Jump to content
Dogomania

Lisa i przyjaciele, czyli Ruda i spółka! ;D

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga&Ganja napisał(a):
Współczuję Ci... Dobrze, że dałaś sobie sama radę... A masz jakieś zdjęcia ze spacerku?

Zdjęcia będą jutro i to jakie :multi: Jadę kupić kartę do aparatu :loveu:

Pusiakowa napisał(a):
no ja też jestem ciekawa.:D:D obiecał/a że mi pierwszej pokaże. :diabloti:

Tss, odwal się od mojej kochanej/ego :eviltong: Za późno, wyprzedziłam Cię :diabloti:

Nikolaaa napisał(a):
Wesołego sylwestra i samych radosnych chwil w nadchodzącym nowym roku , kochane :loveu:

Dzięki Nikuś :loveu:

Posted

Martens napisał(a):
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :)

Dziękujemy :loveu:

niunka04 napisał(a):
Aby od sylwestra cały rok był ekstra.
by marzenia się spełniały, by pieniążki kieszeń Twą wypchały, a uczucia nie znikały i z serduszka wypływały:lol::laola:

Jakie rymowanki :lol:

Czarnulka napisał(a):
A Nowyy Rok;) Happy ? xD
Co tam? Siostrzenica moja droga;p

Happy, happy :evil_lol: Kac jest, więc Sylwek udany :p

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
elos lisice w 2010 :p :evil_lol:

Cześć :cool3: Podobały Wam się moje życzenia co nie ? :eviltong:

Pusiakowa napisał(a):
ja jakoś nie czuję tego 2010. xDD

Tss, ja też nie ;)

gosiulaa napisał(a):
Ja też.... ale trza się przyzwyczaić :eviltong:

Omatko, i te daty w zeszytach :-o :evil_lol:

bloody napisał(a):
el0 xD
p0 długieeeej nie 0becn0ści .
jak tam krótkie ? x d
a ja s0bie sprawiłam husky < 3 .
mam 2 pi0ry -.- łuuhuuu xD

Oo, hej ;)

Daj linka do galerii :razz:

GPooLCLD napisał(a):
witamy po raz pierwszy w Nowym Roku:lol:

Siemacie Puszaste :loveu:

as_kate napisał(a):
dobrze, ze nic się jej nie stało ;) moze chciała pokazać, jaka będzie dzielna na nowy rok ^^

Ona dzielna, a pańcia o mało w szpitalu nie wylądowała :evil_lol:

Shirai - Koki napisał(a):
Hej Lisiczki Heppy New Year !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

CaneSs napisał(a):
happy happy < 3
bebe < 3
Najlepszego hann. !

Dziękuję :loveu:
Ło ... lepiej się nie wyrażę bo to niecenzuralne :mdleje: Przed chwilką coś spadło ze schodów, niby piłka, ale było słychać jakby ktoś szedł i się potknął,a dalej spadł do piwnicy! normalnie kroki słychać :lying: Lisa się wydziera. Sama jestem, ratuuunku :placz:

Posted

wiki4 napisał(a):
Ło ... lepiej się nie wyrażę bo to niecenzuralne :mdleje: Przed chwilką coś spadło ze schodów, niby piłka, ale było słychać jakby ktoś szedł i się potknął,a dalej spadł do piwnicy! normalnie kroki słychać :lying: Lisa się wydziera. Sama jestem, ratuuunku :placz:

duchy :).....

Posted

wiki4 napisał(a):
Coś Ci te cytaty nie wychodzą :lol:
Taak :p A jak u Was było ? :razz:

Wiem ;/ xD A u nas było spoko najpierw z trzema kumpelami i kumpelm siedzileismy na chacie u jednej z kumeli a otem o 12;p oszłam do drógiej kumpeli i było fajnie siedziałam do rana;D
wiki4 napisał(a):

Oj biednaa:*:* Nie bój się już tam jedziemy do ciebie;*

Posted

wiki4 napisał(a):

ej, ale o co c'mon?
Co to za akcje?! :(

Posted

CaneSs napisał(a):
ej, ale o co c'mon?
Co to za akcje?! :(

Na razie nikt już ze schodów nie zlatuje :evil_lol: Tylko szuranie w piwnicy słychać :shake:
Ten Nowy Rok się superr zaczyna :diabloti:

Posted

Czarnulka napisał(a):
Wiem ;/ xD A u nas było spoko najpierw z trzema kumpelami i kumpelm siedzileismy na chacie u jednej z kumeli a otem o 12;p oszłam do drógiej kumpeli i było fajnie siedziałam do rana;D

Oj biednaa:*:* Nie bój się już tam jedziemy do ciebie;*

To też fajnie mieliście ;) Miałaś Lunę ze sobą ? :razz:
Myśmy wytrzymały do 4, a potem Ada mówi że musi się trochę przespać i mam ją obudzić za 10 minut. Totalniemo niej zapomniałam i też mi się kimło ok. 6, a obudziłam się o 8. Więc cały dzień żyję na Red bullu :evil_lol:

Posted

wiki4 napisał(a):
To też fajnie mieliście ;) Miałaś Lunę ze sobą ? :razz:
Myśmy wytrzymały do 4, a potem Ada mówi że musi się trochę przespać i mam ją obudzić za 10 minut. Totalniemo niej zapomniałam i też mi się kimło ok. 6, a obudziłam się o 8. Więc cały dzień żyję na Red bullu :evil_lol:

Nie Luna była w domu ;p nie chciałam jje brac ;D Hahah ;p dobra jestes . A wies ze jo tyz sie nazywam Ada xd ;p A mi sie wypiło coś tam xD Carlsberg [mniejsza połowa, bo mi nie dobrze było xD] i 2 , 3 łyki harnasia. Heheh <3

Posted

iwcza napisał(a):
Heeej!
Witamy się po długiej nieobecności i życzymy wszystkiego naaaaj w 2010 ! :drinking:

Noo, siostra, nareszcie :loveu: :evil_lol:
Dzięki i nawzajem :loveu:

NATKA napisał(a):
Witanko noworoczne :loveu:

Ha ha a ja tu się dopatrzyłam, że kartę do aparatu kupujesz, to ja się na focie szykuje ;) :p

Tak, jak wszystko dobrze pójdzie, to już jutro będą zdjęcia :multi:

Czarnulka napisał(a):
Nie Luna była w domu ;p nie chciałam jje brac ;D Hahah ;p dobra jestes . A wies ze jo tyz sie nazywam Ada xd ;p A mi sie wypiło coś tam xD Carlsberg [mniejsza połowa, bo mi nie dobrze było xD] i 2 , 3 łyki harnasia. Heheh <3

Ahaha, najlepsze było jak miałam zgasić światło :lol: Ada już spała, a ja poszłam na drugi koniec pokoju zgasić światło. Jak jasno to szłam pewno, ale po zgaszeniu... Najpierw zaryłam w szklany stolik, Bogu dzięki, że się nie zbił, potem potknęłam się o łóżko i wylądowałam na Adzie. Ona tylko pomruczała, ale się nie obudziła :evil_lol: Mam całe uda sine :lol:

Wiem, ze Ty Ada :lol: Myśmy so żubra na pół strzeliły :evil_lol:

CaneSs napisał(a):
Wiki ty to masz jazdy, hann <3
ja to zaczełam nowy rok od gleby na lodzie a potem godzinnej kąpieli z bąbelkami xDD

Dla mnie gleba to codzienność :evil_lol:

Posted

wiska napisał(a):
Szczesliwego Nowego roku! czekam na zdj lisiczki :)

Jutro, jak tylko kupię kartę, będzie mnóstwo zdjęć, aż Wam uszami wylecą :diabloti:

Posted

wiki4 napisał(a):

Ahaha, najlepsze było jak miałam zgasić światło :lol: Ada już spała, a ja poszłam na drugi koniec pokoju zgasić światło. Jak jasno to szłam pewno, ale po zgaszeniu... Najpierw zaryłam w szklany stolik, Bogu dzięki, że się nie zbił, potem potknęłam się o łóżko i wylądowałam na Adzie. Ona tylko pomruczała, ale się nie obudziła :evil_lol: Mam całe uda sine :lol:

Wiem, ze Ty Ada :lol: Myśmy so żubra na pół strzeliły :evil_lol:

No to fajnie sie miałąs haha;p Biedna posiniaczona jest :loveu:; *

Posted

Czarnulka napisał(a):
No to fajnie sie miałąs haha;p Biedna posiniaczona jest :loveu:; *

Bardzo fajnie, dobrze, że się o psa nie potknęłam i mam wszystkie zęby :evil_lol:
A już mi zaczęły schodzić siniaki po łyżwach, a tu kicha- następne :lol: Ja to jakaś pechowa jestem :roll: