gosiulaa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Wiki zmęczona po zabawach z Oktawią pewnie odsypia :D Quote
*anusia&ajlu* Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 wlasnie Wiki czemu cie nie ma?? to nie mozliwe... Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 gosiulaa napisał(a):banner great :loveu: hihihih :D:D Dzięki Małgosiu ;) agaciaaa napisał(a):Fotki widziałam, szkoda tylko, że tylko na jednej fotce widać pysk Lisy :diabloti: ;) Bo ona to sprinterka, a telefon ma za słaby zapłon :evil_lol: Czarnulka napisał(a):Ślicznee fotki lisy;) i chcemy foteczki jej piękneeej mordeczki:loveu::loveu: co u was słychać lisice? Dzięki, fotki potem :eviltong: A nic ciekawego :razz: A u Was Lunciaki ? *anusia&ajlu* napisał(a):hej Lisice :iloveyou: Cześć Aniu :loveu: sunshine napisał(a):Siemka długie :D Gdzie macie jakieś fotki?:P Cześć Shirki :loveu: Tss, ni ma :eviltong: CaneSs napisał(a):Hey skarbie ;* Zapraszamy na fotki! Siemasz Lass :loveu: Już idę ;) Izabela124. napisał(a):Cześć wam :p Widziałam już was na forum deer Będę zaglądała w miarę możliwości :lol: Pozdrawiam i zapraszam do siebie :p Dzień dobry ;) Tak, ale tam rzadziej jestem :lol: Zapraszamy i już lecimy do Was :p Cavy napisał(a):My czekać na fotki :hand: My nie mieć fotek :evil_lol: Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 CaneSs napisał(a):wiki czemu Cię nie ma !? Problemy z netem :roll: gosiulaa napisał(a):Wiki zmęczona po zabawach z Oktawią pewnie odsypia :D Cii :diabloti: Wspomniana przez Ciebie osoba siedzi koło mnie :eviltong: Aga&Ganja napisał(a):Ale u Was malutko zdjęć! Będzie więcej, kiedyś.... :eviltong: *anusia&ajlu* napisał(a):wlasnie Wiki czemu cie nie ma?? to nie mozliwe... Oj, Aniu :lol: A jednak niemożliwe staje się możliwe :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 czyżbyś napisała do mnie eska ?:p bardzo fajna treść Cześć. super nie ma co a może byś sie tak przedstawiła :D:D masz szczęście że jestemna tyle mądra że sie domyśliłam :lol::lol::lol: Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Pusiakowa napisał(a):bry. :) jak tam po świętach? xd. Dobry :lol: A dobrze, a Ty ? :razz: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):czyżbyś napisała do mnie eska ?:p bardzo fajna treść Cześć. super nie ma co a może byś sie tak przedstawiła :D:D masz szczęście że jestemna tyle mądra że sie domyśliłam :lol::lol::lol: Treść super :evil_lol: Czemu szczęście ? :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 wiki4 napisał(a): Treść super :evil_lol: Czemu szczęście ? :cool3: bo bym sie denerwowała kto to może być :D:D a wtedy jakbym sie dowiedziała że to ty to bym cie zabiła virtualnie :D Quote
sunshine Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Siemano co tam długie bo ja czekam za kolendą i się nudzę:(( Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):bo bym sie denerwowała kto to może być :D:D a wtedy jakbym sie dowiedziała że to ty to bym cie zabiła virtualnie :D Oj, i tak by się Gosia wygadała :eviltong: Już się boję :diabloti: niunka04 napisał(a):Wiki skąpi fotek;P Ci, bo się wyda :evil_lol: GPooLCLD napisał(a):Cześć, jak tam przed sylwestrem :)? Noo, nawet :lol: sunshine napisał(a):Siemano co tam długie bo ja czekam za kolendą i się nudzę:(( Kolendą ? :razz: Izabela124. napisał(a):Właśnie, gdzie fotki? Gdzieś sobie latają, wypatruj na niebie :cool3: CaneSs napisał(a):MenSs skarbie! < 3 Cześć Słonko ;) :loveu: Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Jak tam zycie, kochanie? :D (ej to Leszno czy coś gdzie się mieścisz ty i twój dom xD To daleko od wawy?? :D ) Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Tak Skarbie, daleko :roll: Jakieś 5 godzin drogi samochodem :placz: Bo ja z Wielkopolski :razz: Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 wiki4 napisał(a):Tak Skarbie, daleko :roll: Jakieś 5 godzin drogi samochodem :placz: Bo ja z Wielkopolski :razz: Ej, ale ja mam normalnie pomysła!!!!Aaa... aż ci normalnie. Wow xD Co robisz w wakacje??????? Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 CaneSs napisał(a): Ej, ale ja mam normalnie pomysła!!!!Aaa... aż ci normalnie. Wow xD Co robisz w wakacje??????? Jakaż Ty genialna :evil_lol: Ja nic, jak zwykle nie mam planów :lol: Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 wiki4 napisał(a):Jakaż Ty genialna :evil_lol: Ja nic, jak zwykle nie mam planów :lol: To pojedziesz ze mną na obóz z psem :) Hah. widzisz jaki ja mam mózg :p Bedzie zajebiście mówie ci. byłam w tym.. tamtym xD no w te wakacje co były ostatnio xD Może lokatorka nie była zbytnio udana .. ale z tb bedzie naj < 3 Capcio pozna się z em.. siostrą Lisą :D (nie musisz gratulować wiem e jestem wspaniałam xDD ) Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 CaneSs napisał(a):To pojedziesz ze mną na obóz z psem :) Hah. widzisz jaki ja mam mózg :p Bedzie zajebiście mówie ci. byłam w tym.. tamtym xD no w te wakacje co były ostatnio xD Może lokatorka nie była zbytnio udana .. ale z tb bedzie naj < 3 Capcio pozna się z em.. siostrą Lisą :D (nie musisz gratulować wiem e jestem wspaniałam xDD ) No fajnie by było, ale spróbuj przekonać mą rodzicielkę i nie mówię o Cavy :evil_lol: Dwa małe kurdupcie, mogłoby być fajnie :lol: Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 wiki4 napisał(a):No fajnie by było, ale spróbuj przekonać mą rodzicielkę i nie mówię o Cavy :evil_lol: Dwa małe kurdupcie, mogłoby być fajnie :lol: Okey daj mi numer swojej mamy xDD A jak sie nie zgodzi to załatwimy to na osobności :D Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 CaneSs napisał(a):Okey daj mi numer swojej mamy xDD A jak sie nie zgodzi to załatwimy to na osobności :D Spokojnie :evil_lol: Najpierw napisz mi co i jak :razz: Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 wiki4 napisał(a):Spokojnie :evil_lol: Najpierw napisz mi co i jak :razz: http://www.wandrus.com.pl/image/tid/296 obczaj fotki :P Moze nas też gdzieś wyczaisz ;p No co mam opisać :D Obóz z psem, ćwiczy sie agility, PT i wgl. no może jeśli chodzi o naukę to nie jest tam za bardzo super, ale jak sie pojedzie z fajnymi osobami to jest super, psy się wybawią wgl. zajeb! Mówie Ci. Domki moze tez nie są 1 klasa, ale co tam i tak mało czasu tam spędzamy :p Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 CaneSs napisał(a):http://www.wandrus.com.pl/image/tid/296 obczaj fotki :P Moze nas też gdzieś wyczaisz ;p No co mam opisać :D Obóz z psem, ćwiczy sie agility, PT i wgl. no może jeśli chodzi o naukę to nie jest tam za bardzo super, ale jak sie pojedzie z fajnymi osobami to jest super, psy się wybawią wgl. zajeb! Mówie Ci. Domki moze tez nie są 1 klasa, ale co tam i tak mało czasu tam spędzamy :p Muszę się zastanowić :lol: Oferta kusząca :cool3: Zobaczy się jeszcze :p Quote
Recommended Posts