kalyna Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='wiki4']Bo nikt jej nie chce teraz dawać ciasteczek :lol: Jak to? nie dajesz jej ciastek :mad: te oczka ot ma zarąbiste :loveu: Quote
wiki4 Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Trzeba by coś nowego wrzucić, ale lenistwo na całego... :) Quote
betty_labrador Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 wiki4 napisał(a):Trzeba by coś nowego wrzucić, ale lenistwo na całego... :) No, szczególnie w taka śliczną pogode :loveu: Quote
wiki4 Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 betty_labrador napisał(a):No, szczególnie w taka śliczną pogode :loveu: Kto ma śliczną pogodę, ten ma. U nas od wczoraj leje... Quote
Aleksa. Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 wiki4 napisał(a):Kto ma śliczną pogodę, ten ma. U nas od wczoraj leje... u nas też leje :( majówka jest do d.. Quote
betty_labrador Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 wiki4 napisał(a):Kto ma śliczną pogodę, ten ma. U nas od wczoraj leje... To była ironia :diabloti: Quote
wiki4 Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='betty_labrador']To była ironia :diabloti: Chyba pora iść spać :evil_lol: Myślałam, że wezmę sobie rowerek, Lisę i pojedziemy nad jeziorko, a tu doopa. Jutro ma się ocieplić :loveu: To lecim z jakimiś resztkami zdjęć :D Tam gdzieś jest rudy i mój brat :lol: Quote
betty_labrador Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Haha same rudzielce w rodzinie widzę :eviltong: :D Quote
wiki4 Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Nie wiem czemu tamto wyszło takie duże :roll: A tak aktywnie spędzamy czas :lol: Jawna dominacja :shake: :diabloti: Quote
wiki4 Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 betty_labrador napisał(a):Haha same rudzielce w rodzinie widzę :eviltong: :D Wypraszam sobie :eviltong: Filipowi też do rudego daleko. To najprawdziwszy blondasek :) Quote
betty_labrador Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 wiki4 napisał(a):Wypraszam sobie :eviltong: Filipowi też do rudego daleko. To najprawdziwszy blondasek :) ALe zdjecie przekłamuje- ale ujednolica rodzinkę :D A Lisa normalnie zdominowała Was! fajnie że z kotem się lubią :) jak kot ma na imie? Quote
wiki4 Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 betty_labrador napisał(a):ALe zdjecie przekłamuje- ale ujednolica rodzinkę :D A Lisa normalnie zdominowała Was! fajnie że z kotem się lubią :) jak kot ma na imie? Lisa odkąd u nas jest zawsze był kot. Na poczatku Puszek, ale musieliśmy go uśpić. I teraz jest Leoś :) Quote
betty_labrador Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 wiki4 napisał(a):Lisa odkąd u nas jest zawsze był kot. Na poczatku Puszek, ale musieliśmy go uśpić. I teraz jest Leoś :) A to sie przyzywczaiła :) fajnie. A co sie stało Puszkowi? :( Quote
wiki4 Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='betty_labrador']A to sie przyzywczaiła :) fajnie. A co sie stało Puszkowi? :( Nie wiemy czy go samochód potrącił, czy jakieś dzieciaki go dorwały. Dostał bezwładu tylnej części ciała. Przez póltorej tygodnia o niego walczyliśmy. Ale i tak w efekcie całkowicie nic nie czuł, nawet jak mu wetka wbijała igły. Z natury był dziki, bo to znajda z lasu i nie dawał się przytulać. Było widać jak cierpi, bo nie może się ruszać :shake: Tu jak był jeszcze młody :) Quote
betty_labrador Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Jejku śliczności ! Szkoda że tak zakończył żywot :( niestety nie wszystko sie przewidzi :/ Quote
wiki4 Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 betty_labrador napisał(a):Jejku śliczności ! Szkoda że tak zakończył żywot :( niestety nie wszystko sie przewidzi :/ Przynajmniej miał dobre życie z nami :) Dobra zmykam się pomęczyć na jakimś spotkaniu rodzinnym :multi: Quote
betty_labrador Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 wiki4 napisał(a):Przynajmniej miał dobre życie z nami :) Dobra zmykam się pomęczyć na jakimś spotkaniu rodzinnym :multi: To miłego :D Pewnie dobre żarcie bedzie :P Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 http://imageshack.us/a/img689/8489/dsc03144f.jpg jaki słodki widok :loveu::loveu::loveu::loveu: mam nadzieje ze wróciłas na stałe :cool3: Quote
*Magda* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 dOgLoV napisał(a): mam nadzieje ze wróciłas na stałe :cool3: Ja też mam taką nadzieję ;) Quote
wiki4 Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 [quote name='Wercia40']Wiki wybierasz się na DCDC Wro. ? :D Raczej nie, ale do Poznania w czerwcu oczywiście. I w tym roku biorę Lisę :lol: [quote name='magdabroy']Ja też mam taką nadzieję ;) [quote name='dOgLoV']http://imageshack.us/a/img689/8489/dsc03144f.jpg jaki słodki widok :loveu::loveu::loveu::loveu: mam nadzieje ze wróciłas na stałe :cool3: Różnie to bywa :D [quote name='betty_labrador']To miłego :D Pewnie dobre żarcie bedzie :P Wszystko mięsne, bleee :evil_lol: [quote name='Aleksandra95']Fotki :loveu: . :loveu: Jak dzisiaj jest gorąco i umieram. Nie cierpie lata :shake: Quote
Recommended Posts