Tagir Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Czy ktos orientuje sie jak ocenia pieski Pani Małgorzata Zakrzewska?? (teriery) Bede bardzo wdzięczny za informacje!;) Quote
Paulina87 Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Ja niestety nie wiem... ale będę również w Kaliszu tylko ja przy szpicach ;) Quote
Malvina Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Myślicie, że jakbym jutro jeszcze wysłała zgłoszenie priorytetem to by przyjęli? :roll: Bo też bym chciała pojechać ale przegapiłam termin :-? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 O nie zapomniałąm wysłać!Czy mi jeszcze teraz przyjmą? Quote
Paulina87 Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Możliwe że by przyjeli ... ja startuję w pośredniej a Jura jeszcze nie ma rodowodu... i zgodzili sie żeby napisać że w przygotowaniu a tak podobno można tylko w klasie młodzieży Quote
Paulina87 Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Ja zgłoszenie zawoziłam osobiście bo mam blisko :P Quote
Asiunia02 Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Termin do Kalisza zostal przesuniety do 24 wiec spokojnie. Ale to juz jest ostateczny termin. My sie wybieramy z akitkami. Ktos jeszcze z akita jedzie?? Quote
czikot Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 w Kaliszu tylko ciut szwankuje samo potwierdzenie zgłoszenia wysłanego faxem:-( sama specjalnie dzwoniłam w dniu wysłania w srode wieczorkiem i nie potrafili mi odpowiedziec czy moje zgłoszenie doszło i zostało przyjete bo wszystkie faxy zostały juz zabrane do wpisania na kompa .... mam nadzieje ze i moje tam jest, no coz trzeba jak powiedzieli dzwonic raz jeszcze w nastepna srode ( szkoda ze nie pomysla o kasie jaka trzeba wydawac na telefony do nich ....:-)) Quote
rysiczka Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Dostalam zaproszenie do Kalisza i zastanawiam sie czy nie jechac.Czy kos z was byl juz na tej wystwie???Napiszcie cos prosze,ile pieskow,jak z organizacja?Maja katalog przedwystawowy?Mam prosbe czy ktos z was ma moze katalog z poprzedniego roku z Kalisza i moze podac mi stawke ON psy?Bede bardzo wdzieczna. Quote
Agasia Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Rysiczka mł. Albi z Kojca Agi Clif z Mylnej Gromady Hemres z Domu Nauczyciela Uris Linabero posrednia Anton Leśna Opatowska Ares z Piaszczystego Wzgórza Canto Ranczo Moresa Vex Matador otwarta Casar z Okopowej Paco Linabero uzytek Carras von Kirschental Dylan Asarko Lordana Frey Linabero VAT Cevaro championy Dik Gibałowa Góra Ja bylam w tamtym roku.. wystawa podobala mi sie ;) Byla ladna pogoda... organizacja jako tako.. w tym chyba tez sie wybierzemy chociaz jeszcze nie zglosilisym;) Quote
rysiczka Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Agasia wielkie dzieki!!! :D Zastanawiam sie bo to nie az tak daleko wiec moze zabiore mojego ON i pojedziemy.Powiedz mi a stawki da rade wczesniej sie dowiedziec?? Quote
Agasia Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Nie mam pojecia.. .w tamtym roku na ich www nie bylo podane - przez tel. moze podaja, ale nie praktykowalam ;) Quote
rysiczka Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Rozumiem i jeszcze raz dzieki.Musze to przetrawic do srody mam czas. :wink: Quote
Agasia Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 A my już dzis wiemy ze sie w Kaliszu pokazemy ;) 1 raz w kl championow 8) Kto jeszcze się wybiera :)? Quote
Regis Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Ja sie z dwoma piesami wybieram (a dokładniej z piesem i suczką). Quote
Agasia Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 mam pytanko - czy ci co wyslali zgloszenie faxem tez mieli takie problemy z polaczeniem.. ? :-? My meczymy sie od 15 minut i ciagle jakies bledy wyskakuja... :-? Quote
Asiunia02 Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 My jedziemy z akitami, ale wysłalam zgloszenia faksem i boje sie ze moglo im zaginac, bo dodzwonic sie nie moge :) probowalam juz 10000 razy. Jesli przyjedzie potwierdzenie to bede pewna ze jedziemy :) Quote
Agasia Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 My mielismy doslac championat w piatek, ale dopiero przyslano nam dzisiaj wiec dzisiaj chcialam sprobowac, ale rowniez nikt nie odbieral.. :( Quote
czikot Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 ja sie pomyliłam z klasa i dzis tez chciałam im podanko wysłac o zmiane ale maja wyłaczony fax:-( Quote
Tagir Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 Czy ma ktos dojścia i poda mi stawkę Bulterier standard ....plis!!! Quote
Paulina87 Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 A kiedy powinno dojść potwierdzenie przyjęcia na wystawę?? Wystawa za tydzień a do mnie nadal nie dotarło... :-? Tzn mówili że zadzwonią ale nikt nie dzwonił :-? Quote
Agasia Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Paulinka spokojnie - w przyszlym tygodniu powinno dojsc ;) Quote
Recommended Posts