Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja już jestem spokojna..dzisiaj jak stałam z Jurą pod sklepem ( bez skojażeń nie jesteśmy żulami :wink: no może Jura troche ) zaczepił mnie pan który jak się potem okazało hoduje ONki...zaczął ze mną rozmawiać no i mówił że też jedzie na wystawe i do niego potwierdzenie też jeszcze nie dotarło... ale powiem jedno jak byłam w ZK w Kaliszu to zauważyłam że tam panuje straszne zamieszanie... to coś to tamto i tak wszystko na szybko :lol:

Posted

Sluchajcie co z tym Kaliszem sie dzieje???!!! :-? Do dnia dzisiejszego nie wiem czy mi przyjeli zgloszenie...nawet nie wiem kto mnie sedziuje /o stawce nie wspomne/. Nie idzie sie tam w ogole dodzwonic :( Moze znacie jakis tajemny 8) numer telefonu pod ktorym ktos siedzi /nie wierze, ze na pare dni przed wystawa nikogo nie ma w oddziale/
Potwierdzenia ani widu, ani slyszu :-?

Posted

Na stronie oddziały jest napisane ze udzielaja infomacji tel. w srody miedzy godz. 16-20. Sama bede w ta srode sie dowiadywac co tam słychac.

A dostal juz ktos potwierdzenie??

Posted

Rowniez potwierdzenia brak.. a niestety - oddzial pracuje i odbiera ( itez nie zawsze ;) ) jedynie w srody przez te 4 h... nie ma innego sposobu - tez probowalam :|

Posted

Wiem kiedy oddzial jest czynny, ale to nie zmienia faktu, ze nikt w tych godzinach nie odbieral i wlacza sie automatyczna sekretarka. Juz myslalam, ze to tylko ja mam takiego pecha i dzwonilam do kolezanki, ale ona twierdzi ze rowniez nie moze sie od 2 tyg dodzwonic :(

Posted

heh... cały Kalisz... w związku bałagan niemiłosierny...wiem bo rejestrowałam teraz hodowle... aż sie boje co mnie spotka jak już moja Mrówa urodzi i trzeba będzie przegląd hodowlany zrobić...niemniej zapraszam bo to moje rodzinne miasto i postaram sie być w tym czasie i w Kaliszu i na wystawie... może jakiś znak rozpoznawczy dogomaniacy?

Pozdrawiam
Asia&Mrówka&Arka

Posted

Ja też jeszcze nie dostałam potwierdzenia a zgłoszenie zawoziłam osobiście... :-? jeżeli do jutra nie dojdzie to jade dowiedzieć się i ich pogonić trochę... no i azja ma całkowitą rację... jak byłam zawieść zgłoszenie to czułam się jak na jarmarku a nie w ZK... masa ludzi jeden gada przez drugiego latanie z pokoju do pokoju....

A jeżeli chodzi o znaki rozpoznawcze to ja będę z moją haszczaczką czarno-białą przy szpicach... taka niska blondynka zresztą pies też mały :lol:

Posted

Jak ktoś chce może mi wysłać na priv swoje imie i nazwisko oraz zgłoszone psy a postaram sie zadzwonić do znajomej pani ze zwiazku i sprawdzić czy wszystko jest ok...

Posted

Azja, jakbys sie mogla dowiedziec to ja baaaaardzo poprosze. Namiary wyslalam na pw.
Bo dodzwonienie sie do nich graniczy z cudem, a potwierdzenia w skrzynce jakos niet :(

Posted

Paulinko czy na potwierdzeniu pisze w jakiej klasie zgloszony jest pies ? ;) Bo to dla mnie bardzo wazne info, no a jesli dostane jutro potw. i nie bedzie pisalo - to az do wystawy sie nie dowiem :P A nie wiadomo jak to bedzie...

ja rowniez napisalam pw do azji

Posted

Uwaga Uwaga!!
Dodzwoniłam sie do znajomej Pani i tak:
1) Dzurga-oba mopsy są zgłoszone na bank.. niestety godziny rozpoczęcia mopsów nie znam... Pani powiedziała że 'wszyscy mają być na 10-tą" :wink:
2) Agasia- dla Ciebie mam dokładniejsze info- chyba tylko ze względu na wzgląd że znajoma Pani wystawiała moją Mrówe (też beagla)- która być może wkrótce będzie mamą :) Twój łaciaty wystąpi w championach a Wasz numer startowy- jeśli dobrze dosłyszałam to -570

Potwierdzenia do piątku ponoć muszą dojść-zostały wysłane w niedziele..

Pozdrawiam
Asia

Posted

ja dzwonie i zagladam do skrzynki i nadal nic :) do poznania w sumie nie jest daleko wiec powinno juz dojsc. jesli jutro nie dojdze to bedzie nerwówka.
Azja jest jeszcze mozliwosc podestałania do Ciebie danych ??

Posted

Asiunia- napieraj tam... grzej linie telefoniczną.... oni tam siedzą tylko telefony sie urywają.... pewnie dostaniesz...wiem że niektóre zaadresowane na Kalisz jeszcze nie dotarły...

Posted

Azja jestes boginia :calus: A jesli tak beagle sa ci bliskie to moze przez przypadek uslyszalas czy mamy jeszcze kogos w klasie czy nie ;)?
Jak wabi sie twoja sunia i kto ma byc szczesliwym tatusiem :)?

Spokojnie - mi tez potwierdzenie jeszcze nie dotarlo :)

Posted

Niestety o konkurencji nic mi niewiadomo :roll: poza tym że w championach wystąpi też pies mojej koleżanki- po domowemu Paco a jak on tam w papierach ma to nie wiem. Moja beaglica to Estka z Otylki (M:Aria z Otylki O:Skansenhoj`s Henry) a jej 'mąż' to Mł.Ch.Pl Chardonnay English Matricaria Doroty Jaśko- po domowemu Tofik... Tofik jest po Jeniffer English Matricaria i Skansenhoj`s Blaze.... za 3 tygodnie sie okaże czy z tej miłości będą dzieci :lol: