sunshine Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Jaaaaaaaaaa to pytanie na medal :D Ile odcinków ma moda na sukces?:P Quote
busia&dogs Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 http://www.fothost.pl/upload/10/01/7988a725.jpg wygląda jak nietoperz na śniegu!! fajne!! Quote
Minerva Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Oł, pytania fajne :D Szczególnie z modą na sukces, bezludną wyspą i naszą wspaniałą reprezentacją :loveu: :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='wiki4'] A ja mam zdjęcia mojej, ale zostawiłam aparat u babci :mdleje: [FONT=Comic Sans MS]To, że ja mam sklerozę to zrozumiałe, starość nie radość ale, że Ty? :evil_lol:[/FONT] [quote name='wiki4'] i uwaga, uwaga najtrudniejsze ' ile jest odcinków...mody na sukces :mdleje: [FONT=Comic Sans MS]Czy ktoś dał radę na nie odpowiedzieć? :evil_lol:[/FONT] Quote
bianka19 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Hej Liski . ;) Fajne te pytanka :D A gdzie zdjęcia rudzielca mojego ? [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
gosiulaa Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Odcinków mody na sukces na pewno jest dużo :evil_lol::evil_lol: ale ile... to nie wiem :shake: Quote
wiki4 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [quote name='sunshine']Jaaaaaaaaaa to pytanie na medal :D Ile odcinków ma moda na sukces?:P A bo ja wiem :evil_lol: [quote name='busia&dogs']http://www.fothost.pl/upload/10/01/7988a725.jpg wygląda jak nietoperz na śniegu!! fajne!! :evil_lol: [quote name='deer_1987']Zapraszm do nas tu na dogo :P byłyśmy :p Fajnie, że galeria odnowiona :cool3: [quote name='Minerva']Oł, pytania fajne :D Szczególnie z modą na sukces, bezludną wyspą i naszą wspaniałą reprezentacją :loveu: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]To, że ja mam sklerozę to zrozumiałe, starość nie radość ale, że Ty? :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Czy ktoś dał radę na nie odpowiedzieć? :evil_lol:[/FONT] Ee tam :lol: Nie :mdleje: [quote name='bianka19']Hej Liski . ;) Fajne te pytanka :D A gdzie zdjęcia rudzielca mojego ? [FONT=Comic Sans MS]:evil_lol:[/FONT] Hejka, e mogę dać jutro? I jakiego Twojego?! To moja :loveu: [quote name='gosiulaa']Odcinków mody na sukces na pewno jest dużo :evil_lol::evil_lol: ale ile... to nie wiem :shake: Ja też nie wiem :cool3: Quote
al'akir Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 a ja znalazłam przed chwilą , że w 2008 roku było 5770 odcinków:crazyeye::crazyeye::crazyeye: mody na sukces :evil_lol: a teraz ile jest :crazyeye: - nie chce mi się szukać :evil_lol: Quote
Ciapkowa. Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Świetne pytania ;) Daawaj mi zdjęęcia mojej Lisiczki :loveu: :bije: Quote
Ewa&Duffel Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Hej :) Kurczę, ale masz fajnie, że u Ciebie w szkole takie rzeczy są organizowane ;) A u mnie dziś pojawił się w szkole niemiecki boysband, żeby się promować :evil_lol:Myśleliśmy, że padniemy ze śmiechu jak ich zobaczyliśmy i jak śpiewać zaczęli :lol: Nazywają się "Part Six", może ktoś z was zna, bo ja pierwsze słyszę :lol: A tak wyglądają :diabloti: :evil_lol: http://c.wrzuta.pl/wi5311/fd0ca60b002baf0047c45913/0/part%20six Quote
wiki4 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [quote name='GPooLCLD']a ja znalazłam przed chwilą , że w 2008 roku było 5770 odcinków:crazyeye::crazyeye::crazyeye: mody na sukces :evil_lol: a teraz ile jest :crazyeye: - nie chce mi się szukać :evil_lol: Ja bym nie wiedziała :evil_lol: [quote name='GaBi12']Świetne pytania ;) Daawaj mi zdjęęcia mojej Lisiczki :loveu: :bije: Mojej i ni dam! O :eviltong: [quote name='Ewa&Duffel']Hej :) Kurczę, ale masz fajnie, że u Ciebie w szkole takie rzeczy są organizowane ;) A u mnie dziś pojawił się w szkole niemiecki boysband, żeby się promować :evil_lol:Myśleliśmy, że padniemy ze śmiechu jak ich zobaczyliśmy i jak śpiewać zaczęli :lol: Nazywają się "Part Six", może ktoś z was zna, bo ja pierwsze słyszę :lol: A tak wyglądają :diabloti: :evil_lol: http://c.wrzuta.pl/wi5311/fd0ca60b002baf0047c45913/0/part%20six Kiedyś lecieli w radio, jak jechałam autobusem :lol: Ale nie wiem czy to oni :evil_lol: Na żywo śpiewali ? :razz: U nas w szkole często organizują takie cuś. Np. klasy sportowe wyjeżdżają gdzieś tam na mecze i wgl. A rok temu klasa integracyjna jechała nad morzee :cool3: Quote
Kosmaty Gałganek Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='GPooLCLD']a ja znalazłam przed chwilą , że w 2008 roku było 5770 odcinków:crazyeye::crazyeye::crazyeye: mody na sukces :evil_lol: a teraz ile jest :crazyeye: - nie chce mi się szukać :evil_lol: [FONT=Comic Sans MS]To aktorowi grającemu tam od początku trafiła się ... rola życia ... i to dosłownie ;):evil_lol:[/FONT] Quote
wiki4 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]To aktorowi grającemu tam od początku trafiła się ... rola życia ... i to dosłownie ;):evil_lol:[/FONT] Tylko tam co chwilka ktoś kogoś zabija, potem ten ktoś ożywa...:mdleje: Quote
Ciapkowa. Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 No masakra! Np. z tąą.. Teylor Ja nie oglądam jakby co ;D Ktoś umiera, później ozywa I dawaj zdjęcia rudziellca MOJEGO :D Buziaki Liski od eemm.. mnie i Ciapka xD ;* Quote
Ewa&Duffel Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 wiki4 napisał(a): Na żywo śpiewali ? :razz: Tylko kawałek jednej piosenki...i całe szczęście :diabloti: więcej bym nie zniosła :lol: Quote
wiki4 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [quote name='Korciaczki']Czeeeeść Wam Lisko i Wiki : ) Hejka :loveu: [quote name='GaBi12']No masakra! Np. z tąą.. Teylor Ja nie oglądam jakby co ;D Ktoś umiera, później ozywa I dawaj zdjęcia rudziellca MOJEGO :D Buziaki Liski od eemm.. mnie i Ciapka xD ;* Noo :evil_lol: Jak jestem u babci i robię lekcje to ona to ogląda :lol: Mojeggo :cool3: [quote name='WeronikaM']hej :hand: więcej fot !!! :mad: Hejka :multi: Nie chce mi się wstać :diabloti: Quote
wiki4 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):Tylko kawałek jednej piosenki...i całe szczęście :diabloti: więcej bym nie zniosła :lol: :mdleje: No to współczuję Quote
al'akir Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]To aktorowi grającemu tam od początku trafiła się ... rola życia ... i to dosłownie ;):evil_lol:[/FONT] dożywocie:razz::diabloti: Quote
DomixX Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Witamy witamy!:multi: Zapraszamy do nas na wznowienie galerii i na fotki..;) pozdrawiam Quote
Ciapkowa. Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 No niech będzie naszego rudzielca :loveu::loveu: Moja babcia ogląda Mode na sukces. Muszą robić jakieś.. nowe odcinki zeby "ludzie" ich oglądali :D GPooLCLD , taaa! dożywocie. Dosłownie, dokładnie! :evil_lol: Quote
al'akir Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='GaBi12']No niech będzie naszego rudzielca :loveu::loveu: Moja babcia ogląda Mode na sukces. Muszą robić jakieś.. nowe odcinki zeby "ludzie" ich oglądali :D GPooLCLD , taaa! dożywocie. Dosłownie, dokładnie! :evil_lol: mam spaczone poczucie humoru:evilbat: Quote
DomixX Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Witamy witamy!:multi: Przyszłam zaprosić do wznowionej galerii i na zdjęcia;) Będziemy regularnie tu zaglądać..;) pozdrawiam i mizianko dla LISY;*:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts