Paulinka10 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Cześć Rude!:)dawno mnie tu nie było i widze że nowy lokator jest:)słodki chociaż odkąd mieszkam na wsi i mam myszy w domu boje sie takich małych gryzoni.. Quote
niunka04 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 cześć Lisiczki!!!:) Co tam u was słychać??? Gryzoń fajniutki Quote
al'akir Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 http://img198.imageshack.us/img198/8425/p1010316pr.jpg:loveu: Dochomiczyłaś się:diabloti::evil_lol: Uważaj na kota , żeby nie zrobił sobie przekąski z chomika :crazyeye: Quote
wiki4 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 [quote name='Minerva']http://img198.imageshack.us/img198/8425/p1010316pr.jpg Fajny ;) Chociaż ja osobiście mam dosyć gryzoni. W moim domu przynajmniej :lol: Hahaha :lol: U mnie na szczęście nie ma, tylko w piwnicy czasem siedzą w worku z ziarenkami dla gołębi :D [quote name='deer_1987']popieram! chociaz swinki morskie sa juz okej wielkoscia! Świnki są fajne, chociaż wolę króliczki :lol: [quote name='gosiulaa']jeśli chodzi o chomiki to bardzo dobry wybór :loveu: syryjskie to najlepsiejsze chomiki jakie tylko istnieją! :evil_lol: Pewnie :loveu: :lol: [quote name='Paulinka10']Cześć Rude!:)dawno mnie tu nie było i widze że nowy lokator jest:)słodki chociaż odkąd mieszkam na wsi i mam myszy w domu boje sie takich małych gryzoni.. Alee on jest taaki słodki :lol: [quote name='niunka04']cześć Lisiczki!!!:) Co tam u was słychać??? Gryzoń fajniutki Heejka. A nic, idę dziś z Puszkiem do weterynarza, zaszczepić go :lol:Już się boję :mdleje: Quote
wiki4 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 [quote name='GPooLCLD']http://img198.imageshack.us/img198/8425/p1010316pr.jpg:loveu: Dochomiczyłaś się:diabloti::evil_lol: Uważaj na kota , żeby nie zrobił sobie przekąski z chomika :crazyeye: Oo, jak ładnie napisane :evil_lol: Kot do mojego pokoju nie wchodzi...:siara: :diabloti: [quote name='GaBi12']Fajny chomik ;) Dzięki... [quote name='WeronikaM']śliczny wasz nowy lokator :) Hejka :hand: Dziękujemy serdecznie :loveu: Na razie zdjęć nie będzie, bo coś z aparatem nie tege. Quote
Minerva Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 wiki4 napisał(a):Hahaha :lol: U mnie na szczęście nie ma, tylko w piwnicy czasem siedzą w worku z ziarenkami dla gołębi :D Nie o to chodzi ;) U mnie na szczęście myszy nie grasują, pomimo domu za zadupiu :lol: Po prostu miałam już tyle chomiczków i świnek morskich, że wystawczy do końca życia ;) Quote
wiki4 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Też kiedyś miałam, i teraz jakoś tak tęskno mi się za tym szczuraskiem zrobiło to mam następnego ;) Puszek przeżył szczepienie :mdleje: Ledwo go wtarmosiłam do samochodu, a oczy to mu prawie wyskoczyły :evil_lol: Przez całą drogę się wyżalał 'Miału, miałuuu' :lol: Potem musiałam z nim chodzić wokół budynku bo w poczekalni był DON-ek, a wolałam nie ryzykować :D W gabinecie był szczeniak labradorka pod kroplówką więc szczepiony był na korytarzu :lol: Waży 6kg :mdleje: Wetka była zaskoczona, że pies waży mniej niż kot :evil_lol: Quote
Minerva Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 wiki4 napisał(a):Też kiedyś miałam, i teraz jakoś tak tęskno mi się za tym szczuraskiem zrobiło to mam następnego ;) Puszek przeżył szczepienie :mdleje: Ledwo go wtarmosiłam do samochodu, a oczy to mu prawie wyskoczyły :evil_lol: Przez całą drogę się wyżalał 'Miału, miałuuu' :lol: Potem musiałam z nim chodzić wokół budynku bo w poczekalni był DON-ek, a wolałam nie ryzykować :D W gabinecie był szczeniak labradorka pod kroplówką więc szczepiony był na korytarzu :lol: Waży 6kg :mdleje: Wetka była zaskoczona, że pies waży mniej niż kot :evil_lol: 6 kg? Nieźle :D Moja Zuźka waży 2,5 ;) Quote
bianka19 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 6 kg?! :cool3: Kobieto ty go przekarmiasz chyba. :evil_lol: Quote
wiki4 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Minerva napisał(a):6 kg? Nieźle :D Moja Zuźka waży 2,5 ;) O, jaka kruszyna :-o Też jak podnoszę potem kota koleżanki to o mało go nie wyrzucam bo przyzwyczajona, że kot to zwierze cięższe :evil_lol: bianka19 napisał(a):6 kg?! :cool3: Kobieto ty go przekarmiasz chyba. :evil_lol: Niee, sąsiadka go podkarmia :lol: Już jej mówiłam, że jeszcze chwilka i przez dzielący nas płot nie przeskoczy, ale ona mu dalej szyneczki i paszteciku daje :cool3: No chyba, że na myszach, albo rybkach z oczka tak się utuczył :evil_lol: Quote
sunshine Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 ło Boziu miałam identycznego chomiczka:) póżniej takiego tyle że długowłosego:D Uwielbiałam go:) mialam go ponad 4 lata... Ale i tak najmilej wspominam dwie koszatniczki:) dużo śmiechu z nimi było:D Teraz bym chciała szczurka ]:> Quote
Sylwia K Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 6 kg?! nieźle słoki ten chomiczek, kiedyś w dzieciństwie tez miałam chomiki, świnki i moje ulubione szczury Quote
łamAga Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 to ale masz wypasionego tego koteczka :evil_lol: Quote
wiki4 Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 sunshine napisał(a):ło Boziu miałam identycznego chomiczka:) póżniej takiego tyle że długowłosego:D Uwielbiałam go:) mialam go ponad 4 lata... Ale i tak najmilej wspominam dwie koszatniczki:) dużo śmiechu z nimi było:D Teraz bym chciała szczurka ]:> Jakich pełno :lol: Długowłose są śmieszne, następnego sobie właśnie z długim włosem kupię :D Koszatniczki też fajne i dłużej żyją :loveu: Sylwia K napisał(a):6 kg?! nieźle słoki ten chomiczek, kiedyś w dzieciństwie tez miałam chomiki, świnki i moje ulubione szczury Zagryzoniona :cool3: dOgLoV napisał(a):to ale masz wypasionego tego koteczka :evil_lol: On nie jest gruby, ino ciężki :evil_lol: Ma ciężkie kości :cool3: Quote
łamAga Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 wiki4 napisał(a): On nie jest gruby, ino ciężki :evil_lol: Ma ciężkie kości :cool3: Tak tak , pewnie myślisz ze jak bedzie dużo jadl to wyrosnie na duzego silnego geparda :eviltong: Quote
KT Arts Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Witamy mokrym popołudniem i pozdrawiamy:loveu: Quote
wiki4 Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Niufciak napisał(a):Witamy mokrym popołudniem i pozdrawiamy:loveu: U nas na szczęście tak w miarę, ale słonka nie ma. Jak jutro będzie słonko to wsiadam na rowerek i jadę nad jeziorko :cool3: dOgLoV napisał(a):Tak tak , pewnie myślisz ze jak bedzie dużo jadl to wyrosnie na duzego silnego geparda :eviltong: Rysia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bianka19 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Cześć Lisiczki. :hand: Co tam u was słychać? W rudym i długim świecie. :lol: Quote
wiki4 Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 bianka19 napisał(a):Cześć Lisiczki. :hand: Co tam u was słychać? W rudym i długim świecie. :lol: Cześć :p Hah, no nie wieeem :lol: Hitem zabawkowym stało się plastykowe jajko niespodzianka, z którym jeździ po całym pokoju bo chwycić nie może :evil_lol: Pogoda się pieprzy, ale mam nadzieję, że jutro będzie ładnie, odpukać deszcz :cool3: Quote
niunka04 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 a u nas Słonko cały dzień;) Aż miło na dworzu się siedzi Quote
bianka19 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 wiki4 napisał(a):Cześć :p Hah, no nie wieeem :lol: Hitem zabawkowym stało się plastykowe jajko niespodzianka, z którym jeździ po całym pokoju bo chwycić nie może :evil_lol: Pogoda się pieprzy, ale mam nadzieję, że jutro będzie ładnie, odpukać deszcz :cool3: Oo. to nieźle Lisa ma zajęcie. :D Nie martw się, bo prawie wszędzie się pogoda pieprzy, u nas tak samo.. No miejmy nadzieję, że będzie ładnie w końcu. ;) Quote
wiki4 Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 [quote name='Monias']cudeńko pieseczek :) gratulacje :) Witamy :p Dziękujemy :D [quote name='bianka19']Oo. to nieźle Lisa ma zajęcie. :D Nie martw się, bo prawie wszędzie się pogoda pieprzy, u nas tak samo.. No miejmy nadzieję, że będzie ładnie w końcu. ;) A dziś ładnie! :multi: [quote name='niunka04']a u nas Słonko cały dzień;) Aż miło na dworzu się siedzi U nas dziś też :p No więc... Wybrałyśmy się rowerkiem na plażę :loveu: W drodze 'do' było całkiem fajnie, przyjemnie z górki. Ale jak było z górki, to w drogę powrotną pod górkę. Całkiem przyjemnie jedzie się tą nową ścieżką rowerową, ale są peeewne uszczerbki :eviltong: :diabloti: Quote
Recommended Posts