wiki4 Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [quote name='kalyna']ważne aby Ci to pasowało :) ahh te jej piękne oczyska, całą uwagę na zdjęciu przyciągają i śmieci nie widać :lol:[/QUOTE] To ten piękny park, gdzie szukałyśmy Lisy z latarką :lol: Quote
łamAga Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='wiki4'] Nic nie obiecuję :lol: [/QUOTE] to nie dobrze :eviltong: Lisa jest przesłodka :loveu: Quote
kalyna Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='wiki4']To ten piękny park, gdzie szukałyśmy Lisy z latarką :lol:[/QUOTE] Buahahah teraz mi przypomniałaś :) a na przeciwko parku ławka sypialna :lol: Quote
Aleksa. Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 a do jakiego LO się wybierasz i jaki profil ? :lol: Quote
wiki4 Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='dOgLoV']to nie dobrze :eviltong: Lisa jest przesłodka :loveu:[/QUOTE] Wiem :loveu: [quote name='kalyna']Buahahah teraz mi przypomniałaś :) a na przeciwko parku ławka sypialna :lol:[/QUOTE] Co tamtędy zasuwam to mnie śmiechawka bierze :lol: I później w tym deszczu pod Kaufland, a po drodze krok wystawowy Lisy :evil_lol: [quote name='Aleksandra95']a do jakiego LO się wybierasz i jaki profil ? :lol:[/QUOTE] Humanistyczny z psychologią i pedagogiką :lol: Quote
łamAga Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='wiki4'] Humanistyczny z [B]psychologią[/B] i pedagogiką :lol:[/QUOTE] ooo jak juz skonczysz szkołę to moge zapisac sie do Ciebie na wizyte ?? :evil_lol: Quote
wiki4 Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='dOgLoV']ooo jak juz skonczysz szkołę to moge zapisac sie do Ciebie na wizyte ?? :evil_lol:[/QUOTE] Raczej dalej w tym kierunku to nie pójdę :lol: Quote
łamAga Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='wiki4']Raczej dalej w tym kierunku to nie pójdę :lol:[/QUOTE] uee to szkoda :roll: Quote
wiki4 Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='dOgLoV']uee to szkoda :roll:[/QUOTE] Raczej w tę szkolną stronę. I to jak już, to gimnazjum. Bo z młodszymi bym oszalała :lol: [quote name='Aleksandra95']Całkiem ciekawy profil.:)[/QUOTE] Mam taką nadzieję :) Quote
kalyna Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='wiki4'] Co tamtędy zasuwam to mnie śmiechawka bierze :lol: I później w tym deszczu pod Kaufland, a po drodze krok wystawowy Lisy :evil_lol: [/QUOTE] hahaha :D albo konfrontacja Lisy z tym czarnym Owczareczkiem :lol: i cmentarz :mdleje: Quote
wiki4 Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='kalyna']hahaha :D albo konfrontacja Lisy z tym czarnym Owczareczkiem :lol: i cmentarz :mdleje:[/QUOTE] I darcie mordy. Chyba nie polubiła pieseczka :evil_lol: Nikt mi wierzyć nie chce jak opowiadam :lol: Quote
Chein Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [COLOR=#000000]Witamy się południowo :)[/COLOR] Quote
kalyna Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='wiki4']I darcie mordy. Chyba nie polubiła pieseczka :evil_lol: Nikt mi wierzyć nie chce jak opowiadam :lol:[/QUOTE] hahaha.. pies zaczepno-obronny... najpierw zaczepi,a potem trzeba jej bronić :lol: a to przecież zdarzyło się na prawdę :evil_lol: buu do dzisiaj mam ciarki :D Quote
wiki4 Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='Chein'][COLOR=#000000]Witamy się południowo :)[/COLOR][/QUOTE] Hej :) [quote name='kalyna']hahaha.. pies zaczepno-obronny... najpierw zaczepi,a potem trzeba jej bronić :lol: a to przecież zdarzyło się na prawdę :evil_lol: buu do dzisiaj mam ciarki :D[/QUOTE] Idealnie to do niej pasuje. Najpierw pruje, a jak co do czego to na rączki :lol: Kuzynkę też tam zaciągnęłam. Ale do domu to ją taśtałam za sobą, bo prawie jej serducho wypikowało i nie mogła oddechu złapać :evil_lol: Quote
kalyna Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='wiki4'] Idealnie to do niej pasuje. Najpierw pruje, a jak co do czego to na rączki :lol: Kuzynkę też tam zaciągnęłam. Ale do domu to ją taśtałam za sobą, bo [B]prawie jej serducho wypikowało i nie mogła oddechu złapać[/B] :evil_lol:[/QUOTE] a coś się stało, ze tak zareagowała? było z nią gorzej jak ze mną :evil_lol: Quote
wiki4 Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='kalyna']a coś się stało, ze tak zareagowała? było z nią gorzej jak ze mną :evil_lol:[/QUOTE] Niby słyszała to co my, ale jej tam wierzyć... :lol: Muszę znaleźć kolejne ofiary :evil_lol: Quote
kalyna Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='wiki4']Niby słyszała to co my, ale jej tam wierzyć... :lol: Muszę znaleźć kolejne ofiary :evil_lol:[/QUOTE] trzeba było jej nie mówić, co my słyszałyśmy :lol: haha weź Agę, czyt. mamusię... dobra mama wszędzie pójdzie :D Quote
Wercia40 Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Hej ! :D Zapewne jesteś już w Gołanicach :D Jakiś spacerek ? Mamy new frisbee i musimy się teraz komuś pochwalić co 'umiemy' xD Quote
wiki4 Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='kalyna']trzeba było jej nie mówić, co my słyszałyśmy :lol: haha weź Agę, czyt. mamusię... dobra mama wszędzie pójdzie :D[/QUOTE] Jak tylko mamusia przyjedzie... :loveu: :diabloti: [quote name='Wercia40']Hej ! :D Zapewne jesteś już w Gołanicach :D Jakiś spacerek ? Mamy new frisbee i musimy się teraz komuś pochwalić co 'umiemy' xD[/QUOTE] Jakbym była w Gołanicach to bym nie miała dostępu do kompa. Muszę się z ciotką zgadać. Może uda mi się rudzielca wziąć:) Quote
*Magda* Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [URL]http://img266.imageshack.us/img266/555/dsc00083k.jpg[/URL] Lisunia :loveu: Quote
Wercia40 Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Na DCDC zrozumiałam cię , że będziesz od pon. , więc myślałam, że już jesteś... Quote
wiki4 Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='Wercia40']Na DCDC zrozumiałam cię , że będziesz od pon. , więc myślałam, że już jesteś...[/QUOTE] Muszę poczekać aż kuzyn z swoim labkiem wyjedzie, bo mogłaby być niezła rzeźnia :lol: [quote name='magdabroy'][URL]http://img266.imageshack.us/img266/555/dsc00083k.jpg[/URL] Lisunia :loveu:[/QUOTE] :loveu: [IMG]http://img853.imageshack.us/img853/1497/dsc00842z.jpg[/IMG] Quote
bianka19 Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 cześć lisice, w końcu :calus: ona jak była to i dalej jest taka słodka, a to spojrzenie .. po prostu mała uwodzicielka. :loveu::evil_lol: Quote
Wercia40 Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]oczka*_* [/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Arial][FONT=MS Shell Dlg 2]; p[/FONT][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts