Jump to content
Dogomania

Lisa i przyjaciele, czyli Ruda i spółka! ;D

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sylwia K']http://img693.imageshack.us/img693/9906/p1010317q.jpg ale ładna gąsienica

Nie wiem co to było :diabloti:

[quote name='Ismena']http://img194.imageshack.us/img194/6666/p1010310j.jpg

Jakie oczka i niewinna minka! Śliczna sunia:loveu:

Hej Pudliszonki :loveu:

Dziękujemy :D

[quote name='bianka19']Cześć wam :buzi:

Jaka słodka minka. :loveu:
http://img194.imageshack.us/img194/6666/p1010310j.jpg

Hejka Bianka :hand:

[quote name='Minerva']Nie mogę z Was :lol:

[quote name='Cavy']Ale co my takiego robimy. :evil_lol: :diabloti:

[quote name='Minerva']Nic takiego :lol:

[quote name='Cavy']No to sama widzisz. :evil_lol: :diabloti:

No właśnie...Chociaż końcówka linku mówi sama za siebie :diabloti: :evil_lol:

[quote name='Nikola & Tina']Witamy się.
Dawno Nas u Was nie było.
Co tam ? :cool3:

Dziś około 14 fotki Tiny i Diany

Heeejka :hand:

Aaa nic. Tzn. byłam w kinie na Shreku, żenada :diabloti: Za tydzień jadę sobie na Zaćmienie :lol: Jestem padnięta :mdleje: Dobrze, że chociaż troszkę popadało, ale nadal taka duchota :roll:
Jutro wybieram się z Lisiaczkiem do Jeziorek :multi: Postanowiłam przejść tamten cały park, w czasie gdy reszta rodzinki pojedzie kawałek dalej nad jeziorko. Park jest ogromniasty, pełen ścieżek, mostów i strumyków. Jest tam pięknie, i dziwne żebym nie wzięła aparatu:D

Posted

wiki4 napisał(a):

Heeejka :hand:

Aaa nic. Tzn. byłam w kinie na Shreku, żenada :diabloti: Za tydzień jadę sobie na Zaćmienie :lol: Jestem padnięta :mdleje: Dobrze, że chociaż troszkę popadało, ale nadal taka duchota :roll:
Jutro wybieram się z Lisiaczkiem do Jeziorek :multi: Postanowiłam przejść tamten cały park, w czasie gdy reszta rodzinki pojedzie kawałek dalej nad jeziorko. Park jest ogromniasty, pełen ścieżek, mostów i strumyków. Jest tam pięknie, i dziwne żebym nie wzięła aparatu:D

U nas też dziś jest duszno ale deszcz jeszcze nie padał. To będziemy czekać na fotki:eviltong: z tego pięknego miejsca :loveu:

Posted

Nikola & Tina napisał(a):
U nas też dziś jest duszno ale deszcz jeszcze nie padał. To będziemy czekać na fotki:eviltong: z tego pięknego miejsca :loveu:

Pojedziemy jakoś popołudniu, ok 15 bo teraz to skwar taki :shake:

przeszlus napisał(a):
A u nas gorąca jak na arktyce :D:D:D:D

Zawsze myślałam, że tam zimno jest :hmmmm:

Sylwia K napisał(a):
u nas wczoraj podczas dnia jak świeciło słońce! padał przez chwilkę mały deszczyk -miałam nadzieje, że będzie wreszcie burza no ale nic z tego

U nas popadało też wczoraj i się fajnie zrobiło, ale dziś znów powtórka z rozrywki :D :roll:

Posted

U nas jest afryka dosłownie , i z tego powodu neron nie ma dlugich spacerków bo rano za gorąco a koło 20 jak już jest fajnie to ja juz dawno w pracy jestem :shake: i do tego uwaga : mam katar i gardło mnie boli :shake: ale co tam za 2 tygodnie a wlasciwie za poltorej tygodnia urlop :multi:

Posted

gosiulaa napisał(a):
ja chcę deszcz :(:(

Jaa już nie, bo teraz będziemy jeździć codziennie na plażę, to biorę Lisiaka i razem pływamy. A teraz hit! Lisa pływała i to ze mną. Ja w ciuchach bo nie miałam zamiaru włazić do wody :diabloti: Nawet nieźle jej to szło :cool3: Z plaży przegonił nas ratownik, to so poszłam napuszona kawałek dalej i miałam ich wszystkich w D. :eviltong: Okazało się, że nie jestem sama :multi: Była z nami ok. roczna suńka spanielka :loveu: Psice latały co niemiara, Lisiak o mało nie został zmiażdżona i połamany takie fikołki robił :lol: Zdjęć spanielki nie mam, ale nadrabiam filmikiem z pływającą Lisą! ;)

dOgLoV napisał(a):
U nas jest afryka dosłownie , i z tego powodu neron nie ma dlugich spacerków bo rano za gorąco a koło 20 jak już jest fajnie to ja juz dawno w pracy jestem :shake: i do tego uwaga : mam katar i gardło mnie boli :shake: ale co tam za 2 tygodnie a wlasciwie za poltorej tygodnia urlop :multi:

Lepiej uważajcie. Neron nie jest może takim staruszkiem ale nigdy nie wiadomo :shake: Lisiak dziś też w drodze na plażę miał mokry ręcznik na łebku :lol:

Zaraz wstawię zdjęcia :D

Posted

Aleksandra:) napisał(a):
hejka jamnory :loveu:
mój pekinek to teraz wgl. nie wychodzi na spacerki na szczęście mamy większość podwórka zacienioną więc ma gdzie się bawić :)

Cześć:hand:

Też się bałam, że się przegrzeje albo co, ale na szczęście wszystko doobrze :p

Nikolaaa napisał(a):
Cześć kochane :loveu:
Wróciłam właśnie więc się witam :D

Oo, heejka Słonko :loveu::loveu:

Napisałam u Dezi w galerii :cool3:

Posted

Moja pływaczka :loveu: Więcej zdjęć w wodzie nie robiłam, bo bałam się że aparat zamoczę :lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Bagienny potffór :diabloti: