Marta Chmielewska Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Nasz Pola (nagus) zdobyła I lokatę i CWC :D :D :D Cieszę cię ogromnie :D tym bardziej, że dopiero niedawno zaczęła karierę wystawową :D Quote
Agasia Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 [quote name='Lara']dobra duszyczko - a beauceronki da rade napisac? byc moze nikogo nie bylo wiec zero roboty :lol: Oczywiscie - dobra duszyczka zawsze pomoze :) Bo zadnych nie bylo 8) Quote
Paulina87 Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):Nasz Pola (nagus) zdobyła I lokatę i CWC :D :D :D Cieszę cię ogromnie :D tym bardziej, że dopiero niedawno zaczęła karierę wystawową :D No to moje gratulacje... a swoją drogą dzisiaj pierwszy raz w życiu głaskałam takiego łysolka... są super w dotyku... A co do samoyedów... to nie widziałam ani jednego Quote
Agasia Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 No trudno bylo je widziec jesli zaden nie byl na wystawie ;) dobra duszyczka zawsze wie o kogo chodzi dziekuje!!!! :lol: :lol: :lol: Quote
ksara Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Mam prośbę,czy ktoś może mi napisać stawkę bokserów? pozdrawiam Ksara i Głogosia Quote
Agasia Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 ksara napisał(a):Mam prośbę,czy ktoś może mi napisać stawkę bokserów? pozdrawiam Ksara i Głogosia Nie wiem ktore wiec podam obydwa ,,kolorki" ;) boksery pregowane : psy kl otwarta FIODOR z Robertowej Chatki sunie klasa mł. WENUS Exkalibur sunie otwarta HOPRYNA Błysk Inteligencji ;) i boksio żółty : sunia młodzież OPIUM Minotaur sunia posrednia CATIA Memorandum 8) Quote
PSYLLA Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Agasia napisał(a):Porobie za dobra duszyczke Agasiu dobra duszczyczko :) bardzo dziękuje za posokowce. Quote
dorotal Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Poprosze o stawke buldozkow francuskich i king carles spaniel :D Quote
Asiunia02 Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 My rowniez wrócilismy z sukcesem. NSwR nalezy do Nas ale jak zwykle przegralismy z psem :) jutro bede miec katalog wiec jesli ktos mnie nie wyprzedzi to wszystkie stawki uzupełnie Zdjecia akit z tej wystawy w galerii. Mam jeszcze jedno zdjecie dobermaja z numerem 159 jesli ktos by chciał :) Quote
Agasia Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Asiunia - a my jak zwykle przegrywamy z ... sunia :P :wink: Duszyczka kontynuuje swoja doborczynność : poprosze shih-tzu psy posrednia STYLISH ELEGANCE Ew-Dar champ. TUSCANY'S CHALLENGER At Acte suki młodziez DONNA ROSA Vena otwarta KONTESSA Eli-Sen SOPHIE Grandifucna champ. DE-La NAMGJAL Amusant weteranow ABI NAMGJAL Amusant Reszte podam pozniej ;) Quote
Agasia Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Poprosze o stawke buldozkow francuskich i king carles spaniel Alez prosze :D Kingów brak ;) buldozki psy młodzież BOURBON Orestes posrednia BARON Pro Publico Bongo otwarta GUSTAW Mieszko i Jagienka suki młodzież ATOM HEARTS MOTHER Rejentówka BRANDY Orestes DUDA-JO To-Jo posrednia CALINECZKA Niebieskooka Dusia JOTA Sfora Gregora WIŚNIA Duma Bojarków otwara ETNA Czort :) Quote
dorotal Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Dziekuje :D Moge sie zrewanzowac katalogami z Kowna 11.06 i Lublina 12.06 Quote
dorotal Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Dzidtka napisał(a):były w Kownie jakieś lhasa apso ? Pytania odnosnie Kowna prosze w topiku o wystawach na Litwie. Lhasa apso nie bylo Quote
DużyCP Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 ja jak zwykle proszęęęęęę o stawkę briardów (chyba były ze 3 sztuki) :modla: Quote
ksara Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Bardzo dziękuję za bokserki. pozdrawiam Ksara i Głogosia Quote
Amberka Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Briardy była tylko 2 pies klasa młodzieży ARKANSAS Risa suka klasa otwarta ROXA z Pierwszej Ligii Quote
DużyCP Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Dzięki, na was zawsze można liczyć. jak mnie nie ma to ZAWSZE wiem kto był :D Quote
Agatka Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 A mnie jak zawsze interesuja stawki wszystkich sznaucerków byłby ktos taki dobry i podał ?? Quote
sh_maniak Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Moge psosic o stawkę husky ...... moze ktoś ma wyniki :D Quote
Paulina87 Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Siberian Husky psy Klasa szczeniąt: A'DENVER Eskimo River Klasa pośrednia: ANORAK leśna ścieżka UNTIL the Topof Baker Lake Klasa otwarta: SHOW MUST GO ON of Baker Lake suki Klasa szczeniąt: A'PANAMA Eskimo River Klasa młodzieży: ARTIC CHAMPIONS American Beauty KARLA Esk Mo River PIĘKNA Eskimoski Domek ROSANA Eskimoski Domek Klasa pośrednia: BUNSHEE Moro-No Kimi HUSQUARNA Havana of Arktogea JURA z Grodzkiego Zakątka Klasa otwarta: ARUTOGEA BLACK Pearl FILADELFIA z Pierwszej Ręki SELVA Sivudelek Niestety wyników nie znam... bo byłam tak zestresowana że szok w końcu moja pierwsza wystawa :P Quote
Recommended Posts