wiki4 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 CaneSs napisał(a):No wiesz pusiakowa, niektrórzy są piękni :mach włosami: wbij na śluba to mnie obczaisz :D No pewnie, że piękna jesteś :loveu: :p Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wiki4 napisał(a):Daj zdjęcie, daj :evil_lol: Ahaha, i tak wezmę ślub :multi: a ja zostałam zaproszona ! . :multi:.xDD Quote
Cavalierkaa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Pusiakowa napisał(a):a zatańczysz dla mnie? :D:D . Jasne, nawet z Tobą :D wiki4 napisał(a):No pewnie, że piękna jesteś :loveu: :p No ba. To sie wie,kochanie Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Pusiakowa napisał(a):a zatańczysz dla mnie? :D:D . Byle bez rozbierania :evil_lol: Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Pusiakowa napisał(a):a ja zostałam zaproszona ! . :multi:.xDD Oczywiście, na honorowym miejscu :loveu: :cool3: Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 CaneSs napisał(a):Jasne, nawet z Tobą :D No ba. To sie wie,kochanie no, ale wiesz ja bym wolała na ciebie popatrzeć. :D wiki chociaż koszulkę, prooszę ! :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wiki4 napisał(a):Oczywiście, na honorowym miejscu :loveu: :cool3: łiiiii . :multi: :D:D Quote
Shirai - Koki Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Wiki, Ty sie lepiej przyznaj dlaczego na naszej klasie Lisiczke ukrywasz :diabloti::mad: Quote
Cavalierkaa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Pusiakowa napisał(a):no, ale wiesz ja bym wolała na ciebie popatrzeć. :D wiki chociaż koszulkę, prooszę ! :diabloti: Patrz na co chcesz ;] Quote
Cavalierkaa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Wiki, Ty sie lepiej przyznaj dlaczego na naszej klasie Lisiczke ukrywasz :diabloti::mad: Podłączam sie do pytania Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Pusiakowa napisał(a):no, ale wiesz ja bym wolała na ciebie popatrzeć. :D wiki chociaż koszulkę, prooszę ! :diabloti: Muszę się poważnie zastanowić :p Pusiakowa napisał(a):łiiiii . :multi: :D:D Tyle dziecku do szczęścia :loveu: Shirai - Koki napisał(a):Wiki, Ty sie lepiej przyznaj dlaczego na naszej klasie Lisiczke ukrywasz :diabloti::mad: A to ty mnie na nk dorwałaś? :diabloti: Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 CaneSs napisał(a):Patrz na co chcesz ;] Co się tak łatwo dajesz ? :placz: :diabloti: CaneSs napisał(a):Podłączam sie do pytania Bo ja na n-k raz na ruski rok wchodzę, a teraz nie mam jakich zdjęć dodać bo mi się wszystkie usunęły z kompa, bo był przeczyszczany :roll: Kto ma wiedzieć, ten wie :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wiki4 napisał(a):Muszę się poważnie zastanowić :p Tyle dziecku do szczęścia :loveu: byle szybko.:diabloti: no musze udawać, że się ciesze żeby ci.. wam przykro nie było. :D:D CaneSs no a jak myślisz, na co? :D:D . dobra ja spadam laski.;dd potem bd. chyba. :) Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wiki4 napisał(a):Co się tak łatwo dajesz ? :placz: :diabloti: no i dobrze. :loveu: . Quote
Foxowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Córka chodź do rozmowy do galerii Fuksa! Reszta też xD Quote
Cavalierkaa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 ej pusiakowa, o czym ty myślisz?? ;d Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Pusiakowa napisał(a):no i dobrze. :loveu: . Niedobrze :mad: Dobrze, że komuś kogo znam :loveu: :evil_lol: Pusiakowa napisał(a):byle szybko.:diabloti: no musze udawać, że się ciesze żeby ci.. wam przykro nie było. :D:D CaneSs no a jak myślisz, na co? :D:D . dobra ja spadam laski.;dd potem bd. chyba. :) Dobra, dobra :p Tatuś już idę ;) Quote
Shirai - Koki Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wiki4 napisał(a): A to ty mnie na nk dorwałaś? :diabloti: Sprawdz komentarze przy zdjeciach !!!! Quote
Minerva Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Witam drogie gaduły i zyczę udanego, szampańskiego Sylwka Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Sprawdz komentarze przy zdjeciach !!!! Już, już :p Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Minerva napisał(a):Witam drogie gaduły i zyczę udanego, szampańskiego Sylwka Dziękujemy i nawzajem :loveu: Sylwia, ja tam widzę tylko jednego :cool3: Quote
Shirai - Koki Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Oj tam no jeden jest..nie czepiaj sie szczegolow...komentarze..komentarz :cool3: Quote
Cavalierkaa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Oj tam no jeden jest..nie czepiaj sie szczegolow...komentarze..komentarz :cool3: A myśmy Cię zaprosili na nk Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Oj tam no jeden jest..nie czepiaj sie szczegolow...komentarze..komentarz :cool3: Wszyscy mnie łapią dzisiaj za słówka więc ja też będę :evil_lol: Dodaj jakieś zdjecia :cool3: Quote
Cavalierkaa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wiki, kochanie ja się żegnam. Miłego sylwestra Buziaczki i miznako dla czterołapnych ,3 Quote
Recommended Posts