlose standardowe suki.Dzieki. Quote
Elitesse Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 czy moge pieknie poprosic o stawke sznaucerow srednich pieprz i sol ? nie powinno byc ich duzo Quote
Paulina87 Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Zapraszam do Galerii z wystawy http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=24435 ... wieczorkiem wrzucę więcej fotek.. na jednej mam nawet sznaucerka miniaturke pieprz i sól Quote
Recommended Posts