Cavalierkaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Lucky. napisał(a):U mojej babci na podwórku jest podobny kot :) Hahahah. Ty to masz wyczucie xDD :P U mojej babci... na imieninach xD Quote
wiki4 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Lucky. napisał(a):U mojej babci na podwórku jest podobny kot :) Ha! A wyobraź sobie, że mam takiego w domu :-o Toż to skandal nie ? :diabloti: Sorry, na wieczór mi odbija, popytaj się co niektórych :evil_lol: CaneSs napisał(a):Hahahah. Ty to masz wyczucie xDD :P U mojej babci... na imieninach xD Wyczucie, wyczucie, wyczucie :cool3: Quote
Lucky. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 CaneSs napisał(a):Hahahah. Ty to masz wyczucie xDD :P U mojej babci... na imieninach xD No co ?! xdd To nie jest tak : U mojej babci na imieninach ... tylko U cioci na imieninach xddd Quote
wiki4 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Lucky. napisał(a):No co ?! xdd To nie jest tak : U mojej babci na imieninach ... tylko U cioci na imieninach xddd Nic, nic, czy my coś mówimy :evil_lol: CaneSs napisał(a):Nuuum. Wyczucie xDD Mmm, mmm :lol: Quote
łamAga Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 U cioci na imieninach , jest wódka i jest rodzina :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
wiki4 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 dOgLoV napisał(a):U cioci na imieninach , jest wódka i jest rodzina :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: A jakże inaczej :evil_lol: Soczek, ewentualnie cola i ciasto. Bardzo cywilizowane przyjęcie :diabloti: Quote
sunshine Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Alkoholiki...:D Jaki wy przykład psiakom dajecie?:P Quote
*anusia&ajlu* Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 psy nie musza pic, wazne zeby znaly droge do domu zeby pancie odprowadzic:evil_lol: Quote
łamAga Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 *anusia&ajlu* napisał(a):psy nie musza pic, wazne zeby znaly droge do domu zeby pancie odprowadzic:evil_lol: Oooo , święta racja :diabloti: Quote
Shirai - Koki Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale naplane, nawet nie czytalam...gadula dawaj foty Lisiczki :loveu: Quote
Lucky. Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Kurczę zabrałam się za zaległy angielski, ale nic nie wiem jak zrobić ... Ehhh musze chyba powiedzieć panu żeby przepisał mnie do gorszej grupy z anglika bo nie nadążam ; p Quote
Minerva Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Hejo Wam, zaraz biorę się za szukanie fotek...Oj...Zejdzie się ;p Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 bosh nawet nie patrze co jest na poprzednich stronach :p dawaj foty :mad: Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Jezzzu. Ale nagadane. Daj focie wiki! :P Quote
wiki4 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 deer_1987 napisał(a):co tu tyle spamu? Tak myślę, że to już tradycja :evil_lol: sunshine napisał(a):Alkoholiki...:D Jaki wy przykład psiakom dajecie?:P Ph, Ty nam kupisz prawda Pełnoletnia Osobo ? :diabloti: *anusia&ajlu* napisał(a):psy nie musza pic, wazne zeby znaly droge do domu zeby pancie odprowadzic:evil_lol: Pf, one do picia pierwsze :evil_lol: dOgLoV napisał(a):Oooo , święta racja :diabloti: :loveu: Shirai - Koki napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale naplane, nawet nie czytalam...gadula dawaj foty Lisiczki :loveu: Nie mam pojęcia :-o Lucky. napisał(a):Kurczę zabrałam się za zaległy angielski, ale nic nie wiem jak zrobić ... Ehhh musze chyba powiedzieć panu żeby przepisał mnie do gorszej grupy z anglika bo nie nadążam ; p Ja mam ang. dopiero od września, z ona z czasami mi wyjeżdża :eviltong: Minerva napisał(a):Hejo Wam, zaraz biorę się za szukanie fotek...Oj...Zejdzie się ;p Uuu, to fajnie, już lecę do Was :cool3: Quote
wiki4 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):bosh nawet nie patrze co jest na poprzednich stronach :p dawaj foty :mad: sunshine napisał(a):Wiki gdzie fotki?;p CaneSs napisał(a):Jezzzu. Ale nagadane. Daj focie wiki! :P Też was kocham :loveu: :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Lucky. napisał(a):Zdjęcia, Zdjęcia ! :loveu: CaneSs napisał(a):Czeeść kochanko :) Cii :diabloti: Siary mi narobisz :mad: :evil_lol: Wiesz chodzi o reputację :cool3: Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='wiki4']:loveu: Cii :diabloti: Siary mi narobisz :mad: :evil_lol: Wiesz chodzi o reputację :cool3: Jak już nie musze robić siary xDD Reputację? Nie widzę jej u ciebie xDD Quote
wiki4 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='CaneSs']Jak już nie musze robić siary xDD Reputację? Nie widzę jej u ciebie xDD Coś Ci z tym linkiem nie wyszło :eviltong: Cicho siedź! :razz: Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 wiki4 napisał(a):Coś Ci z tym linkiem nie wyszło :eviltong: Cicho siedź! :razz: Nie wiem skąd sie ten link wziął. cii to czary magia magiczna magia! Quote
Recommended Posts