HuSkYy-Paulina-94 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 wiki4 napisał(a):A jakże :evil_lol: Jedna z wielu :lol: A jak rybka przemówi, albo chomiczek to to nie moc ? :-o Chociaż to bardziej cud, a nie moc :evil_lol: ja tego cudu nie doświadczyłam więc w to nie wierze:eviltong: .. przypuszczam ze ten cud sie zdarza jeżeli ktoś jest nachlany lub po jakiejs trawce :lol::lol::lol: Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ja tego cudu nie doświadczyłam więc w to nie wierze:eviltong: .. przypuszczam ze ten cud sie zdarza jeżeli ktoś jest nachlany lub po jakiejs trawce :lol::lol::lol: No więc mamy już sposób aby zwierzęta przemówiły :multi: :evil_lol: Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Shirai - Koki napisał(a):ganja :evil_lol: Hę ? :evil_lol: Można dokładniej i wyraźniej ? :eviltong: Quote
Shirai - Koki Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Paula sie juz okreslila...ale ja na moim Shiraiàku nie bede probowala...tym bardziej ze podczas swiat odkrylam ze ma serduszko po prawej stronie...jak lezy....a jak stoi to wogole go nie czuc :razz:... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 wiki4 napisał(a):Hę ? :evil_lol: Można dokładniej i wyraźniej ? :eviltong: google nie boli :lol::lol::lol: Quote
Shirai - Koki Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Jakie to male i zlosliwe :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):google nie boli :lol::lol::lol: A taka byłaś słodka jak byłaś mała :eviltong: Tak, byłam na twoim n-k :diabloti: Ładny krzywy palec :evil_lol: Shirai - Koki napisał(a):Jakie to male i zlosliwe :diabloti::diabloti::diabloti: Mowa o mnie czy te z góry ? :evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Te z gory..te z gory...tz. z Rzeszowa :diabloti: Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Te z gory..te z gory...tz. z Rzeszowa :diabloti: Jak dla mnie to te z dołu :evil_lol: Leszno wyżej na mapie :lol: Oj wredne, wredne :diabloti: Quote
Infortune. Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Dobra, weszłam chcąc obejrzeć zdjęcia a tutaj kilka stronwstecz tylko gadanie którego nie chce mi się czytać. :mdleje: Dawaj fotki :diabloti: Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Infortune. napisał(a):Dobra, weszłam chcąc obejrzeć zdjęcia a tutaj kilka stronwstecz tylko gadanie którego nie chce mi się czytać. :mdleje: Dawaj fotki :diabloti: Gadanie jest fajne :lol: Nie chce mi się zmniejszać :eviltong: Quote
Czarnulka Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Ah jak fajnie sie czyta wasze pogaduchy;p xD Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Czarnulka napisał(a):Ah jak fajnie sie czyta wasze pogaduchy;p xD A jeszcze fajniej pisze :lol: Idź sobie zobacz do CaneSs do galerii... :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 http://www.fothost.pl/ to linkuj w tym i zaznacz zeby ci zmneijszylo od razu na jakis tam rozmiar i juz ... wiec nie musisz zmniejszac :D wiec wstawiaj foty :D:D Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):http://www.fothost.pl/ to linkuj w tym i zaznacz zeby ci zmneijszylo od razu na jakis tam rozmiar i juz ... wiec nie musisz zmniejszac :D wiec wstawiaj foty :D:D Ej no, pff, zepsułaś moją wymówkę :mad: :diabloti: Quote
Infortune. Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 wiki4 napisał(a):Gadanie jest fajne :lol: Nie chce mi się zmniejszać :eviltong: Jest fajne, ale nie jak się w nim nie uczestniczy :evil_lol: Zmniejszaj, zmniejszaj! Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 wiki4 napisał(a):Ej no, pff, zepsułaś moją wymówkę :mad: :diabloti: ahh jak mi przykro :D:D:D aż sumienie mną ruszyło :lol::lol: Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Infortune. napisał(a):Jest fajne, ale nie jak się w nim nie uczestniczy :evil_lol: Zmniejszaj, zmniejszaj! To uczestniczaj :evil_lol: Już, już :shake: Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ahh jak mi przykro :D:D:D aż sumienie mną ruszyło :lol::lol: No wiesz, nie wiedziałam że masz sumienie :evil_lol: Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Sorry, że komórkowe :lol: Zadowoleni <foch> Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 CaneSs napisał(a):Jaka córunia piękna < 3 No, tatuś przyszedł :loveu: Zobacz Lisia, i korzystaj bo dopiero za rok przyjdzie do swojej córuni :loveu: :mad: Co chceta na kolację ? :p Quote
Recommended Posts