Kosmaty Gałganek Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']o 18 :shock: to co ty tyle kobito w budzie robisz :O to ja zdaze byc w szkole i w schronisku i wrocic ze schorniska zanim ty ze szkoly wrocisz :o :roflt: biedna :D:D[/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS]Pilna z niej uczennica ;):evil_lol:[/FONT] Quote
lenka13 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 wiki co ty robisz do 18 w szkole? :crazyeye: Quote
Nikolaaa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ona się ciężko uczy :eviltong: Moje słońce kochane :loveu: Quote
Cavalierkaa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 bejb! jak sie masz? ;> gratulacje dla córci :D wiesz za co < 3 wymiziaj ją od tatusia xD Quote
*anusia&ajlu* Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='wiki4']Ani mi się waż :mad: Siem zastanawiam czy znowu nie ponowić :lol: Bo czasu mi brakuje i już Ci mówiłam, że mam załamanie nerwowe ... :roll: Ale to na GG pogadamy :razz:[/QUOTE] Wiki ty lepiej wykup se te sms, bo na gg ostatno zadko jestem. dobra nie odwaze sie ale nie rob tego, chociaz dobrze przemysl, chociaz jak to pomoze i dla ciebie bedzie tak lepiej, to trudno... smutno mi bedzie... ;( Quote
wiki4 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):o 18 :shock: to co ty tyle kobito w budzie robisz :O to ja zdaze byc w szkole i w schronisku i wrocic ze schorniska zanim ty ze szkoly wrocisz :o :roflt: biedna :D:D E fajnie Ci :evil_lol: U nas so baba od ang. dodatkowe- obowiązkowe zajęcia zrobiła :angryy: Przyjdę o 17 do babci na obiadek :cool3: I potem pół godzinki autobusikiem do domku :razz: Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Pilna z niej uczennica ;):evil_lol:[/FONT] Ty nie wiesz co mówisz :evil_lol: lenka13 napisał(a):wiki co ty robisz do 18 w szkole? :crazyeye: A jak myślisz ? :lol: Nikolaaa napisał(a):Ona się ciężko uczy :eviltong: Moje słońce kochane :loveu: Joooosnee :diabloti: :loveu: as_kate napisał(a):cześć :hand: Hejj :p Fajnie, że jesteście :loveu: CaneSs napisał(a):bejb! jak sie masz? ;> gratulacje dla córci :D wiesz za co < 3 wymiziaj ją od tatusia xD Ooo mam się słabo ;) Pewnoo, wyściskana, wycaławoana po czym uciekła od uścisków i przyniosła zabawkę :eviltong: *anusia&ajlu* napisał(a):Wiki ty lepiej wykup se te sms, bo na gg ostatno zadko jestem. dobra nie odwaze sie ale nie rob tego, chociaz dobrze przemysl, chociaz jak to pomoze i dla ciebie bedzie tak lepiej, to trudno... smutno mi bedzie... ;( Nie dosyć, że nie mam kasy na koncie to jeszcze zostawiłam komórkę u babci, jutro odbiorę :lol: Quote
sunshine Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Wiki szkołę zmieniasz?:D I ucz się ucz:D wiesz why^^ Quote
wiki4 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 sunshine napisał(a):Wiki szkołę zmieniasz?:D I ucz się ucz:D wiesz why^^ Nie, ciągle ta sama :lol: Łatwo mówić... :shake: Wiem, wiem ;) A czy ty w tedy nie będziesz w Poznaniu ? :cool3: Quote
*anusia&ajlu* Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 wiki4 napisał(a):Nie dosyć, że nie mam kasy na koncie to jeszcze zostawiłam komórkę u babci, jutro odbiorę :lol: a ja ci napisalam sms co sie dzieje ;) a ja jutro tzn juz dzis odbieram nowy telefonik i bede robila lepsze fotki :) doczekac sie nie moge... buziaki :iloveyou: Quote
Ciapkowa. Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Hejka rudzielce! Kiedy zdjęcia?! A my może się dzisiaj na spacerek wybierzemy ;) Buziaki < 3 Quote
Shirai - Koki Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Cofnelam sie do strony 358 i co i nic tylko swojego starego posta znalazlam he he..Wiki to jest galeriia Lisiczki czy ...??? No wlasnie kiedy beda zdjecia !!!!!! Quote
Ciapkowa. Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Hej! Czekamy na fotki! :D W mojej grafice wykonane zamówienie ;) Miłej nocki < 3 Quote
Cavalierkaa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Żonko co ty się tu nie odzywasz? Ucałuj córcię :-) Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Przyszłam obejrzeć nowe zdjęcia ale ... nie ma :placz:[/FONT] Quote
bianka19 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Pewno Liski się uczą , bo przecie to takie kujony :D Quote
agaciaaa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 http://img407.imageshack.us/img407/263/p1010007db.jpg jakie cuuuudo :loveu::loveu::loveu: http://img710.imageshack.us/img710/1549/p1010009bj.jpg i dwa cuda :loveu::loveu: Pozdrawiamy :) Quote
*anusia&ajlu* Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 spojrzcie kto pomoze :( http://www.dogomania.pl/threads/179761-POMOCY-RATUNKU-KTO-POMOZE-W-ZA-APANIU-SUNKI-w-wa-targowek?p=14091571#post14091571 Quote
wiki4 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 bianka19 napisał(a):Cześć Liski ;) Co tam u was ? :lol: Cześć Ceziki :D *anusia&ajlu* napisał(a):a ja ci napisalam sms co sie dzieje ;) a ja jutro tzn juz dzis odbieram nowy telefonik i bede robila lepsze fotki :) doczekac sie nie moge... buziaki :iloveyou: Wiem widziałam, ale na razie nie odpisze :lol: W niedziele mi się termin kończy :razz: niunka04 napisał(a):Hejka dziewczyny;) Dobry! :p GaBi12 napisał(a):Hejka rudzielce! Kiedy zdjęcia?! A my może się dzisiaj na spacerek wybierzemy ;) Buziaki < 3 Hej, oj nie wiem, nie wiem ;) bianka19 napisał(a):Cześć rude dziewczynki :D Hejjjj :lol: Minerva napisał(a):Hej Lisiaki! Zapraszamy fotki Idymy ;) Pusiakowa napisał(a):bry . :D:D:D u nas foty. ^^ Doberek, widziałam :p Shirai - Koki napisał(a):Cofnelam sie do strony 358 i co i nic tylko swojego starego posta znalazlam he he..Wiki to jest galeriia Lisiczki czy ...??? No wlasnie kiedy beda zdjecia !!!!!! Czy co....? ;) Nie wiem, może jutro z...bonusikiem :lol: Będziemy grać Balladynę na polskim i będę... Balladyną :evil_lol: Już nie mogę się doczekać :D Pokażę Wam tę bosską kieckę :diabloti: GaBi12 napisał(a):Hej! Czekamy na fotki! :D W mojej grafice wykonane zamówienie ;) Miłej nocki < 3 Hej ;) Lecimyy :cool3: Quote
Recommended Posts