Jump to content
Dogomania

Lisa i przyjaciele, czyli Ruda i spółka! ;D

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Minerva']http://img198.imageshack.us/img198/8425/p1010316pr.jpg Fajny ;) Chociaż ja osobiście mam dosyć gryzoni. W moim domu przynajmniej :lol:

Hahaha :lol: U mnie na szczęście nie ma, tylko w piwnicy czasem siedzą w worku z ziarenkami dla gołębi :D

[quote name='deer_1987']popieram! chociaz swinki morskie sa juz okej wielkoscia!

Świnki są fajne, chociaż wolę króliczki :lol:

[quote name='gosiulaa']jeśli chodzi o chomiki to bardzo dobry wybór :loveu: syryjskie to najlepsiejsze chomiki jakie tylko istnieją! :evil_lol:

Pewnie :loveu: :lol:

[quote name='Paulinka10']Cześć Rude!:)dawno mnie tu nie było i widze że nowy lokator jest:)słodki chociaż odkąd mieszkam na wsi i mam myszy w domu boje sie takich małych gryzoni..

Alee on jest taaki słodki :lol:

[quote name='niunka04']cześć Lisiczki!!!:) Co tam u was słychać??? Gryzoń fajniutki

Heejka.
A nic, idę dziś z Puszkiem do weterynarza, zaszczepić go :lol:Już się boję :mdleje:

Posted

[quote name='GPooLCLD']http://img198.imageshack.us/img198/8425/p1010316pr.jpg:loveu:

Dochomiczyłaś się:diabloti::evil_lol:
Uważaj na kota , żeby nie zrobił sobie przekąski z chomika :crazyeye:

Oo, jak ładnie napisane :evil_lol:
Kot do mojego pokoju nie wchodzi...:siara: :diabloti:

[quote name='GaBi12']Fajny chomik ;)

Dzięki...

[quote name='WeronikaM']śliczny wasz nowy lokator :)

Hejka :hand:

Dziękujemy serdecznie :loveu:

Na razie zdjęć nie będzie, bo coś z aparatem nie tege.

Posted

wiki4 napisał(a):
Hahaha :lol: U mnie na szczęście nie ma, tylko w piwnicy czasem siedzą w worku z ziarenkami dla gołębi :D

Nie o to chodzi ;) U mnie na szczęście myszy nie grasują, pomimo domu za zadupiu :lol: Po prostu miałam już tyle chomiczków i świnek morskich, że wystawczy do końca życia ;)

Posted

Też kiedyś miałam, i teraz jakoś tak tęskno mi się za tym szczuraskiem zrobiło to mam następnego ;)

Puszek przeżył szczepienie :mdleje: Ledwo go wtarmosiłam do samochodu, a oczy to mu prawie wyskoczyły :evil_lol: Przez całą drogę się wyżalał 'Miału, miałuuu' :lol: Potem musiałam z nim chodzić wokół budynku bo w poczekalni był DON-ek, a wolałam nie ryzykować :D W gabinecie był szczeniak labradorka pod kroplówką więc szczepiony był na korytarzu :lol: Waży 6kg :mdleje: Wetka była zaskoczona, że pies waży mniej niż kot :evil_lol:

Posted

wiki4 napisał(a):
Też kiedyś miałam, i teraz jakoś tak tęskno mi się za tym szczuraskiem zrobiło to mam następnego ;)

Puszek przeżył szczepienie :mdleje: Ledwo go wtarmosiłam do samochodu, a oczy to mu prawie wyskoczyły :evil_lol: Przez całą drogę się wyżalał 'Miału, miałuuu' :lol: Potem musiałam z nim chodzić wokół budynku bo w poczekalni był DON-ek, a wolałam nie ryzykować :D W gabinecie był szczeniak labradorka pod kroplówką więc szczepiony był na korytarzu :lol: Waży 6kg :mdleje: Wetka była zaskoczona, że pies waży mniej niż kot :evil_lol:

6 kg? Nieźle :D Moja Zuźka waży 2,5 ;)

Posted

Minerva napisał(a):
6 kg? Nieźle :D Moja Zuźka waży 2,5 ;)

O, jaka kruszyna :-o Też jak podnoszę potem kota koleżanki to o mało go nie wyrzucam bo przyzwyczajona, że kot to zwierze cięższe :evil_lol:

bianka19 napisał(a):
6 kg?! :cool3: Kobieto ty go przekarmiasz chyba. :evil_lol:

Niee, sąsiadka go podkarmia :lol: Już jej mówiłam, że jeszcze chwilka i przez dzielący nas płot nie przeskoczy, ale ona mu dalej szyneczki i paszteciku daje :cool3: No chyba, że na myszach, albo rybkach z oczka tak się utuczył :evil_lol:

Posted

ło Boziu miałam identycznego chomiczka:)

póżniej takiego tyle że długowłosego:D Uwielbiałam go:) mialam go ponad 4 lata...

Ale i tak najmilej wspominam dwie koszatniczki:) dużo śmiechu z nimi było:D Teraz bym chciała szczurka ]:>

Posted

sunshine napisał(a):
ło Boziu miałam identycznego chomiczka:)

póżniej takiego tyle że długowłosego:D Uwielbiałam go:) mialam go ponad 4 lata...

Ale i tak najmilej wspominam dwie koszatniczki:) dużo śmiechu z nimi było:D Teraz bym chciała szczurka ]:>

Jakich pełno :lol:

Długowłose są śmieszne, następnego sobie właśnie z długim włosem kupię :D

Koszatniczki też fajne i dłużej żyją :loveu:

Sylwia K napisał(a):
6 kg?! nieźle

słoki ten chomiczek, kiedyś w dzieciństwie tez miałam chomiki, świnki i moje ulubione szczury

Zagryzoniona :cool3:

dOgLoV napisał(a):
to ale masz wypasionego tego koteczka :evil_lol:

On nie jest gruby, ino ciężki :evil_lol: Ma ciężkie kości :cool3:

Posted

wiki4 napisał(a):

On nie jest gruby, ino ciężki :evil_lol: Ma ciężkie kości :cool3:

Tak tak , pewnie myślisz ze jak bedzie dużo jadl to wyrosnie na duzego silnego geparda :eviltong:

Posted

Niufciak napisał(a):
Witamy mokrym popołudniem i pozdrawiamy:loveu:

U nas na szczęście tak w miarę, ale słonka nie ma. Jak jutro będzie słonko to wsiadam na rowerek i jadę nad jeziorko :cool3:

dOgLoV napisał(a):
Tak tak , pewnie myślisz ze jak bedzie dużo jadl to wyrosnie na duzego silnego geparda :eviltong:

Rysia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

bianka19 napisał(a):
Cześć Lisiczki. :hand:
Co tam u was słychać? W rudym i długim świecie. :lol:

Cześć :p

Hah, no nie wieeem :lol: Hitem zabawkowym stało się plastykowe jajko niespodzianka, z którym jeździ po całym pokoju bo chwycić nie może :evil_lol: Pogoda się pieprzy, ale mam nadzieję, że jutro będzie ładnie, odpukać deszcz :cool3:

Posted

wiki4 napisał(a):
Cześć :p

Hah, no nie wieeem :lol: Hitem zabawkowym stało się plastykowe jajko niespodzianka, z którym jeździ po całym pokoju bo chwycić nie może :evil_lol: Pogoda się pieprzy, ale mam nadzieję, że jutro będzie ładnie, odpukać deszcz :cool3:

Oo. to nieźle Lisa ma zajęcie. :D Nie martw się, bo prawie wszędzie się pogoda pieprzy, u nas tak samo.. No miejmy nadzieję, że będzie ładnie w końcu. ;)

Posted

[quote name='Monias']cudeńko pieseczek :) gratulacje :)

Witamy :p Dziękujemy :D

[quote name='bianka19']Oo. to nieźle Lisa ma zajęcie. :D Nie martw się, bo prawie wszędzie się pogoda pieprzy, u nas tak samo.. No miejmy nadzieję, że będzie ładnie w końcu. ;)

A dziś ładnie! :multi:

[quote name='niunka04']a u nas Słonko cały dzień;) Aż miło na dworzu się siedzi

U nas dziś też :p

No więc...

Wybrałyśmy się rowerkiem na plażę :loveu: W drodze 'do' było całkiem fajnie, przyjemnie z górki. Ale jak było z górki, to w drogę powrotną pod górkę. Całkiem przyjemnie jedzie się tą nową ścieżką rowerową, ale są peeewne uszczerbki :eviltong:

:diabloti: