Shirai - Koki Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Mam zdjecia, ale tylko dla znajomych...wiesz jak byly dostepne to mialam za duze powodzenie :diabloti: Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 CaneSs napisał(a):wiki, kochanie ja się żegnam. Miłego sylwestra Buziaczki i miznako dla czterołapnych ,3 Paa, skarbie :loveu: Nawzajem, szalonego :p Shirai - Koki napisał(a):Mam zdjecia, ale tylko dla znajomych...wiesz jak byly dostepne to mialam za duze powodzenie :diabloti: Tak, tak :evil_lol: A czemu masz, że mieszkasz w Gdyni czy w Gdańsku ? :p Widzę, ze też masz 2 nazwiska :lol: Quote
Czarnulka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 A My sie witamy ;* Szalonego sylwka. :loveu: Co tam gaduły u was? ;p Quote
niunka04 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 My życzymy spokojnej nocki dzisiejszej tym bardziej jutrzejszej;) Lisie Wiki i przyjaciołom Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 CaneSs napisał(a):ej pusiakowa, o czym ty myślisz?? ;d jaa? ;dd . ja chcę popatrzeć... na twoją piękną, umieśnioną i opaloną klate. jeśli oczyywiście ją posiadasz :diabloti: . wiki4 napisał(a):Niedobrze :mad: Dobrze, że komuś kogo znam :loveu: :evil_lol: widzisz, są jakieś plusy.:D Quote
al'akir Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 przyszłam oglądnąć zdjęcia psa pociągowego, a tu nie ma ........ Quote
Ewa&Duffel Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Matko, ile tu nagadane, parę dni mnie nie było, a tyle do nadrabiania :diabloti: Jaka ona słodka:loveu: http://www.fothost.pl/upload/09/53/3679c421.jpg Quote
wiki4 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Czarnulka napisał(a):A My sie witamy ;* Szalonego sylwka. :loveu: Co tam gaduły u was? ;p Hejka Cioteczko :loveu: A nic, dopiero wstałam :lol: Ale jest mnóstwo śniegu :multi: I ciągle pada, aparat będzie jeżeli kuzynka go podładuje :p Ale nie wiem czy wezmę Liskę, ciocia nie chce się zgodzić :shake: Wciąż atakujemy :evil_lol: niunka04 napisał(a):My życzymy spokojnej nocki dzisiejszej tym bardziej jutrzejszej;) Lisie Wiki i przyjaciołom Dzisiaj spałam jak zabita :evil_lol: Dziękujemy, życzymy milusiego dnia :p Pusiakowa napisał(a):jaa? ;dd . ja chcę popatrzeć... na twoją piękną, umieśnioną i opaloną klate. jeśli oczyywiście ją posiadasz :diabloti: . widzisz, są jakieś plusy.:D Ahaha, ja tam klaty nie widzę :cool3: :eviltong: Noo, dobrze że nie z dzi*ką spod latarni :razz: Ciekawa jestem jak szybko CaneSs ściągnie garnitur :evil_lol: GPooLCLD napisał(a):przyszłam oglądnąć zdjęcia psa pociągowego, a tu nie ma ........ Nie ma bo zgubiłam kartę do telefonu i nie mam jak zdjęć wstawić :roll: Ale będą z dziś :cool3: Ewa&Duffel napisał(a):Matko, ile tu nagadane, parę dni mnie nie było, a tyle do nadrabiania :diabloti: Jaka ona słodka:loveu: http://www.fothost.pl/upload/09/53/3679c421.jpg Parę dni= pare stronek :p Łatwe :razz: Nio, dzięki :loveu: Quote
NATKA Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Witanko w sylwestrowy dzionek :multi: A u mnie się ciaparucha zrobiła śnieg topnieje na potęge a z nieba deszczem straszy :shake: Quote
Czarnulka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 [quote name='wiki4']Hejka Cioteczko :loveu: A nic, dopiero wstałam :lol: Ale jest mnóstwo śniegu :multi: I ciągle pada, aparat będzie jeżeli kuzynka go podładuje :p Ale nie wiem czy wezmę Liskę, ciocia nie chce się zgodzić :shake: Wciąż atakujemy :evil_lol: [QUOTE] Aha. U na sjest straszna chlapa;/ Aż się z psem niechce wychodzic na spacer. Zeby sie zgodizła . Fotki chcemy;) Quote
Czarnulka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 [quote name='wiki4']Hejka Cioteczko :loveu: A nic, dopiero wstałam :lol: Ale jest mnóstwo śniegu :multi: I ciągle pada, aparat będzie jeżeli kuzynka go podładuje :p Ale nie wiem czy wezmę Liskę, ciocia nie chce się zgodzić :shake: Wciąż atakujemy :evil_lol: [QUOTE] Aha. U na sjest straszna chlapa;/ Aż się z psem niechce wychodzic na spacer. Zeby sie zgodziła . Fotki chcemy;):eviltong::eviltong: Quote
Aga&Ganja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 A gdzie jakieś zdjęcia?! :mad: Ja jestem zbyt leniwa, żeby ponad 3 strony wertować! :eviltong: JA CHCĘ ZDJĘCIA! No, a co u Was poza tym? Co z Sylwestrem? ;) Pozdrawiamy i życzymy Udanego Sylwestra! ;) Quote
wiki4 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 NATKA napisał(a):Witanko w sylwestrowy dzionek :multi: A u mnie się ciaparucha zrobiła śnieg topnieje na potęge a z nieba deszczem straszy :shake: A u nas śniegu po kolana i jeszcze nie ma końca, pada :multi: Czarnulka napisał(a):[quote name='wiki4'] Aha. U na sjest straszna chlapa;/ Aż się z psem niechce wychodzic na spacer. Zeby sie zgodziła . Fotki chcemy;):eviltong::eviltong: Fotki będą jak wrócę od kuzynki. Nie biorę jednak Lisy na sylwestra :-( Ciocia się nie zgodziła, ale zdjęcia będą :cool3: Rumiego i kota, i całej reszty :p as_kate napisał(a):WItam w sylwestrowy poranek ;) Heejka :p Aga&Ganja napisał(a):A gdzie jakieś zdjęcia?! :mad: Ja jestem zbyt leniwa, żeby ponad 3 strony wertować! :eviltong: JA CHCĘ ZDJĘCIA! No, a co u Was poza tym? Co z Sylwestrem? ;) Pozdrawiamy i życzymy Udanego Sylwestra! ;) Kartę pamięci zgubiłam :oops: :diabloti: Jadę do Gronowa, do kuzynki ;) Dziękujemy i nawzajem :loveu: Dzisiaj o mało na zawał nie padłam. Byłam z Lisą na dworze i ja budowałam śnieżny tor agality, a ona się bawiła patykami od winogrona. I nagle zaczęła się rzucać i machać głowką. chwyciłam i ją i dostałam z jej głowy w nos :evil_lol: Ale nie o to chodzi bo w gardle stanął jej patyk w poprzek i dlatego się tka miotała :shake: Próbowałam wyciągnąć palcami, ale miała za mały pyszczek i mnie ugryzła więc wzięłam łyżkę i tą końcówką wyciągałam :shake: Jeszcze przed samym Sylwestrem mi stracha narobiła :lol: Quote
Aga&Ganja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 O Jeju! Jak to czytałam, to aż się przestraszyłam... I ty się jeszcze śmiejesz? Ja bym chyba zawału dostała... A to, że miała mały pyszczek, to nie przeszkadzałoby mi to. ;p Quote
wiki4 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Aga&Ganja napisał(a):O Jeju! Jak to czytałam, to aż się przestraszyłam... I ty się jeszcze śmiejesz? Ja bym chyba zawału dostała... A to, że miała mały pyszczek, to nie przeszkadzałoby mi to. ;p Ja też o mało nie dostałam, tym bardziej, że byłam sama w domu :roll: Tak tylko, że ona ma taki mały że palce mi się nie mieściły dlatego pobiegłam po łyżkę ;) Na szczęście patyczek nie podrażnił niczego bo nie utknął mocno. kiedyś Puszkowi kość utknęła :-o Jego to już się w ogóle baliśmy ruszać, bo ona agresor jak nie wiem. Głaskać tylko po główce, a spróbuj niżej to stracisz palce :cool3: :evil_lol: Na szczęście wetka dała sobie radę ;) Quote
Aga&Ganja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Współczuję Ci... Dobrze, że dałaś sobie sama radę... A masz jakieś zdjęcia ze spacerku? Quote
Pusiakowa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 wiki4 napisał(a): Ahaha, ja tam klaty nie widzę :cool3: :eviltong: Noo, dobrze że nie z dzi*ką spod latarni :razz: Ciekawa jestem jak szybko CaneSs ściągnie garnitur :evil_lol: no ja też jestem ciekawa.:D:D obiecał/a że mi pierwszej pokaże. :diabloti: Quote
Nikolaaa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Wesołego sylwestra i samych radosnych chwil w nadchodzącym nowym roku , kochane :loveu: Quote
niunka04 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Aby od sylwestra cały rok był ekstra. by marzenia się spełniały, by pieniążki kieszeń Twą wypchały, a uczucia nie znikały i z serduszka wypływały:lol::laola: Quote
Czarnulka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 A Nowyy Rok;) Happy ? xD Co tam? Siostrzenica moja droga;p Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 elos lisice w 2010 :p :evil_lol: Quote
gosiulaa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ja też.... ale trza się przyzwyczaić :eviltong: Quote
Recommended Posts