wiki4 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 dOgLoV napisał(a):Grrrrr to musisz się bardziej postarać :eviltong: A co Ty wątpisz w to, że się nie staram ? :obrazic: Quote
łamAga Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 wiki4 napisał(a):A co Ty wątpisz w to, że się nie staram ? :obrazic: Nie no ależ skąd :eviltong: tylko żebym je przed nocką zdążyła obejrzeć :eviltong: wychodzę z domu o 22:05 jak by co :eviltong: Quote
wiki4 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Pusiakowa napisał(a):złośliwość rzeczy martwych :shake: . Dokładnie :shake: dOgLoV napisał(a):Nie no ależ skąd :eviltong: tylko żebym je przed nocką zdążyła obejrzeć :eviltong: wychodzę z domu o 22:05 jak by co :eviltong: Raczej nie zdążę ;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 wiki4 napisał(a):Co ja mam wspólnego z sznurówką ? :icon_roc: Patrz poniżej :roll: ty nic ale Lisa owszem :D:D Quote
wiki4 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ty nic ale Lisa owszem :D:D To następnym razem mów w liczbie pojedynczej :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 wiki4 napisał(a):To następnym razem mów w liczbie pojedynczej :lol: bede pamietac :p a co masz wspolnego z lisica ?:] :D Quote
wiki4 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):bede pamietac :p a co masz wspolnego z lisica ?:] :D Mam nadzieję, że nie masz sklerozy :evil_lol: Kolor włosów :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 wiki4 napisał(a):Mam nadzieję, że nie masz sklerozy :evil_lol: Kolor włosów :diabloti: czasami miewam :D mhmm :p Quote
WeronikaM Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 wy tu gadu-gadu, a ja chce foty :mad: :D pozdrawiamy :D Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 WeronikaM napisał(a):wy tu gadu-gadu, a ja chce foty :mad: [FONT=Comic Sans MS]Podpisuję się pod tym - chcemy foty :motz:[/FONT] Quote
Cavy Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Tęskniliście niedobre bachory za kochaną mamuśką? :loveu: Quote
busia&dogs Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 słodziutka :) http://img11.imageshack.us/img11/1461/p1010077to.jpg Quote
busia&dogs Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 a w ogóle to witaj. i dzięki za ocene moich psiaków :) Quote
Nikola & Tina Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Witamy! kiedy nowe u Was foty bo u nas to będą w sobotę raczej. Pozdrawiamy! zapraszamy do NAS. Quote
sunshine Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Znowu nablublanejak na długie przystało... oj oj Quote
Infortune. Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 sunshine napisał(a):Znowu nablublanejak na długie przystało... oj oj Na początku nie mogłam rozczytać drugiego słowa :evil_lol:, ale jak już doszłam do tego co tu jest napisane to zgadzam się w 100%. Mniej gadania prosze! :evil_lol::lol: Quote
niunka04 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 witamy się!!;) niestety szkoła się zaczęła i żadko wchodze :( Quote
Cavalierkaa Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 hann, narazie niech bedzie to zapro. co zrobiłam kej? Bo nie wyrobie sie z nowym narazie :P wiec jak chcesz mozesz juz rozsyłać niektórym osobom Quote
wiki4 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='busia&dogs']słodziutka :) http://img11.imageshack.us/img11/1461/p1010077to.jpg Dziękujemy :loveu: [quote name='Cavy']Tęskniliście niedobre bachory za kochaną mamuśką? :loveu: Baardzo. :diabloti: Wcale...:eviltong: Ale myślami byłam z Tobą :evil_lol: [quote name='CaneSs']hann na focie zapraszam Już ;) [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Podpisuję się pod tym - chcemy foty :motz:[/FONT] Nie! Czytaj uważniej! Ile można powtarzać ?! :angryy: [quote name='WeronikaM']wy tu gadu-gadu, a ja chce foty :mad: :D pozdrawiamy :D Siemka, dzięki i nawzajem :p [quote name='HuSkYy-Paulina-94']czasami miewam :D mhmm :p Jak każdy ;) :lol: Quote
wiki4 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='busia&dogs']a w ogóle to witaj. i dzięki za ocene moich psiaków :) Hej :p Proszę ;) Zapraszamy ponownie :lol: [quote name='Nikola & Tina']Witamy! kiedy nowe u Was foty bo u nas to będą w sobotę raczej. Pozdrawiamy! zapraszamy do NAS. Siemka :p U mnie NIE WIEM ;) Idziemy ;) [quote name='sunshine']Znowu nablublanejak na długie przystało... oj oj Ahaha, ten drugi wyraz :evil_lol: Tradycji się nie zmienia :cool1: [quote name='Infortune.']Na początku nie mogłam rozczytać drugiego słowa :evil_lol:, ale jak już doszłam do tego co tu jest napisane to zgadzam się w 100%. Mniej gadania prosze! :evil_lol::lol: Ja też :evil_lol: OK, OK ;) [quote name='niunka04']witamy się!!;) niestety szkoła się zaczęła i żadko wchodze :( Hej ;) No właśnie :roll: [quote name='WeronikaM']ja chce zdjęcia !!! :D :mad: Ja też :placz: [quote name='CaneSs']hann, narazie niech bedzie to zapro. co zrobiłam kej? Bo nie wyrobie sie z nowym narazie :P wiec jak chcesz mozesz juz rozsyłać niektórym osobom Odpisałam na Gadu :razz: Quote
Recommended Posts