pokusa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 el0 xD p0 długieeeej nie 0becn0ści . jak tam krótkie ? x d a ja s0bie sprawiłam husky < 3 . mam 2 pi0ry -.- łuuhuuu xD Quote
as_kate Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 dobrze, ze nic się jej nie stało ;) moze chciała pokazać, jaka będzie dzielna na nowy rok ^^ Quote
Shirai - Koki Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Hej Lisiczki Heppy New Year !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Aga&Ganja napisał(a):Współczuję Ci... Dobrze, że dałaś sobie sama radę... A masz jakieś zdjęcia ze spacerku? Zdjęcia będą jutro i to jakie :multi: Jadę kupić kartę do aparatu :loveu: Pusiakowa napisał(a):no ja też jestem ciekawa.:D:D obiecał/a że mi pierwszej pokaże. :diabloti: Tss, odwal się od mojej kochanej/ego :eviltong: Za późno, wyprzedziłam Cię :diabloti: Nikolaaa napisał(a):Wesołego sylwestra i samych radosnych chwil w nadchodzącym nowym roku , kochane :loveu: Dzięki Nikuś :loveu: Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Martens napisał(a):Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :) Dziękujemy :loveu: niunka04 napisał(a):Aby od sylwestra cały rok był ekstra. by marzenia się spełniały, by pieniążki kieszeń Twą wypchały, a uczucia nie znikały i z serduszka wypływały:lol::laola: Jakie rymowanki :lol: Czarnulka napisał(a):A Nowyy Rok;) Happy ? xD Co tam? Siostrzenica moja droga;p Happy, happy :evil_lol: Kac jest, więc Sylwek udany :p HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):elos lisice w 2010 :p :evil_lol: Cześć :cool3: Podobały Wam się moje życzenia co nie ? :eviltong: Pusiakowa napisał(a):ja jakoś nie czuję tego 2010. xDD Tss, ja też nie ;) gosiulaa napisał(a):Ja też.... ale trza się przyzwyczaić :eviltong: Omatko, i te daty w zeszytach :-o :evil_lol: bloody napisał(a):el0 xD p0 długieeeej nie 0becn0ści . jak tam krótkie ? x d a ja s0bie sprawiłam husky < 3 . mam 2 pi0ry -.- łuuhuuu xD Oo, hej ;) Daj linka do galerii :razz: GPooLCLD napisał(a):witamy po raz pierwszy w Nowym Roku:lol: Siemacie Puszaste :loveu: as_kate napisał(a):dobrze, ze nic się jej nie stało ;) moze chciała pokazać, jaka będzie dzielna na nowy rok ^^ Ona dzielna, a pańcia o mało w szpitalu nie wylądowała :evil_lol: Shirai - Koki napisał(a):Hej Lisiczki Heppy New Year !!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękujemy :loveu: Quote
Czarnulka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='wiki4'] Happy, happy :evil_lol: Kac jest, więc Sylwek udany :p [QUOTE] Heh to fajnie ze udany sylweek;) Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Czarnulka napisał(a): Heh to fajnie ze udany sylweek;) Coś Ci te cytaty nie wychodzą :lol: Taak :p A jak u Was było ? :razz: Quote
Cavalierkaa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 happy happy < 3 bebe < 3 Najlepszego hann. ! Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 CaneSs napisał(a):happy happy < 3 bebe < 3 Najlepszego hann. ! Dziękuję :loveu: Ło ... lepiej się nie wyrażę bo to niecenzuralne :mdleje: Przed chwilką coś spadło ze schodów, niby piłka, ale było słychać jakby ktoś szedł i się potknął,a dalej spadł do piwnicy! normalnie kroki słychać :lying: Lisa się wydziera. Sama jestem, ratuuunku :placz: Quote
al'akir Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 wiki4 napisał(a):Dziękuję :loveu: Ło ... lepiej się nie wyrażę bo to niecenzuralne :mdleje: Przed chwilką coś spadło ze schodów, niby piłka, ale było słychać jakby ktoś szedł i się potknął,a dalej spadł do piwnicy! normalnie kroki słychać :lying: Lisa się wydziera. Sama jestem, ratuuunku :placz: duchy :)..... Quote
Czarnulka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 wiki4 napisał(a):Coś Ci te cytaty nie wychodzą :lol: Taak :p A jak u Was było ? :razz: Wiem ;/ xD A u nas było spoko najpierw z trzema kumpelami i kumpelm siedzileismy na chacie u jednej z kumeli a otem o 12;p oszłam do drógiej kumpeli i było fajnie siedziałam do rana;D wiki4 napisał(a):Dziękuję :loveu: Ło ... lepiej się nie wyrażę bo to niecenzuralne :mdleje: Przed chwilką coś spadło ze schodów, niby piłka, ale było słychać jakby ktoś szedł i się potknął,a dalej spadł do piwnicy! normalnie kroki słychać :lying: Lisa się wydziera. Sama jestem, ratuuunku :placz: Oj biednaa:*:* Nie bój się już tam jedziemy do ciebie;* Quote
Cavalierkaa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 wiki4 napisał(a):Dziękuję :loveu: Ło ... lepiej się nie wyrażę bo to niecenzuralne :mdleje: Przed chwilką coś spadło ze schodów, niby piłka, ale było słychać jakby ktoś szedł i się potknął,a dalej spadł do piwnicy! normalnie kroki słychać :lying: Lisa się wydziera. Sama jestem, ratuuunku :placz: ej, ale o co c'mon? Co to za akcje?! :( Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 GPooLCLD napisał(a):duchy :)..... Nie ma to jak wsparcie najbliższych :loveu: :diabloti: Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 CaneSs napisał(a):ej, ale o co c'mon? Co to za akcje?! :( Na razie nikt już ze schodów nie zlatuje :evil_lol: Tylko szuranie w piwnicy słychać :shake: Ten Nowy Rok się superr zaczyna :diabloti: Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Czarnulka napisał(a):Wiem ;/ xD A u nas było spoko najpierw z trzema kumpelami i kumpelm siedzileismy na chacie u jednej z kumeli a otem o 12;p oszłam do drógiej kumpeli i było fajnie siedziałam do rana;D Oj biednaa:*:* Nie bój się już tam jedziemy do ciebie;* To też fajnie mieliście ;) Miałaś Lunę ze sobą ? :razz: Myśmy wytrzymały do 4, a potem Ada mówi że musi się trochę przespać i mam ją obudzić za 10 minut. Totalniemo niej zapomniałam i też mi się kimło ok. 6, a obudziłam się o 8. Więc cały dzień żyję na Red bullu :evil_lol: Quote
iwcza Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Heeej! Witamy się po długiej nieobecności i życzymy wszystkiego naaaaj w 2010 ! :drinking: Quote
NATKA Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Witanko noworoczne :loveu: Ha ha a ja tu się dopatrzyłam, że kartę do aparatu kupujesz, to ja się na focie szykuje ;) :p Quote
Czarnulka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 wiki4 napisał(a):To też fajnie mieliście ;) Miałaś Lunę ze sobą ? :razz: Myśmy wytrzymały do 4, a potem Ada mówi że musi się trochę przespać i mam ją obudzić za 10 minut. Totalniemo niej zapomniałam i też mi się kimło ok. 6, a obudziłam się o 8. Więc cały dzień żyję na Red bullu :evil_lol: Nie Luna była w domu ;p nie chciałam jje brac ;D Hahah ;p dobra jestes . A wies ze jo tyz sie nazywam Ada xd ;p A mi sie wypiło coś tam xD Carlsberg [mniejsza połowa, bo mi nie dobrze było xD] i 2 , 3 łyki harnasia. Heheh <3 Quote
Cavalierkaa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Wiki ty to masz jazdy, hann <3 ja to zaczełam nowy rok od gleby na lodzie a potem godzinnej kąpieli z bąbelkami xDD Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 iwcza napisał(a):Heeej! Witamy się po długiej nieobecności i życzymy wszystkiego naaaaj w 2010 ! :drinking: Noo, siostra, nareszcie :loveu: :evil_lol: Dzięki i nawzajem :loveu: NATKA napisał(a):Witanko noworoczne :loveu: Ha ha a ja tu się dopatrzyłam, że kartę do aparatu kupujesz, to ja się na focie szykuje ;) :p Tak, jak wszystko dobrze pójdzie, to już jutro będą zdjęcia :multi: Czarnulka napisał(a):Nie Luna była w domu ;p nie chciałam jje brac ;D Hahah ;p dobra jestes . A wies ze jo tyz sie nazywam Ada xd ;p A mi sie wypiło coś tam xD Carlsberg [mniejsza połowa, bo mi nie dobrze było xD] i 2 , 3 łyki harnasia. Heheh <3 Ahaha, najlepsze było jak miałam zgasić światło :lol: Ada już spała, a ja poszłam na drugi koniec pokoju zgasić światło. Jak jasno to szłam pewno, ale po zgaszeniu... Najpierw zaryłam w szklany stolik, Bogu dzięki, że się nie zbił, potem potknęłam się o łóżko i wylądowałam na Adzie. Ona tylko pomruczała, ale się nie obudziła :evil_lol: Mam całe uda sine :lol: Wiem, ze Ty Ada :lol: Myśmy so żubra na pół strzeliły :evil_lol: CaneSs napisał(a):Wiki ty to masz jazdy, hann <3 ja to zaczełam nowy rok od gleby na lodzie a potem godzinnej kąpieli z bąbelkami xDD Dla mnie gleba to codzienność :evil_lol: Quote
wiska Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Szczesliwego Nowego roku! czekam na zdj lisiczki :) Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 wiska napisał(a):Szczesliwego Nowego roku! czekam na zdj lisiczki :) Dziękujemy :loveu: Jutro, jak tylko kupię kartę, będzie mnóstwo zdjęć, aż Wam uszami wylecą :diabloti: Quote
Czarnulka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 wiki4 napisał(a): Ahaha, najlepsze było jak miałam zgasić światło :lol: Ada już spała, a ja poszłam na drugi koniec pokoju zgasić światło. Jak jasno to szłam pewno, ale po zgaszeniu... Najpierw zaryłam w szklany stolik, Bogu dzięki, że się nie zbił, potem potknęłam się o łóżko i wylądowałam na Adzie. Ona tylko pomruczała, ale się nie obudziła :evil_lol: Mam całe uda sine :lol: Wiem, ze Ty Ada :lol: Myśmy so żubra na pół strzeliły :evil_lol: No to fajnie sie miałąs haha;p Biedna posiniaczona jest :loveu:; * Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Czarnulka napisał(a):No to fajnie sie miałąs haha;p Biedna posiniaczona jest :loveu:; * Bardzo fajnie, dobrze, że się o psa nie potknęłam i mam wszystkie zęby :evil_lol: A już mi zaczęły schodzić siniaki po łyżwach, a tu kicha- następne :lol: Ja to jakaś pechowa jestem :roll: Quote
Recommended Posts