Shirai - Koki Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Wiki, ja to sie oczywiscie nie doczytalam, ale obiecalas jakos niespodzianke i co z nia ???? Quote
wiki4 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Wiki, ja to sie oczywiscie nie doczytalam, ale obiecalas jakos niespodzianke i co z nia ???? Miały być filmy :shake: Ale nie chcą się wgrać :placz: Jak dorwę Maryśkę to nagramy aparatem jej i wstawię ;) W sobotę pewnie :p Quote
Shirai - Koki Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Acha to przynajmniej wiem, ze nie przegapilam ich :multi::multi::multi: Quote
wiki4 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Acha to przynajmniej wiem, ze nie przegapilam ich :multi::multi::multi: Nio ;)........................... Quote
ladybird Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Melduję się :p I też w takim razie czekam na niespodziankę ;) Quote
wiki4 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 ladybird napisał(a):Melduję się :p I też w takim razie czekam na niespodziankę ;) Hej, moja ''Edytko'' :evil_lol: :loveu: Wszyscy czekają :lol: Quote
Cavy Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Czy tą niespodzianka jest TO z dedykacją dla mnie? Quote
wiki4 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Cavy napisał(a):Czy tą niespodzianka jest TO z dedykacją dla mnie? :evil_lol: Łoł, patrz, przypomniało Ci się :evil_lol: Tak niespodzianka to TO z dedykacją :lol: A pamiętasz znaczenie TEGO ? :diabloti: Quote
Cavy Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='wiki4']Łoł, patrz, przypomniało Ci się :evil_lol: Tak niespodzianka to TO z dedykacją :lol: A pamiętasz znaczenie TEGO ? :diabloti: Ale tego, czyli konkretnie czego? Quote
marta95 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Witam, śliczna jamniczka, nie bez przyczyny ma na imię LISA :cool3::loveu:. Zapraszam do mnie : http://www.dogomania.pl/threads/175776-Galeria-biaA-ego-diabeA-ka-Fifi ps. Jak ja mam wstawiać foty ? :-( Quote
Ewa&Duffel Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 wiki4 napisał(a): A tak przy okazji, co robicie w Sylwka ? :cool3: Hej :) Ja robię u siebie małą,kameralną imprezkę ;) Quote
Infortune. Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 wiki4 napisał(a): A tak przy okazji, co robicie w Sylwka ? :cool3: Ja się wybieram najpierw do znajomych trochę eee pogadać i napić się soczku(:diabloti:) a potem na miasto. ;) Quote
Ewa&Duffel Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Infortune. napisał(a):Ja się wybieram najpierw do znajomych trochę eee pogadać i napić się soczku(:diabloti:) a potem na miasto. ;) taaa...soczku...:evil_lol: Quote
Infortune. Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Ewa&Duffel napisał(a):taaa...soczku...:evil_lol: Ależ oczywiście. Jam grzeczna dziewczynka :saint1::evil_lol: O co Ty mnie podejrzewasz? :siara: Quote
Ewa&Duffel Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Infortune. napisał(a):Ależ oczywiście. Jam grzeczna dziewczynka :saint1::evil_lol: O co Ty mnie podejrzewasz? :siara: O nic,zupełnie o nic :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 łooo matko nagadane jak zawsze :evil_lol: em co robimy w sylwka :???: problem w tym ze planow nie mam :mdleje: ale pewnie gdzies pojde z gosiulla sie napic... mleczka ;) :evil_lol: Quote
Minerva Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 A ja jeszcze nie wiem co w robię w sylwka :lol:, prawdopodobnie biorę winko, piwko i wtaczam do kogoś na imprezę :D. Quote
łamAga Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 wiki4 napisał(a):Jak można nie lubić czekolady ? :-o ja nie lubie , bleeeeeeeeeeeee fuj :lol::lol::lol::lol: Quote
NATKA Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='dOgLoV']ja nie lubie , bleeeeeeeeeeeee fuj :lol::lol::lol::lol: Czekoladę uwielbiam raz w miesiącu, ale wtedy to ja wszystko pochłonę :evil_lol: Witanko wieczorne, wiki wydrap tego swojego jamnisia królisia ode mnie ;) Quote
Cavy Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 ja jadę do kuzynki i tam myślimy gdzieś iść, ale nie wiem gdzie dokładnie. Pewnie się gdzieś wprosimy, jak zwykle. Quote
wiki4 Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='Cavy']Ale tego, czyli konkretnie czego? :lol: Apteka, jajka .... :diabloti: [quote name='marta95']Witam, śliczna jamniczka, nie bez przyczyny ma na imię LISA :cool3::loveu:. Zapraszam do mnie : http://www.dogomania.pl/threads/175776-Galeria-biaA-ego-diabeA-ka-Fifi ps. Jak ja mam wstawiać foty ? :-( Oczywiście :lol: Już lecę ;) Wchodzisz na imegeshack.us tam ładujesz zdjęcia potem wchodzisz na dogo i klikasz i wstawiasz :lol: [quote name='Ewa&Duffel']Hej :) Ja robię u siebie małą,kameralną imprezkę ;) Hejka :cool3: super, u mnie chyba się zmieni i koleżanka się jeszcze wprosi :lol: [quote name='Infortune.']Ja się wybieram najpierw do znajomych trochę eee pogadać i napić się soczku(:diabloti:) a potem na miasto. ;) Soczku.... :diabloti: [quote name='Ewa&Duffel']taaa...soczku...:evil_lol: :evil_lol: [quote name='Infortune.']Ależ oczywiście. Jam grzeczna dziewczynka :saint1::evil_lol: O co Ty mnie podejrzewasz? :siara: Buahaha, grzeczna :diabloti: [quote name='Ewa&Duffel']O nic,zupełnie o nic :diabloti: Tak, tak. Myśli coś innego i usta coś innego :evil_lol: Quote
wiki4 Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']łooo matko nagadane jak zawsze :evil_lol: em co robimy w sylwka :???: problem w tym ze planow nie mam :mdleje: ale pewnie gdzies pojde z gosiulla sie napic... mleczka ;) :evil_lol: Tradycji się nie zmienia :evil_lol: Mleczka...jakiego ? :diabloti: [quote name='Minerva']A ja jeszcze nie wiem co w robię w sylwka :lol:, prawdopodobnie biorę winko, piwko i wtaczam do kogoś na imprezę :D. Najlepiej wejdź w środku imprezy w super mini i wielkim dekoltem :evil_lol: [quote name='dOgLoV']ja nie lubie , bleeeeeeeeeeeee fuj :lol::lol::lol::lol: Jak to?! Ja uwielbiam :loveu: [quote name='NATKA']Czekoladę uwielbiam raz w miesiącu, ale wtedy to ja wszystko pochłonę :evil_lol: Witanko wieczorne, wiki wydrap tego swojego jamnisia królisia ode mnie ;) Pięć tabliczek na raz :evil_lol: Hejka. Wy czochram :evil_lol: [quote name='Cavy']ja jadę do kuzynki i tam myślimy gdzieś iść, ale nie wiem gdzie dokładnie. Pewnie się gdzieś wprosimy, jak zwykle. Oj biedactwo, nikt Cię nie chce :evil_lol: Spadł śnieg :multi: Mam zdjęcia, tylko muszę opanować wstawianie, bo właśnie mi się pokasowały :evil_lol: Jutro rano wstanę i powstawiam bo idę na 9:00 czyli o 8:15 autobusik :cool3: Dzisiaj była wigilia klasowa i dostałam tyyylee słodyczy, że aż starczy na tydzień :evil_lol: Quote
Infortune. Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ja nie wiem o co Wy mnie podejrzewacie... :siara: Wiki, właśnie przeczytałam, że chcesz iśc do technikum wet we Wrześni... Sama chciałam tam iść, ale podobno nie warto, poziom nauczania jest strasznie niski, trudno zdać maturę i dostać się na studia... ;) Podobno lepiej iśc do jakiegoś ogólniaka. ;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 od krowy a jakiego byś chciała :p:D:D:D:D wy juz mieliscie wigilie klasowa :O :mdleje: czego tak szybko ?? my mamy zawsze w ostatni dzien czyli we wtorek :eviltong: Quote
Nikolaaa Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 U mnie też spadł śnieg, a ja dopiero dzisiaj kozaki kupiłam :D Dlaczego mam taki beznadziejny aparat w telefonie?! Rodzice powiedzieli ,że na razie nowego mi nie kupią bo trochę krucho z kasą....no trudno :( Wstaw te foty , wstaw :) Ja mam wigilię klasową w poniedziałek :) Quote
Recommended Posts