Cavalierkaa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 wiki4 napisał(a):No, tatuś przyszedł :loveu: Zobacz Lisia, i korzystaj bo dopiero za rok przyjdzie do swojej córuni :loveu: :mad: Co chceta na kolację ? :p No ba do córuni jutro również zawitam < 3 A ja wiem. Co tam przyrządzisz :D Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 CaneSs napisał(a):No ba do córuni jutro również zawitam < 3 A ja wiem. Co tam przyrządzisz :D Ja Wam rano coś upichcę, teraz mi się nie chce :evil_lol: Cavy napisał(a):Przecież tatusiem jest Foxowa. :mdleje: Przecież Foxowa jest moim tatą więc dziadkiem Lisy :evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 własnie! Ojca z dziadkiem mylić. no nie ładnie. Ja kochanie spadam niestety.Obowiązki wzywają paa ;* Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 CaneSs napisał(a):własnie! Ojca z dziadkiem mylić. no nie ładnie. Ja kochanie spadam niestety.Obowiązki wzywają paa ;* Kochanie nie odzywaj się tak do ...teściowej :evil_lol: Buahaha, Cavy teściową :roflt: OK, paa :loveu: Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 CaneSs napisał(a):teściowa!? No właśnie :evil_lol: Współczuję :eviltong: No bo Cavy to moja matka, to dla Ciebie teściowa :lol: A Foxowa to Twój teść :diabloti: Quote
Cavalierkaa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 wiki4 napisał(a):No właśnie :evil_lol: Współczuję :eviltong: No bo Cavy to moja matka, to dla Ciebie teściowa :lol: A Foxowa to Twój teść :diabloti: Boshe .... tzn. jej! super... ;dDobra teściu, teściowo, kochanko, dzieci. Żegam was. Ide bye ;* Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 CaneSs napisał(a):Boshe .... tzn. jej! super... ;dDobra teściu, teściowo, kochanko, dzieci. Żegam was. Ide bye ;* Coś Ci nie wyszło :eviltong: Pa pa :loveu: Przyjmij potem zaproszenie na n-k ;) Quote
Cavalierkaa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 wiki4 napisał(a):Coś Ci nie wyszło :eviltong: Pa pa :loveu: Przyjmij potem zaproszenie na n-k ;) po 1. Wiem, ja jestem lebiega i rzadko mi coś wychodzi :D (miała być ikonka ;d ) po2. Przyjęłam < 3 po 3. Skomentowałam twoje zdjęcie :P Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 CaneSs napisał(a):po 1. Wiem, ja jestem lebiega i rzadko mi coś wychodzi :D (miała być ikonka ;d ) po2. Przyjęłam < 3 po 3. Skomentowałam twoje zdjęcie :P Wiem, że Ci rzadko coś wychodzi. mielibyśmy więcej dzieci :diabloti: Ojojoj muszę to zobaczyć :lol: Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Izuuus napisał(a):I czemu tak malutko zdjęć? Cii :mad: Bo są straszne jakościowo ale jak chcesz... :lol: Quote
Zuzia&Snoopy Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Śliczny ten nowy, sylwestrowy banerek:loveu: Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Zuzia&Snoopy napisał(a):Śliczny ten nowy, sylwestrowy banerek:loveu: Dziękujemy :loveu: Quote
agaciaaa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Fotki widziałam, szkoda tylko, że tylko na jednej fotce widać pysk Lisy :diabloti: ;) Quote
Czarnulka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Ślicznee fotki lisy;) i chcemy foteczki jej piękneeej mordeczki:loveu::loveu: co u was słychać lisice? Quote
sunshine Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Siemka długie :D Gdzie macie jakieś fotki?:P Quote
Cavalierkaa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Hey skarbie ;* Zapraszamy na fotki! Quote
Izabela124. Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Cześć wam :p Widziałam już was na forum deer Będę zaglądała w miarę możliwości :lol: Pozdrawiam i zapraszam do siebie :p Quote
Recommended Posts