Cavy Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Minerva napisał(a):Nic takiego :lol: No to sama widzisz. :evil_lol: :diabloti: Quote
Nikola & Tina Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Witamy się. Dawno Nas u Was nie było. Co tam ? :cool3: [SIZE="1"]Dziś około 14 fotki Tiny i Diany Quote
wiki4 Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 [quote name='Sylwia K']http://img693.imageshack.us/img693/9906/p1010317q.jpg ale ładna gąsienica Nie wiem co to było :diabloti: [quote name='Ismena']http://img194.imageshack.us/img194/6666/p1010310j.jpg Jakie oczka i niewinna minka! Śliczna sunia:loveu: Hej Pudliszonki :loveu: Dziękujemy :D [quote name='bianka19']Cześć wam :buzi: Jaka słodka minka. :loveu: http://img194.imageshack.us/img194/6666/p1010310j.jpg Hejka Bianka :hand: [quote name='Minerva']Nie mogę z Was :lol: [quote name='Cavy']Ale co my takiego robimy. :evil_lol: :diabloti: [quote name='Minerva']Nic takiego :lol: [quote name='Cavy']No to sama widzisz. :evil_lol: :diabloti: No właśnie...Chociaż końcówka linku mówi sama za siebie :diabloti: :evil_lol: [quote name='Nikola & Tina']Witamy się. Dawno Nas u Was nie było. Co tam ? :cool3: Dziś około 14 fotki Tiny i Diany Heeejka :hand: Aaa nic. Tzn. byłam w kinie na Shreku, żenada :diabloti: Za tydzień jadę sobie na Zaćmienie :lol: Jestem padnięta :mdleje: Dobrze, że chociaż troszkę popadało, ale nadal taka duchota :roll: Jutro wybieram się z Lisiaczkiem do Jeziorek :multi: Postanowiłam przejść tamten cały park, w czasie gdy reszta rodzinki pojedzie kawałek dalej nad jeziorko. Park jest ogromniasty, pełen ścieżek, mostów i strumyków. Jest tam pięknie, i dziwne żebym nie wzięła aparatu:D Quote
Nikola & Tina Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 wiki4 napisał(a): Heeejka :hand: Aaa nic. Tzn. byłam w kinie na Shreku, żenada :diabloti: Za tydzień jadę sobie na Zaćmienie :lol: Jestem padnięta :mdleje: Dobrze, że chociaż troszkę popadało, ale nadal taka duchota :roll: Jutro wybieram się z Lisiaczkiem do Jeziorek :multi: Postanowiłam przejść tamten cały park, w czasie gdy reszta rodzinki pojedzie kawałek dalej nad jeziorko. Park jest ogromniasty, pełen ścieżek, mostów i strumyków. Jest tam pięknie, i dziwne żebym nie wzięła aparatu:D U nas też dziś jest duszno ale deszcz jeszcze nie padał. To będziemy czekać na fotki:eviltong: z tego pięknego miejsca :loveu: Quote
Sylwia K Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 u nas wczoraj podczas dnia jak świeciło słońce! padał przez chwilkę mały deszczyk -miałam nadzieje, że będzie wreszcie burza no ale nic z tego Quote
wiki4 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Nikola & Tina napisał(a):U nas też dziś jest duszno ale deszcz jeszcze nie padał. To będziemy czekać na fotki:eviltong: z tego pięknego miejsca :loveu: Pojedziemy jakoś popołudniu, ok 15 bo teraz to skwar taki :shake: przeszlus napisał(a):A u nas gorąca jak na arktyce :D:D:D:D Zawsze myślałam, że tam zimno jest :hmmmm: Sylwia K napisał(a):u nas wczoraj podczas dnia jak świeciło słońce! padał przez chwilkę mały deszczyk -miałam nadzieje, że będzie wreszcie burza no ale nic z tego U nas popadało też wczoraj i się fajnie zrobiło, ale dziś znów powtórka z rozrywki :D :roll: Quote
łamAga Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 U nas jest afryka dosłownie , i z tego powodu neron nie ma dlugich spacerków bo rano za gorąco a koło 20 jak już jest fajnie to ja juz dawno w pracy jestem :shake: i do tego uwaga : mam katar i gardło mnie boli :shake: ale co tam za 2 tygodnie a wlasciwie za poltorej tygodnia urlop :multi: Quote
wiki4 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 gosiulaa napisał(a):ja chcę deszcz :(:( Jaa już nie, bo teraz będziemy jeździć codziennie na plażę, to biorę Lisiaka i razem pływamy. A teraz hit! Lisa pływała i to ze mną. Ja w ciuchach bo nie miałam zamiaru włazić do wody :diabloti: Nawet nieźle jej to szło :cool3: Z plaży przegonił nas ratownik, to so poszłam napuszona kawałek dalej i miałam ich wszystkich w D. :eviltong: Okazało się, że nie jestem sama :multi: Była z nami ok. roczna suńka spanielka :loveu: Psice latały co niemiara, Lisiak o mało nie został zmiażdżona i połamany takie fikołki robił :lol: Zdjęć spanielki nie mam, ale nadrabiam filmikiem z pływającą Lisą! ;) dOgLoV napisał(a):U nas jest afryka dosłownie , i z tego powodu neron nie ma dlugich spacerków bo rano za gorąco a koło 20 jak już jest fajnie to ja juz dawno w pracy jestem :shake: i do tego uwaga : mam katar i gardło mnie boli :shake: ale co tam za 2 tygodnie a wlasciwie za poltorej tygodnia urlop :multi: Lepiej uważajcie. Neron nie jest może takim staruszkiem ale nigdy nie wiadomo :shake: Lisiak dziś też w drodze na plażę miał mokry ręcznik na łebku :lol: Zaraz wstawię zdjęcia :D Quote
wiki4 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Zapomniałam dodać linku do poprzedniego postu :lol: http://www.dogomania.pl/threads/188494-Prawie-zabi%C5%82am-swojego-psa-%28%28%28 Quote
Aleksandra:) Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 hejka jamnory :loveu: mój pekinek to teraz wgl. nie wychodzi na spacerki na szczęście mamy większość podwórka zacienioną więc ma gdzie się bawić :) Quote
Nikolaaa Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Cześć kochane :loveu: Wróciłam właśnie więc się witam :D Quote
wiki4 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Aleksandra:) napisał(a):hejka jamnory :loveu: mój pekinek to teraz wgl. nie wychodzi na spacerki na szczęście mamy większość podwórka zacienioną więc ma gdzie się bawić :) Cześć:hand: Też się bałam, że się przegrzeje albo co, ale na szczęście wszystko doobrze :p Nikolaaa napisał(a):Cześć kochane :loveu: Wróciłam właśnie więc się witam :D Oo, heejka Słonko :loveu::loveu: Napisałam u Dezi w galerii :cool3: Quote
wiki4 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Zdjęcia z parku, są lekko mówiąc kiepskie :roll: Quote
wiki4 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Sorrki za tego posta do góry ale coś się zacięło :stupid: Wstawiam od nowa :splat: Quote
wiki4 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 No to ruszamy nad wodę! ;) Już nad wodą ;) Quote
wiki4 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Super odwoływała się od kaczek :diabloti: Quote
wiki4 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Moja pływaczka :loveu: Więcej zdjęć w wodzie nie robiłam, bo bałam się że aparat zamoczę :lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bagienny potffór :diabloti: Quote
wiki4 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 [video=youtube;zu7qA8M3YlE]http://www.youtube.com/watch?v=zu7qA8M3YlE[/video] Quote
taxelina Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Lesny rudzielec! kto chce deszcz? u nas od rana leje... a wlasnie co z Lisa i urojonymi? ktos mi kiedys powiedzial ze jamniki maja do tego predyspozycje Quote
Recommended Posts