Jump to content
Dogomania

Lisa i przyjaciele, czyli Ruda i spółka! ;D

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dOgLoV napisał(a):
To jak juz rozmawiacie o nowym wygladzie to mnie zastanawia dlaczego jest taka duza ilosc wolnego miejsca nad kazda napisana wiadomoscia ? :roll:

haha nowe reklamy :D

Posted

deer_1987 napisał(a):
poczekaj niedlugo beda reklamy :D a na serio to nie wiem :)

też wydaje mi sie że to miejsce na reklamę , ale moim zdaniem reklama powinna byc umieszczona jak juz na dole strony a nie na polach w jakich sie pisze wiadomiosci bo to tak jak my bysmy reklamowali ten produkt a to podobno jest wbrew regulaminowi hmmmm

Posted

Mnie się dogomania tym mniej podoba czym bardziej się zmienia..jakoś tak wszystko pobmatfane....zawsze się zastanawiam czy nie można by tych zmian robić jakoś poza forum i wprowadzić je wszystkie na raz :P Denerwuje mnie to strasznie... a ja generalnie ciężko się przestawiam do takich nowości bo lubię robić coś automatem...

Posted

zastanawia mnie ile razy wygląd jeszcze się zmieni zanim zostanie ten ostateczny. To bywa męczące przyzwyczajać się co chwilę do innego wyglądu. Nie zdziwiłabym się gdyby te puste miejsca nad postami były na reklamę :evil_lol:

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
Mnie się dogomania tym mniej podoba czym bardziej się zmienia..jakoś tak wszystko pobmatfane....zawsze się zastanawiam czy nie można by tych zmian robić jakoś poza forum i wprowadzić je wszystkie na raz :P Denerwuje mnie to strasznie... a ja generalnie ciężko się przestawiam do takich nowości bo lubię robić coś automatem...

Ojć, a mi się nawet podoba :p

Daga & Maks napisał(a):
zastanawia mnie ile razy wygląd jeszcze się zmieni zanim zostanie ten ostateczny. To bywa męczące przyzwyczajać się co chwilę do innego wyglądu. Nie zdziwiłabym się gdyby te puste miejsca nad postami były na reklamę :evil_lol:

Dobrze, że reklam nie ma :evil_lol:

*anusia&ajlu* napisał(a):
hej Lisice:loveu: mizianko!!!!

zauwazyliscie ze wrocily lapki i ogniki pod nickami? ja narazie milcze ta przemiane dogo, zobaczymy co bedzie dalej, jedno mnie cieszy ze nie muli tak bardzo jak kiedys

Hej, no super że wróciły. Uwieeelbiam je :diabloti:

Izabela124. napisał(a):

:loveu:

Niufciak napisał(a):
http://img526.imageshack.us/img526/7184/p1010360q.jpg

Słodka:loveu:

Faktycznie, troche denerwujace sa przerwy w postach, ale ogólnie mi sie podoba, przynajmniej nie ucina już fotek:)

O i to, że nie ucina jest najlepsze :p A przerw już nie ma :D