agaciaaa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 http://www.fothost.pl/upload/09/53/3679c421.jpg jaki śliczny brudasek :loveu: Quote
Pusiakowa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 no weź idź kup tą karte czy tam czytnik czy co ty masz tam kupić. ;ddd jutro ! ;p . Quote
Cavalierkaa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Menss, czekam na info. gdzie slub, bo zapro. robie Quote
Pusiakowa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 CaneSs napisał(a):Menss, czekam na info. gdzie slub, bo zapro. robie nie zapomnij o mnie. :diabloti: Quote
WeronikaM Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 o co chodzi z tym zaproszeniem ??? :oops: Quote
łamAga Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Pusiakowa napisał(a):ale to nie było pytanie. :diabloti: aaaaaaaaaaa no witaj siostro witaj :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 dOgLoV napisał(a):aaaaaaaaaaa no witaj siostro witaj :evil_lol: ten refleks to też rodzinny. :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Pusiakowa napisał(a):ten refleks to też rodzinny. :evil_lol: Chyba tak bo ja mam zawsze opóźniony refleks :eviltong: Quote
Cavalierkaa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 WeronikaM napisał(a):o co chodzi z tym zaproszeniem ??? :oops: na ślub wiki i mój :D Quote
Cavalierkaa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ok wiki to u cb bedzie ok? a najwyżej wesele u mnie :D Zaraz wysle zapro Quote
wiki4 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Infortune. napisał(a):Nie gadajcie tyle... :placz: Ojj :evil_lol: dOgLoV napisał(a):Coś trzeba robić w tą zimową pogodę :eviltong: nic nie rozgrzewa tak jak pogaduchy :evil_lol: noa le co racja to racja , jakieś fotki by sie pooglądało :diabloti: Jutro jedziemy z mamą kupić kartę do aparatu :multi: danka1234 napisał(a):witamy z Toficzkeim tą Twoja slicznote,przecudna jest.:loveu: Toficzek gotów zakochac sie na zabój w takim cudzie ,zatem nie moge zbyt czesto mu jej pokazywac.:eviltong: Hejka :) Tak, tak to całkiem możliwe :lol: bianka0 napisał(a):Witamy Wiki, Lisiczkę i Kociczkę. Fajne zwierzaczki ,ale....mało ich. Przydałby się jeszcze jakiś jeden w typie rasy jamniczej. Lisa miałaby się z kim bawić, a Wiki miałaby więcej obiektów do kochania ( Lisa mogłaby nieco odsapnąć :diabloti:). Pozdrawiamy:Tuptuś, Lilith, Maluszek, Goliat, Frytka, Jogi, Harnaś :evil_lol: Hejka, poprawka to KOCUR :evil_lol: Moja siostra też ma jamniczkę ;) Dzięki, a ja bym miała bym mniej czasu :lol: Dziękujemy za pozdrowienia :loveu: bianka19 napisał(a):Przyszliśmy się przywitać ;) Niech pokój będzie z wami :evil_lol: Hejka Białaski :loveu: Och no! Przed chwilą miałam kolędę, a ja oczywiście nic nie wiedziałam. Na szczęście ksiądz był spoko i cały czas głaskał Puszka bo lubi koty i dokarmia :p Pusiakowa napisał(a):dOgLoV - mi też nie odpisałaś.. ;<<< :diabloti: wiki, jak tam twoje spalone ciasteczka? . :loveu: Nawet nie zaczęłam, bo nie miałam pasztetowej :evil_lol: Quote
wiki4 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='Minerva']Witamy sie gaduły xd I łaskawie prosimy o mniejsze gadulstwo w naszej galerii xD :mad: Tak, tak...:eviltong: [quote name='sunshine']Siema długie wariaty Zapraszamy do nas na śnieżne szaleństwa Shirkowo-labkowe;P Chociaż jedna nie mówi do mnie mała :evil_lol: Już idziemy :p [quote name='Tosa_Inu&Husky']A my zapraszamy na sylwestrowo-owczarkowe wspomnienia ozdobione zdjęciami:loveu: Już ;) [quote name='WeronikaM']będą jakieś focisze ??? !!! ;) :D Bedą jurto, a jak nie to w środę :cool3: [quote name='agaciaaa']http://www.fothost.pl/upload/09/53/3679c421.jpg jaki śliczny brudasek :loveu: A ile piachu potem na dywanie :loveu: :evil_lol: [quote name='Pusiakowa']no weź idź kup tą karte czy tam czytnik czy co ty masz tam kupić. ;ddd jutro ! ;p . Czytnik....:turn-l: [quote name='CaneSs']Menss, czekam na info. gdzie slub, bo zapro. robie Okej :loveu: [quote name='Pusiakowa']nie zapomnij o mnie. :diabloti: Jasne, jasne :eviltong: Quote
wiki4 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='WeronikaM']o co chodzi z tym zaproszeniem ??? :oops: :lol: [quote name='Pusiakowa']ten refleks to też rodzinny. :evil_lol: A jakże :evil_lol: [quote name='Shirai - Koki']Gdzie Lisiczka ???? Śpi po wizycie księdza ;) Wygonił z niej szatana :diabloti: [quote name='CaneSs']na ślub wiki i mój :D ;) [quote name='CaneSs']ok wiki to u cb bedzie ok? a najwyżej wesele u mnie :D Zaraz wysle zapro Tak, u mnie. Tzn. Lisy :p [quote name='CaneSs']hann, takie może być http://i48.tinypic.com/263wil2.png ???? Może, ale dodaj Puszka, Lisę i Caprisia :loveu: [quote name='NATKA']Witajcie gaduły lisiczkowe :p Heej :loveu: Mamy 300 stronkę :multi: Quote
wiki4 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 CaneSs napisał(a):GRATULUJEMY 300 stronki Wcięłaś mi się :lol: Dziękujemy :loveu: Quote
Cavalierkaa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Daj jakieś najlepsze fotki Twoich naszych dzieci :D Quote
wiki4 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 CaneSs napisał(a):Daj jakieś najlepsze fotki Twoich naszych dzieci :D Też Cię koffam :loveu: :diabloti: niunka04 napisał(a):witamy sie;) Heej :loveu: Też macie tak dużo śniegu ? ;) Quote
WeronikaM Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 na ślub wiki i mój hehe, fajnie :D poproszę zaproszenie :) :) Quote
wiki4 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 WeronikaM napisał(a):hehe, fajnie :D poproszę zaproszenie :) :) Oczywiście, jak skończę z galeriami to powysyłam ;) Chociaż nie jeszcze bo trzeba zaproszenia dopracować :evil_lol: Quote
al'akir Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 a co to trzeba umieć na kolędę księdza ?:razz: Quote
Recommended Posts