Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Możliwe że by przyjeli ... ja startuję w pośredniej a Jura jeszcze nie ma rodowodu... i zgodzili sie żeby napisać że w przygotowaniu a tak podobno można tylko w klasie młodzieży

Posted

w Kaliszu tylko ciut szwankuje samo potwierdzenie zgłoszenia wysłanego faxem:-(
sama specjalnie dzwoniłam w dniu wysłania w srode wieczorkiem i nie potrafili mi odpowiedziec czy moje zgłoszenie doszło i zostało przyjete bo wszystkie faxy zostały juz zabrane do wpisania na kompa ....
mam nadzieje ze i moje tam jest, no coz trzeba jak powiedzieli dzwonic raz jeszcze w nastepna srode ( szkoda ze nie pomysla o kasie jaka trzeba wydawac na telefony do nich ....:-))

Posted

Dostalam zaproszenie do Kalisza i zastanawiam sie czy nie jechac.Czy kos z was byl juz na tej wystwie???Napiszcie cos prosze,ile pieskow,jak z organizacja?Maja katalog przedwystawowy?Mam prosbe czy ktos z was ma moze katalog z poprzedniego roku z Kalisza i moze podac mi stawke ON psy?Bede bardzo wdzieczna.

Posted

Rysiczka

mł.
Albi z Kojca Agi
Clif z Mylnej Gromady
Hemres z Domu Nauczyciela
Uris Linabero

posrednia

Anton Leśna Opatowska
Ares z Piaszczystego Wzgórza
Canto Ranczo Moresa
Vex Matador

otwarta

Casar z Okopowej
Paco Linabero

uzytek

Carras von Kirschental
Dylan Asarko Lordana
Frey Linabero
VAT Cevaro

championy

Dik Gibałowa Góra

Ja bylam w tamtym roku.. wystawa podobala mi sie ;) Byla ladna pogoda... organizacja jako tako.. w tym chyba tez sie wybierzemy chociaz jeszcze nie zglosilisym;)

Posted

Agasia wielkie dzieki!!! :D Zastanawiam sie bo to nie az tak daleko wiec moze zabiore mojego ON i pojedziemy.Powiedz mi a stawki da rade wczesniej sie dowiedziec??

Posted

mam pytanko - czy ci co wyslali zgloszenie faxem tez mieli takie problemy z polaczeniem.. ? :-? My meczymy sie od 15 minut i ciagle jakies bledy wyskakuja... :-?

Posted

My jedziemy z akitami, ale wysłalam zgloszenia faksem i boje sie ze moglo im zaginac, bo dodzwonic sie nie moge :) probowalam juz 10000 razy. Jesli przyjedzie potwierdzenie to bede pewna ze jedziemy :)