ana666 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Dziś przyszła do mnie sąsiadka, 2 dni temu wracając z wakacji zatrzymali się w lesie a tam podeszła do nich maleńka szylkretowa koteczka, była bardzo wystraszona, cała mokra, brudna, głodna, nie mogli tam jej zostawić i zabrali ze sobą, teraz kotka jest u nich, nie mogą zostawić jej na stałe ponieważ ich pies nie toleruje kotki i dlatego szukam dla niej dobrego domku. Kicia przebywa obecnie w Obornikach (koło Poznania) Kontakt: 517 251 630 lub 661 941 076 Kotka ma ogłoszenia na: allegro kupsprzedaj alegratka eurocity strona Fundacji Animalia adopcje.org e-zwierzak cafeanimal mojpupil nasipupile kupiepsa przygarnijzwierzaka Wydatki: wizyta u weta 10zł karma 22zł Przychody: 32 zł z bazarku zrobionego przez asl (bardzo dziękuje):) Quote
supergoga Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 To kotka. Do ogłoszeń nazwałam ją leśna. Zaraz porobię i wstawię ją na naszą stronkę. Warto tez jak znajdzie domek wyadoptować ją na umowe Fundacji, wtedy mamy pewność większą, że gdyby jej nie chcieli to nam oddadzą a nie wywalą. I możemy sprawdzić. Czy allegro tez robic, nasze Fundacyjne. I jakie namiary do kontaktu. Quote
ana666 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Dziękuje:loveu: Namiary do mnie najlepiej:517 251 630 lub 661 941 076 a z umowa myślę że bardzo dobry pomysł, to mogłaby Pani mi wysłać dwie a ja potem jak znajdzie dom odeśle podpisane i z danymi nowego domku? Quote
supergoga Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 A te umowy poczta, czy masz kogos kto wydryukuje, nawet w czarno-białej wersji. Jak pocztą - napisz jeszcze adres, z kodem. Quote
Lottie Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Prześliczna jest :) ma świetne umaszczenie, takie tygrysie ;) Oby znalazła szybko domek, biedactwo.. Quote
ana666 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 supergoga napisał(a):A te umowy poczta, czy masz kogos kto wydryukuje, nawet w czarno-białej wersji. Jak pocztą - napisz jeszcze adres, z kodem. Ja moge wydrukować, nawet o tym nie pomysłałam wcześniej temu pisałam o tej poczcie:oops: Quote
ana666 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Dziś byłam z nią u weta, mała była bardzo zadowolona z podróży-cały czas patrzyła przez okno w samochodzie i mruczała:loveu:. Miała roje pcheł także ją spryskaliśmy i dostała tabletkę na odrobaczenie oraz założyłam jej książeczkę. Zaszczepić moge ją w przyszłym tyg.dopiero. Aha, i nie napisałam że bezbłędnie korzysta z kuwety;) Quote
supergoga Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ode mnie w pakiecie ogłoszeń Leśna ma: allegro kupsprzedaj alegratka eurocity strona Fundacji Animalia Quote
ana666 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 supergoga napisał(a):Ode mnie w pakiecie ogłoszeń Leśna ma: allegro kupsprzedaj alegratka eurocity strona Fundacji Animalia Super! Bardzo dziękuje. Umowy doszły-już wydrukowałam;) Quote
supergoga Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Leśna, maleńka szylkretka wielkiej urody czeka! (746142508) - Aukcje internetowe Allegro Quote
ana666 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='supergoga']Leśna, maleńka szylkretka wielkiej urody czeka! (746142508) - Aukcje internetowe Allegro :Rose::Rose::Rose: Quote
asl Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Mała :loveu: jest wyjątkowej urody kotusiem... :) Quote
supergoga Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 POprosze o kciuki, jest domek chętny żeby adoptować Leśną. Ankieta jest niezła a domek niedaleko mnie. Myślę, że to byłby dobry domek. Postaram się skontaktować i porozmawiać. Quote
asl Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 supergoga napisał(a):POprosze o kciuki, jest domek chętny żeby adoptować Leśną. Ankieta jest niezła a domek niedaleko mnie. Myślę, że to byłby dobry domek. Postaram się skontaktować i porozmawiać. :multi: Trzymam kciuki bardzo mocno Quote
Lottie Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Hej mam od godziny kociego podrzutka bardzo podobnego maścią do Leśnej. Jeśli macie namiary na osoby chcące kotka o podobnej maści to dajcie znać, proszę... http://www.dogomania.pl/forum/f1206/poznan-podrzucone-malenstwo-dt-ds-pomocy-147058/#post13010210 Quote
ana666 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 Nie było mnie jakiś czas, ciesze się że zaglądaliście. W sobotę supergoga idzie na wizytę przedadopcyjną do tego domu o którym wcześniej mowa i zobaczymy czy domek ok czy też nie ;) Quote
asl Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Mam nadzieję, że to będzie TEN domek :) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/w-trakcie-tworzenia-147320/"][/URL] Quote
supergoga Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Byłam wczoraj - według mnie to jest dobry domek. Przemili młodzi ludzie, sądzę, że Leśna będzie miała dobrze. Jak nic nie stanęło na drodze, to dzisiaj miała jechać do domku. Czekam na potwierdzenie. Quote
Lottie Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Świetnie że wasza kotka znalazła domek :) mieliście chyba duży odzew co do niej? Jeśli możecie przekażcie link albo kontakt do mnie osobom które były zainteresowane adopcją kotki, może moja tymczaska im się spodoba? Quote
ana666 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Kotka już została zabrana, tak jak pisze supergogoa ludzie bardzo sympatyczni, bardzo sie cieszyli na Leśną, mieli ze sobą transporterek, dokładnie mnie o wszystko pytali także widać że sie przejmują i będą dbać o nią. Obiecali wysłać do mnie albo supergogi zdjęcia z nowego domu także czekamy. Quote
ana666 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Lottie']Świetnie że wasza kotka znalazła domek :) mieliście chyba duży odzew co do niej? Jeśli możecie przekażcie link albo kontakt do mnie osobom które były zainteresowane adopcją kotki, może moja tymczaska im się spodoba?[/quote] Do mnie troche ludzi dzwoniło ale praktycznie wszyscy szukali szylkretowej kotki, a większość była z drugiego końca Polski i jak mówiłam gdzie są Oborniki rezygnowali:shake: Quote
asl Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 :multi: Bardzo się cieszę, że kocia znalazła stały domek. A co do poszukiwań określonego typu kotka, taki a taki kolor, takie a takie oczy... Nigdy tego nie zrozumiem... Jedna znajoma poszukiwała srebrnego kotka. Znalazłam dla niej takiego u sąsiadki, ale ze srebrnego malucha wyrósł czarny jak smoła kocio z białymi pojedynczymi kudełkami. Wyglądał jak oszroniony. Weterynarz powiedział, że nie widział jeszcze tak pięknego kota, kocio jest kochany przez właścicielkę niemniej srebrny nie jest i nigdy nie będzie. A ja troszkę ze złośliwym uśmiechem tą całą sytuację wspominam... . Quote
ana666 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='asl'] A co do poszukiwań określonego typu kotka, taki a taki kolor, takie a takie oczy... Nigdy tego nie zrozumiem... Jedna znajoma poszukiwała srebrnego kotka. Znalazłam dla niej takiego u sąsiadki, ale ze srebrnego malucha wyrósł czarny jak smoła kocio z białymi pojedynczymi kudełkami. Wyglądał jak oszroniony. Weterynarz powiedział, że nie widział jeszcze tak pięknego kota, kocio jest kochany przez właścicielkę niemniej srebrny nie jest i nigdy nie będzie. A ja troszkę ze złośliwym uśmiechem tą całą sytuację wspominam... .[/quote] To jeszcze nic! Do nas do schroniska przychodzą ludzie z książkami, gazetami, mają tam jakieś zdjęcia psów pozaznaczane i chcą takie same!:crazyeye: Quote
Lottie Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Hmm, no szkoda że ludzie mają takie nastawienie na maść, ale ważne że Leśna ma dobry domek - ja swojej Murce też muszę taki znaleść, pozdrawiam :) Quote
Recommended Posts