wiki4 Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Dosięgnę, dosięgnę! :evil_lol: Esz to, klapa :lol: I coo? Teraz Wam łyso :eviltong: Quote
wiki4 Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Małe co nieco :lol: Miejsce naszego spoczynku :cool3: Quote
Lucky. Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Hej ! Śliczne zdjęcia . ! Nowy sprzęt, bo nie czytałam uważnie ... ? Quote
wiki4 Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Lucky. napisał(a):Hej ! Śliczne zdjęcia . ! Nowy sprzęt, bo nie czytałam uważnie ... ? Niee, ten sam ciągle :lol: Hejka :hand: Quote
taxelina Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 a Lise masz w koszyku czy przy rowerze biegnie? Quote
wiki4 Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 deer_1987 napisał(a):a Lise masz w koszyku czy przy rowerze biegnie? Raz tak, raz tak :lol: Ale większość drogi w koszyku, bo od ulicy tylko chwasty dzielą, więc się bałam bo ona dość ruchliwa jest. Ale jak jechałam polami i daleko ulica, to biegła przy rowerze. ;) Quote
Cavy Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Christoper wygląda jak chory psychicznie :evil_lol: :mdleje: Quote
bianka19 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Cześć Wiksony. :hand: Świetną przejażdżkę rowerem na plażę sobie zrobiłaś. :D Ja niestety tak nie mogę, bo troszkę za daleko. :evil_lol: ona jest niesamowita. :loveu: http://img198.imageshack.us/img198/9928/p1010009oa.jpg jaki mokry szczurek. :grins: http://img411.imageshack.us/img411/9880/p1010028lq.jpg Quote
wiki4 Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 [quote name='Cavy']Christoper wygląda jak chory psychicznie :evil_lol: :mdleje: No właśnie nie :-o On w ogóle do nas nie pasuje... :shock: [quote name='Asiaczek']Spacer do lasu + kąpiel... nonono... Pzdr. I padnięte obydwie, nóg nie czułam , a o doopsku to już nawet nie wspomnę :lol: [quote name='bianka19']Cześć Wiksony. :hand: Świetną przejażdżkę rowerem na plażę sobie zrobiłaś. :D Ja niestety tak nie mogę, bo troszkę za daleko. :evil_lol: ona jest niesamowita. :loveu: http://img198.imageshack.us/img198/9928/p1010009oa.jpg jaki mokry szczurek. :grins: http://img411.imageshack.us/img411/9880/p1010028lq.jpg Wiksony :mdleje: :evil_lol: No nie powiem, blisko to ja też nie mam :D Z szczurka to się uśmiałam, kawałek dalej łowili ryby i dlatego stanęła jak wryta :eviltong: Quote
bianka19 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 wiki4 napisał(a):Wiksony :mdleje: :evil_lol: No nie powiem, blisko to ja też nie mam :D Z szczurka to się uśmiałam, kawałek dalej łowili ryby i dlatego stanęła jak wryta :eviltong: Ale napewno masz bliżej ode mnie, więc się nie podniecaj. :diabloti: Może chciała im pomóc? :cool3: Przecież Lisa to bardzo pracowita dziewczynka. :lol: Quote
wiki4 Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 bianka19 napisał(a):Ale napewno masz bliżej ode mnie, więc się nie podniecaj. :diabloti: Może chciała im pomóc? :cool3: Przecież Lisa to bardzo pracowita dziewczynka. :lol: Noo nie wieem :evil_lol: Niee ma czym :siara: Wczoraj na rymach z Domiką zrobiło się niebezpiecznie, hahah, dzięki :diabloti: Tiaa, oni do wiaderka, a ona z :eviltong: Quote
bianka19 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 wiki4 napisał(a):Noo nie wieem :evil_lol: Niee ma czym :siara: Wczoraj na rymach z Domiką zrobiło się niebezpiecznie, hahah, dzięki :diabloti: Tiaa, oni do wiaderka, a ona z :eviltong: Eee taam. :roll: Lepsze to niż nic. :grins: Quote
Ewa&Duffel Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Tymi oczkami to Lisa by mogła hipnotyzować :loveu: http://img198.imageshack.us/img198/9928/p1010009oa.jpg Kolejny raz się zachwycę waszym jeziorkiem ;) Quote
Cavalierkaa Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Cześć rodzinka! :D :D :D jak tam żyjecie??? u nas nowe (43) zdjęcia. :D :D :D zapraszamy :* Quote
wiki4 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 [quote name='bianka19']Eee taam. :roll: Lepsze to niż nic. :grins: Noo taaak ;) [quote name='Ewa&Duffel']Tymi oczkami to Lisa by mogła hipnotyzować :loveu: http://img198.imageshack.us/img198/9928/p1010009oa.jpg Kolejny raz się zachwycę waszym jeziorkiem ;) Może do cyrku ją dać? :cool3: Dziękujemy ;) Za domkami letniskowymi, jest pole namiotowe, i tak myślałyśmy czy by się tam na jedną nockę próbną wybrać :cool3: Jeszcze sprawa, przekonać rodziców :roll: [quote name='gosiulaa']Fajna wyprawa. Lisa pewnie zadowolona :) Pewnie taak. Cześć :loveu: [quote name='Cavalierkaa']Cześć rodzinka! :D :D :D jak tam żyjecie??? u nas nowe (43) zdjęcia. :D :D :D zapraszamy :* Ooo, cześć :razz: Eee, żyjemy po staremu :lol: Ale chyba mi na głowę padło, bo za szkołą zatęskniłam :mdleje: To zaraz wpadniemy :D Quote
Shaunell Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Wpadłam do galerii - tyylee fot! Lisa na nich cudownie wyszła. Ona jest taka koffana :loveu: Quote
wiki4 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Shaunell napisał(a):Wpadłam do galerii - tyylee fot! Lisa na nich cudownie wyszła. Ona jest taka koffana :loveu: Hejka, zmieniłaś nick? ;) Quote
łamAga Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Tak cały czas myśle nad tym sms-em ale kurde nic nie mogę wymyślić taka ze mnie poetka :evil_lol: Quote
wiki4 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 dOgLoV napisał(a):Tak cały czas myśle nad tym sms-em ale kurde nic nie mogę wymyślić taka ze mnie poetka :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mam nadzieję, że Cię nie obudziłam? :lol: Mogłaś chociaż odpisać, bo mam Aga dgm i Agnieszka z dogo i nie wiedziałam czy to do Ciebie doszło ;) :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 No fakt miogłam odpisać ale obudzilas mnie :eviltong: ( nic nie szkodzi :eviltong:) a komórke mialam daleko od lozka zeby wstac po nia jak budzik o 9 zacznie dzwonic :eviltong: jak mam tel blisko siebie to zaciskam budzik i spie dalej :eviltong: a pozniej ze łba mi wyleciało :evil_lol: Quote
wiki4 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 dOgLoV napisał(a):No fakt miogłam odpisać ale obudzilas mnie :eviltong: ( nic nie szkodzi :eviltong:) a komórke mialam daleko od lozka zeby wstac po nia jak budzik o 9 zacznie dzwonic :eviltong: jak mam tel blisko siebie to zaciskam budzik i spie dalej :eviltong: a pozniej ze łba mi wyleciało :evil_lol: To chyba niezły ze mnie budzik :evil_lol: Mogę budzić na usługi :cool3: :lol: W rok szkolny robię tak samo :eviltong: A właśnie, podaj mi swoje GG ;) Quote
Recommended Posts