wiki4 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='CaneSs']Gratulejszons 100 stronki :smilecol::laola: :cool3: [quote name='Lilo.']a kto ma pierwszego posta na 100 stronie? ;> adaa. znaczy ja . xD No ależ oczywiście :evil_lol: [quote name='Berneska']setna strona to musi być jakaś kinder niespodzianka! :eviltong: :razz: najlepiej fotki :eviltong: Na poprzedniej są :lol: Jutro porobię z rana bo teraz mi się nie chce :eviltong: [quote name='Pusiakowa']BRY! :) mnie o fotki ochrzania a sama nie da! :diabloti: a tu setka! :eviltong: Czytasz całą galerię czy tylko ostatnią stronkę? :cool3: [quote name='Berneska']włacha włacha! :evil_lol: biegusiem coś nowego :diabloti: Phi! :diabloti: [quote name='Cavy']A ja napisałam 1000 posta! :multi: [FONT=Arial Black]Gratulacje 100 stronki muchomorki długouche :evil_lol:[/FONT] Gratulacje i dzięki :evil_lol: Mi jeszcze jakieś 300 brakuje :lol: [quote name='358Andzik358']też gratuluje setnej stronki:multi: a piesio jest super śliczny :D cudny ma kolorek :loveu: no i niedaleko mieszkacie:cool3: o ile jesteście z tego Leszna w Wlkp :D pozdrawiamy :razz: Dzięki. Z Wielkopolski :cool3: Jak będę miała zamiar wybrać się do Gostynia to Cię powiadomię :lol: Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 wiki4 napisał(a): Gratulacje i dzięki :evil_lol: Mi jeszcze jakieś 300 brakuje :lol: Ale co i do czego Ci brakuje? Bo ja dzisiaj mało kontaktuje. :lol: Quote
358Andzik358 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 ok, wezmę Bruno żebyś nas rozpoznała :D Quote
sunshine Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 To ja też długasy pogratuluje 100 ;) Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Cavy napisał(a):Ale co i do czego Ci brakuje? Bo ja dzisiaj mało kontaktuje. :lol: Wiesz, ja chyba też :evil_lol: Już nie pamietam o co mi chodziło :lol: 358Andzik358 napisał(a):ok, wezmę Bruno żebyś nas rozpoznała :D Takie słodkie maleństwo, na pewno :razz: sunshine napisał(a):To ja też długasy pogratuluje 100 ;) Dzięki ;) Właśnie przed chwilą wycierałam Lisę z jajka :mdleje: Nie wiem jak ona to zrobiła, ale była cała w jajku :evil_lol: Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 wiki4 napisał(a):Wiesz, ja chyba też :evil_lol: Już nie pamietam o co mi chodziło :lol: Właśnie przed chwilą wycierałam Lisę z jajka :mdleje: Nie wiem jak ona to zrobiła, ale była cała w jajku :evil_lol: Skleroza boli. :cool3: Dziecko głodne, to się ratuje czym może. Biedny pies. :placz: :diabloti: Quote
358Andzik358 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 mówisz o mnie? :D dzięki :D:D:D ej, maseczkę sobie zrobiła a Ty ją wytarłaś...:shake: :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Cavy napisał(a):Skleroza boli. :cool3: Dziecko głodne, to się ratuje czym może. Biedny pies. :placz: :diabloti: Właściwie to nie boli :evil_lol: Jakby bolała to bym nie zapomniała :lol: No biedny, biedny :diabloti::cool1: Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 358Andzik358 napisał(a):mówisz o mnie? :D dzięki :D:D:D ej, maseczkę sobie zrobiła a Ty ją wytarłaś...:shake: :evil_lol: Po jajku włosy są bardziej lśniące :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 358Andzik358 napisał(a):no więc właśnie :D A próbowałaś kiedyś? :cool3: Quote
sunshine Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Zamiast psem się zająć to siedzisz na dogo i później tak jest :evil_lol:. A tak nawiasem mówiąc Shirka tez uwielbia jajka i na lśniaca sierść dostaje tak raz w tygodniu surowe :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 sunshine napisał(a):Zamiast psem się zająć to siedzisz na dogo i później tak jest :evil_lol:. A tak nawiasem mówiąc Shirka tez uwielbia jajka i na lśniaca sierść dostaje tak raz w tygodniu surowe :diabloti: Ja jestem od reklamowania, a brat od ''niespodzianek'' :diabloti: Ale Lisa próbowała to wcierać :crazyeye::evil_lol: Czasem jak mi się nie chce do sklepu po karmę lecieć to dostaje biały ser, taki do gziki z jajkiem. O fu, ble ja bym tego nie jadła, ale jej smakuje :lol: Quote
358Andzik358 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 no jasne, na sobie ;p a tak serio to tak jak sunshine pisze, jak je zje to luz, a może Twoja psica chciała żeby szybciej zaczęło działac :evil_lol: sunshine, a skorupkę też je?:cool3: Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='358Andzik358']no jasne, na sobie ;p a tak serio to tak jak sunshine pisze, jak je zje to luz, a może Twoja psica chciała żeby szybciej zaczęło działac :evil_lol: sunshine, a skorupkę też je?:cool3: Możliwe.... :evil_lol: Muszę to kiedyś sprawdzić :cool3: :lol: Quote
sunshine Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='358Andzik358']no jasne, na sobie ;p a tak serio to tak jak sunshine pisze, jak je zje to luz, a może Twoja psica chciała żeby szybciej zaczęło działac :evil_lol: sunshine, a skorupkę też je?:cool3: bardzo śmieszne :diabloti: Nie je;p żółtko i białko ... no i ewentualna salmonellę :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 sunshine napisał(a):bardzo śmieszne :diabloti: Nie je;p żółtko i białko ... no i ewentualna salmonellę :evil_lol: No wiesz, ludzie miewają różne pomysły :evil_lol: Quote
Marzena* Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Witamy serdecznie z Głogowa :loveu::loveu::loveu: Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='Viky i Ja']Witamy serdecznie z Głogowa :loveu::loveu::loveu: Witamy, witamy i pozdrawiamy :multi: Dzisiaj nawet mi się spać nie chce :cool3: Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Berneska napisał(a):My też mówimy dobranoc :hand: Ja zaraz mykam, muszę się jeszcze dużo najeść żeby mieć fajne sny :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 wiki4 napisał(a):Ja zaraz mykam, muszę się jeszcze dużo najeść żeby mieć fajne sny :evil_lol: Ooooo to ja bede miala chyba ciekawe , bo właśnie wpierniczyłam caly talerz makaronu z jajkiem :diabloti: o tej godzinie :splat: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 wiki4 napisał(a): Dzisiaj nawet mi się spać nie chce :cool3: a ja nie moge zab boli:mad: i smaku narobilyscie mi o tej godzinie akurat musialam wejsc podpatrzec co u WAS a tu takie tematy:lol::p Quote
taxelina Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ten czas leci ;) Lisa juz 4 miesiace :D Quote
Shirai - Koki Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Wiki ma wolne to zaraz bedzie buszowac po dogo :p, milego dnia Quote
Recommended Posts