Jump to content
Dogomania

Lisa i przyjaciele, czyli Ruda i spółka! ;D

Recommended Posts

Posted

wiki4 napisał(a):
Czemu lepiej w mieszkaniu ? :razz:

To nagrywaj filmiki komórką :evil_lol:

Nie wolno spamować :eviltong:

bo jak bym miala byc sama w domu i ogądnełabym jakiś horror w nocy to bym miala 6 kg w gaciach :eviltong: a tak w mieszkaniu to loozik :D:D

taaa pewnie :D:D

wiem że nie wolno pani znawczyni :p

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
bo jak bym miala byc sama w domu i ogądnełabym jakiś horror w nocy to bym miala 6 kg w gaciach :eviltong: a tak w mieszkaniu to loozik :D:D

taaa pewnie :D:D

wiem że nie wolno pani znawczyni :p

Wystarczy, że toś zapuka i już nasrane :evil_lol: Cii, bo jestem sama :diabloti:

as_kate napisał(a):
Paulina! Jak można nie mieć wigilii?! toż to jeden z najważniejszych dni w całym roku! ma magiczną moc! :mad::mad:

No właśnie :mad: Zwierzęta przemawiają i takie tam :evil_lol:

CaneSs napisał(a):
czeeeść. Co tam mikołaj wam zostawił, no przyznaj się :)

Słodycze, ciuszki i kosmetyki :evil_lol:

Cavy napisał(a):
Cześć. :hand:
I jak tam po świętach? Nie toczysz się może po świętach jak kulka ze schodów?:lol:

:mad:

Hejka :lol:

Nie, w tym roku tylko 1kg :evil_lol: Więc ważę 43 kg :p

Posted

CaneSs napisał(a):
no ba że tak! A ty nie? no weź. Nie mów ze nie dajesz wiary Santa Clousowi czy jak mu tam ;d

A czy ja mówię, że nie pisałam ? :eviltong:

Gwiazdor olewa te wszystkie listy bo i tak nie dostałam tego co chciałam

Posted

Tosa_Inu&Husky napisał(a):
No właśnie, wiki:/ Piszę - PIES, dostaję FLEXI. Jak w przyszłym roku na hasło 'pies' będzie obroża, to rzucę się z balkonu -.-

Nie rzuacaj sie :evil_lol: Jak dostaniesz obrożę to powiedz, że jak nie będzie na smyczy to ci zwieje. niech Ci kupią smycz. Potem chodź z samą smyczką i obrożą przypiętą. ''Co ty robisz''? ''Idę na spacer z moim psem'' :lol:

Posted

wiki4 napisał(a):
Nie rzuacaj sie :evil_lol: Jak dostaniesz obrożę to powiedz, że jak nie będzie na smyczy to ci zwieje. niech Ci kupią smycz. Potem chodź z samą smyczką i obrożą przypiętą. ''Co ty robisz''? ''Idę na spacer z moim psem'' :lol:

Ale flexi to JEST smycz :D

Posted

as_kate napisał(a):
Paulina! Jak można nie mieć wigilii?! toż to jeden z najważniejszych dni w całym roku! ma magiczną moc! :mad::mad:

a no nie moja wina że ciotka nie przyjechała zza granicy zawsze była ale w tym roku pracowała nawet w święta więc jak jej nie było to także i wujka i wzieli do siebie mojego kuzyna wiec sama babcia z drugim kuzynem została więc nie oplacalo sie do nich przyjezdzac tlyko oni na nasteopny dzien do nas przyjechali :eviltong: a że jak co roku trzeba jechac tez do drugiej babci to moja mama była zmuszona i pojechała a że ja jej nie lubie to sie zmuszac nie bede wole juz sobie posiedziec w domku i rzucac w żuli spod klatki xD
aaa tam jaką wigilia ma magiczną moc :eviltong:

Posted

CaneSs napisał(a):
widzę właśnie jak mi spamujesz. Jak ja mam pracować, hann. jak ty mi spamujesz?! < 3
Ale i tak cie koocham ;* xD

Cii, żebyś głodna nie była :evil_lol:

Ja Cię też Lass :loveu: :lol:

a no nie moja wina że ciotka nie przyjechała zza granicy zawsze była ale w tym roku pracowała nawet w święta więc jak jej nie było to także i wujka i wzieli do siebie mojego kuzyna wiec sama babcia z drugim kuzynem została więc nie oplacalo sie do nich przyjezdzac tlyko oni na nasteopny dzien do nas przyjechali :eviltong: a że jak co roku trzeba jechac tez do drugiej babci to moja mama była zmuszona i pojechała a że ja jej nie lubie to sie zmuszac nie bede wole juz sobie posiedziec w domku i rzucac w żuli spod klatki xD
aaa tam jaką wigilia ma magiczną moc :eviltong:

A właśnie, że ma magiczną moc :evil_lol: Dzień przed wigilią stopniał śnieg, a było na minusie. Toż to moc :diabloti:

Posted

CaneSs napisał(a):
och Lass :* Jakie to romantic < 3

Noo, bardzo :evil_lol: Ej, ty właśnie, Ty nie ejsteś moja kochanka ? :evil_lol: Czy Cię z kimś mylę...?:lol:

Lass to po szkocku dziewczyna chyba, dlatego było Lassie :razz:

Posted

CaneSs napisał(a):
Nie wiesz już z kim masz romans?! No nie! :WTF::zly7::huh::stormy-sad::onfire::stupid::-x:turn-l::wallbash::motz::saeek::flaming::candle::nono::klacz:

To pociągające:loveu:

Ahahaha xD

Właściwie to nie :evil_lol: Pamiętam Basię i Patrycję, tyle, że z Patrycją mam rozwód bo jest zazdrosna o Basię :lol: Ale Ty chyba mało ze mną na GG pisałaś więc niewiele pamiętam z naszego romansiku :eviltong:
A właśnie napisz do mnie na GG bo mi się lista usunęła :roll:

Bardzo Lass :loveu:

Posted

buahahaha a to rzeczywiście moc :roflt:

A jakże :evil_lol: Jedna z wielu :lol: A jak rybka przemówi, albo chomiczek to to nie moc ? :-o

Chociaż to bardziej cud, a nie moc :evil_lol: