Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Foxowa napisał(a):Pusiakowa dziękuję za pozwolenie, córkoi zabiję cię jak uciekniesz XD ja napisałam zbij a nie zAbij ! Broń Boże! nie dam jej zabić! :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wiki4 napisał(a): Będzie red-bull :multi: :evil_lol: Ahaha, Tatuś nie tknie córeczki, bo go córeczka u moda nakapuje, ze się znęca seksualnie :diabloti: Idę zobaczyć :p jak można po red-bullu nic nie pamiętać? hahaha:grin:. ja myślałam, że jakieś alko. a ta tu z red-bullem wyskakuje.xD Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Foxowa napisał(a):Pusiakowa dziękuję za pozwolenie, córkoi zabiję cię jak uciekniesz XD Nie zabijesz, bo nie dogonisz staruszku :eviltong: Idź myj już te gary :evil_lol: Pusiakowa napisał(a):ja napisałam zbij a nie zAbij ! Broń Boże! nie dam jej zabić! :diabloti: Moja kochana Martyna :loveu: Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Pusiakowa napisał(a):jak można po red-bullu nic nie pamiętać? hahaha:grin:. ja myślałam, że jakieś alko. a ta tu z red-bullem wyskakuje.xD Cii, muszę jakoś przeżyć noc na nogach co nie? :evil_lol: Ona ma całą szafę win i za to ją kocham :loveu: Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 CaneSs napisał(a):ZDRAJCA?! Z jakiej łaski?! Mój kochany/ kochana :loveu: :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wiki4 napisał(a): Moja kochana Martyna :loveu: :loveu:. e tam wina... :diabloti: ja tam wolę coś INSZEGO.:D:D Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Pusiakowa napisał(a)::loveu:. e tam wina... :diabloti: ja tam wolę coś INSZEGO.:D:D Czego? :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wiki4 napisał(a):Czego? :diabloti: człowieku ty zacofana.:D CaneSs ja ci współczuję takiej żony.;oo inszego w sensie innego ! dziecko naucz się po polskiemu gadoć. :diabloti: . Quote
Cavalierkaa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Pusiakowa napisał(a):człowieku ty zacofana.:D CaneSs ja ci współczuję takiej żony.;oo inszego w sensie innego ! dziecko naucz się po polskiemu gadoć. :diabloti: . ej, pusiakowa.! Wiki jest najcudowniejszą kobietą na świecie, Ha! Tylko staruczków źle wybrała... Bo jej sie żenić nie pozwalają ;/ A przecież ja niczym nie zawiniłam. Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Pusiakowa napisał(a):człowieku ty zacofana.:D CaneSs ja ci współczuję takiej żony.;oo inszego w sensie innego ! dziecko naucz się po polskiemu gadoć. :diabloti: . Ja tu mam inne sprawy na głowie, a Ada niech się zajmie resztą...wszystkim :diabloti: W końcu u niej :eviltong: Przecie wiem co to znaczy, pytam się dokładnie czego byś się napiła :p Quote
Cavalierkaa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wiki4 napisał(a):Ja tu mam inne sprawy na głowie, a Ada niech się zajmie resztą...wszystkim :diabloti: W końcu u niej :eviltong: Przecie wiem co to znaczy, pytam się dokładnie czego byś się napiła :p widzisz pusiakowa! źle oceniłaś moją wiki < 3xDD Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 CaneSs napisał(a):ej, pusiakowa.! Wiki jest najcudowniejszą kobietą na świecie, Ha! Tylko staruczków źle wybrała... Bo jej sie żenić nie pozwalają ;/ A przecież ja niczym nie zawiniłam. Dzięki :loveu: Ekhem, ja ich nie wybierałam :evil_lol: Ja wybrałam siostrę, a że Iwcza miała takich ... :eviltong: Biedna Ty moja :loveu: Pojedziemy w noc poślubną na zlot albo obóz :multi: :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wiki4 napisał(a):Ja tu mam inne sprawy na głowie, a Ada niech się zajmie resztą...wszystkim :diabloti: W końcu u niej :eviltong: Przecie wiem co to znaczy, pytam się dokładnie czego byś się napiła :p a no chyba że.. ;p no ja gustuję w czymś...mocniejszym.:D:D:D nie CaneSs ja ją baaardzo dobrze oceniłam, bo i tak jest zacofana banerek nazwała avkiem. :grins: haha.xD :diabloti: Quote
Cavalierkaa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Mój zacofany kotek < 3 xDD To weź kurde... ej ty jesteś adoptowana przez nich? to weź moższ robic co chcesz;d Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Pusiakowa napisał(a):a no chyba że.. ;p no ja gustuję w czymś...mocniejszym.:D:D:D nie CaneSs ja ją baaardzo dobrze oceniłam, bo i tak jest zacofana banerek nazwała avkiem. :grins: haha.xD :diabloti: Tzn.? :cool3: Jeszcze raz mi to wypomnisz :lmaa: Przyjadę i Cię własnoręcznie uduszę :diabloti: A w tedy CaneSs mnie będzie mogła zamknąć :evil_lol: Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 CaneSs napisał(a):Mój zacofany kotek < 3 xDD To weź kurde... ej ty jesteś adoptowana przez nich? to weź moższ robic co chcesz;d Tylko raz mi się pomyliło :evil_lol: Nie wiem, przyszłam z siostrą :lol: Ale są moimi prawnymi opiekunami (na dogo) :roll: Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wiki4 napisał(a):Tzn.? :cool3: Jeszcze raz mi to wypomnisz :lmaa: Przyjadę i Cię własnoręcznie uduszę :diabloti: A w tedy CaneSs mnie będzie mogła zamknąć :evil_lol: no wiesz taki ten bols. taki ten specjal . :diabloti: ona nazwała banerek avkiem !! haha.;DDD no to teraz przyjeżdżaj. :grins: :D Quote
Cavalierkaa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Pusiakowa, nie wiem czy wiesz ale ja jestem <sexi> policjantem wiec ty sie wiki nie narażaj xDD :P :D Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Pusiakowa napisał(a):no wiesz taki ten bols. taki ten specjal . :diabloti: ona nazwała banerek avkiem !! haha.;DDD no to teraz przyjeżdżaj. :grins: :D Szykuj kawkę, pogadamy, a na deser toporka :diabloti: Pójdzie szybko i łatwo :p Haha, nie jestem zacofana, jestem w ciąży z 4 dzieckiem, a Ty.... :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wiki4 napisał(a):Szykuj kawkę, pogadamy, a na deser toporka :diabloti: Pójdzie szybko i łatwo :p Haha, nie jestem zacofana, jestem w ciąży z 4 dzieckiem, a Ty.... :diabloti: osz w morde! przyleciała tak szybko, że nie zdążyła zahamować i do szyby mi sie przykleiła. :grin: haha. masz taki fajny spłaszczony nos.:D idę po aparat i wstawię tu zdjęcie.:grins: no właśnie ! w ciąży w tym wieku! nie masz sie czym chwalić, ooj nie masz. :mad: Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 CaneSs napisał(a):Pusiakowa, nie wiem czy wiesz ale ja jestem <sexi> policjantem wiec ty sie wiki nie narażaj xDD :P :D dobra, dobra. chciałabym to zobaczyć.:D:D Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Pusiakowa napisał(a):osz w morde! przyleciała tak szybko, że nie zdążyła zahamować i do szyby mi sie przykleiła. :grin: haha. masz taki fajny spłaszczony nos.:D idę po aparat i wstawię tu zdjęcie.:grins: no właśnie ! w ciąży w tym wieku! nie masz sie czym chwalić, ooj nie masz. :mad: Daj zdjęcie, daj :evil_lol: Ahaha, i tak wezmę ślub :multi: Quote
Cavalierkaa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 No wiesz pusiakowa, niektrórzy są piękni :mach włosami: wbij na śluba to mnie obczaisz :D Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 CaneSs napisał(a):No wiesz pusiakowa, niektrórzy są piękni :mach włosami: wbij na śluba to mnie obczaisz :D a zatańczysz dla mnie? :D:D . Quote
Recommended Posts