konikowa Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Czy możecie mi poradzić, która karma jest lepsza? Mam 13 miesięczną seterkę irlandzką i muszę przejść na inną karmę (dotychczas jadła Pro Pac), bo się zbuntowała i nie chce jej jeść... Nie wiem, na którą się zdecydować... Codo Wolfsblut'a to myślałam nad Wild Pacific... Bardzo proszę o pomoc;) Quote
Identyfikator Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Zdecydowanie polecam Orijena. Wolfsblut odbiega trochę od oryginału. pz. Quote
ikucha Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 orijena nie znam, moj pies nigdy nie jadl. za to testowalismy wolfsbluta wild pacific. i powiem tak: sprawdzal sie bardzo dobrze, sierc miekka i blyszczca, kupy male wszystko pieknie i ladnie, ale ma strasznie intensywny zapach, przez co moj pies cierpial na obrzydzenie do niej i zjadal dopiero po parunastu godzinach, kiedy juz zwietrzala:shake: Quote
konikowa Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Ale zapach ryb taki był mocny? To super, bo moja sucz uwielbia ryby:D Quote
ikucha Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 jakichs takich rybo-przypraw ciezko mi to okreslic, ale zapach jest strasznie mocny i jak dla mnie odrzucajacy. i zapomnialam dopisac: ma dosyc spore granulki ;) Quote
jolkablaszczyk Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 my mamy wild pacific od kilku dni w domu i wcale nie ma takiego intensywnego zapachu... wystarczy zabezpieczyc worek i nic nie czuc, a moj pies w takim tempie ja zjada ze nie zdazy mi nic zapachniec... na moj nos to pachnie ryba i ziolami. psy poki co zachwycone, kupy w istocie niewielkie :) Quote
ikucha Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 wystarczy zabezpieczyc worek i nic nie czucco masz na mysli? bo my karme trzymamy w specjalnym pudle, tak zeby nie wietrzala:cool3: chyba lepiej nie da sie zabezpieczyc. Quote
donia11 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Identyfikator napisał(a):Zdecydowanie polecam Orijena. Wolfsblut odbiega trochę od oryginału. pz. Tzn jakiego oryginału? co niemcy podrabiają? Quote
Recommended Posts