Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy możecie mi poradzić, która karma jest lepsza?
Mam 13 miesięczną seterkę irlandzką i muszę przejść na inną karmę (dotychczas jadła Pro Pac), bo się zbuntowała i nie chce jej jeść...
Nie wiem, na którą się zdecydować...
Codo Wolfsblut'a to myślałam nad Wild Pacific...

Bardzo proszę o pomoc;)

• 4 weeks later...
Posted

orijena nie znam, moj pies nigdy nie jadl. za to testowalismy wolfsbluta wild pacific. i powiem tak: sprawdzal sie bardzo dobrze, sierc miekka i blyszczca, kupy male wszystko pieknie i ladnie, ale ma strasznie intensywny zapach, przez co moj pies cierpial na obrzydzenie do niej i zjadal dopiero po parunastu godzinach, kiedy juz zwietrzala:shake:

Posted

jakichs takich rybo-przypraw ciezko mi to okreslic, ale zapach jest strasznie mocny i jak dla mnie odrzucajacy. i zapomnialam dopisac: ma dosyc spore granulki ;)

Posted

my mamy wild pacific od kilku dni w domu i wcale nie ma takiego intensywnego zapachu... wystarczy zabezpieczyc worek i nic nie czuc, a moj pies w takim tempie ja zjada ze nie zdazy mi nic zapachniec... na moj nos to pachnie ryba i ziolami. psy poki co zachwycone, kupy w istocie niewielkie :)

Posted

wystarczy zabezpieczyc worek i nic nie czuc
co masz na mysli? bo my karme trzymamy w specjalnym pudle, tak zeby nie wietrzala:cool3: chyba lepiej nie da sie zabezpieczyc.

• 9 months later...