HuSkYy-Paulina-94 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 wiki4 napisał(a):Czemu lepiej w mieszkaniu ? :razz: To nagrywaj filmiki komórką :evil_lol: Nie wolno spamować :eviltong: bo jak bym miala byc sama w domu i ogądnełabym jakiś horror w nocy to bym miala 6 kg w gaciach :eviltong: a tak w mieszkaniu to loozik :D:D taaa pewnie :D:D wiem że nie wolno pani znawczyni :p Quote
as_kate Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Paulina! Jak można nie mieć wigilii?! toż to jeden z najważniejszych dni w całym roku! ma magiczną moc! :mad::mad: Quote
Cavalierkaa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 czeeeść. Co tam mikołaj wam zostawił, no przyznaj się :) Quote
Cavy Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Cześć. :hand: I jak tam po świętach? Nie toczysz się może po świętach jak kulka ze schodów? Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):bo jak bym miala byc sama w domu i ogądnełabym jakiś horror w nocy to bym miala 6 kg w gaciach :eviltong: a tak w mieszkaniu to loozik :D:D taaa pewnie :D:D wiem że nie wolno pani znawczyni :p Wystarczy, że toś zapuka i już nasrane :evil_lol: Cii, bo jestem sama :diabloti: as_kate napisał(a):Paulina! Jak można nie mieć wigilii?! toż to jeden z najważniejszych dni w całym roku! ma magiczną moc! :mad::mad: No właśnie :mad: Zwierzęta przemawiają i takie tam :evil_lol: CaneSs napisał(a):czeeeść. Co tam mikołaj wam zostawił, no przyznaj się :) Słodycze, ciuszki i kosmetyki :evil_lol: Cavy napisał(a):Cześć. :hand: I jak tam po świętach? Nie toczysz się może po świętach jak kulka ze schodów?:lol: :mad: Hejka :lol: Nie, w tym roku tylko 1kg :evil_lol: Więc ważę 43 kg :p Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Mam nadzieję, że mod mnie nie zabije ale już nie mogę ze śmiechu :evil_lol: http://kotburger.pl/page/1 Quote
Cavalierkaa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 no no ;d Nam też coś w tym stylu + jeszcze xbox'a :D :D : D Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 CaneSs napisał(a):no no ;d Nam też coś w tym stylu + jeszcze xbox'a :D :D : D Pisałaś list ? :evil_lol: :lol: Quote
Cavalierkaa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 wiki4 napisał(a):Pisałaś list ? :evil_lol: :lol: no ba że tak! A ty nie? no weź. Nie mów ze nie dajesz wiary Santa Clousowi czy jak mu tam ;d Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 CaneSs napisał(a):no ba że tak! A ty nie? no weź. Nie mów ze nie dajesz wiary Santa Clousowi czy jak mu tam ;d A czy ja mówię, że nie pisałam ? :eviltong: Gwiazdor olewa te wszystkie listy bo i tak nie dostałam tego co chciałam Quote
Cavalierkaa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 wiki4 napisał(a):A czy ja mówię, że nie pisałam ? :eviltong: Gwiazdor olewa te wszystkie listy bo i tak nie dostałam tego co chciałam a co chciałaś, hann. ? Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 CaneSs napisał(a):a co chciałaś, hann. ? Aparata :evil_lol: Zobacz co Ci w Twoim studiu doniosłam :cool3: Quote
Dacote Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 No właśnie, wiki:/ Piszę - PIES, dostaję FLEXI. Jak w przyszłym roku na hasło 'pies' będzie obroża, to rzucę się z balkonu -.- Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Tosa_Inu&Husky napisał(a):No właśnie, wiki:/ Piszę - PIES, dostaję FLEXI. Jak w przyszłym roku na hasło 'pies' będzie obroża, to rzucę się z balkonu -.- Nie rzuacaj sie :evil_lol: Jak dostaniesz obrożę to powiedz, że jak nie będzie na smyczy to ci zwieje. niech Ci kupią smycz. Potem chodź z samą smyczką i obrożą przypiętą. ''Co ty robisz''? ''Idę na spacer z moim psem'' :lol: Quote
Dacote Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 wiki4 napisał(a):Nie rzuacaj sie :evil_lol: Jak dostaniesz obrożę to powiedz, że jak nie będzie na smyczy to ci zwieje. niech Ci kupią smycz. Potem chodź z samą smyczką i obrożą przypiętą. ''Co ty robisz''? ''Idę na spacer z moim psem'' :lol: Ale flexi to JEST smycz :D Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Tosa_Inu&Husky napisał(a):Ale flexi to JEST smycz :D To poproś o obrożę :evil_lol: Sorry, nie zauważyłam, ciapa jestem :roll: :lol: Quote
Cavalierkaa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 wiki4 napisał(a):Aparata :evil_lol: Zobacz co Ci w Twoim studiu doniosłam :cool3: widzę właśnie jak mi spamujesz. Jak ja mam pracować, hann. jak ty mi spamujesz?! < 3 Ale i tak cie koocham ;* xD Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 as_kate napisał(a):Paulina! Jak można nie mieć wigilii?! toż to jeden z najważniejszych dni w całym roku! ma magiczną moc! :mad::mad: a no nie moja wina że ciotka nie przyjechała zza granicy zawsze była ale w tym roku pracowała nawet w święta więc jak jej nie było to także i wujka i wzieli do siebie mojego kuzyna wiec sama babcia z drugim kuzynem została więc nie oplacalo sie do nich przyjezdzac tlyko oni na nasteopny dzien do nas przyjechali :eviltong: a że jak co roku trzeba jechac tez do drugiej babci to moja mama była zmuszona i pojechała a że ja jej nie lubie to sie zmuszac nie bede wole juz sobie posiedziec w domku i rzucac w żuli spod klatki xD aaa tam jaką wigilia ma magiczną moc :eviltong: Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 CaneSs napisał(a):widzę właśnie jak mi spamujesz. Jak ja mam pracować, hann. jak ty mi spamujesz?! < 3 Ale i tak cie koocham ;* xD Cii, żebyś głodna nie była :evil_lol: Ja Cię też Lass :loveu: :lol: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):a no nie moja wina że ciotka nie przyjechała zza granicy zawsze była ale w tym roku pracowała nawet w święta więc jak jej nie było to także i wujka i wzieli do siebie mojego kuzyna wiec sama babcia z drugim kuzynem została więc nie oplacalo sie do nich przyjezdzac tlyko oni na nasteopny dzien do nas przyjechali :eviltong: a że jak co roku trzeba jechac tez do drugiej babci to moja mama była zmuszona i pojechała a że ja jej nie lubie to sie zmuszac nie bede wole juz sobie posiedziec w domku i rzucac w żuli spod klatki xD aaa tam jaką wigilia ma magiczną moc :eviltong: A właśnie, że ma magiczną moc :evil_lol: Dzień przed wigilią stopniał śnieg, a było na minusie. Toż to moc :diabloti: Quote
Cavalierkaa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 och Lass :* Jakie to romantic < 3 Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 CaneSs napisał(a):och Lass :* Jakie to romantic < 3 Noo, bardzo :evil_lol: Ej, ty właśnie, Ty nie ejsteś moja kochanka ? :evil_lol: Czy Cię z kimś mylę...?:lol: Lass to po szkocku dziewczyna chyba, dlatego było Lassie :razz: Quote
Cavalierkaa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Nie wiesz już z kim masz romans?! No nie! :WTF::zly7::huh::stormy-sad::onfire::stupid::-x:turn-l::wallbash::motz::saeek::flaming::candle::nono::klacz: To pociągające:loveu: Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 CaneSs napisał(a):Nie wiesz już z kim masz romans?! No nie! :WTF::zly7::huh::stormy-sad::onfire::stupid::-x:turn-l::wallbash::motz::saeek::flaming::candle::nono::klacz: To pociągające:loveu: Ahahaha xD Właściwie to nie :evil_lol: Pamiętam Basię i Patrycję, tyle, że z Patrycją mam rozwód bo jest zazdrosna o Basię :lol: Ale Ty chyba mało ze mną na GG pisałaś więc niewiele pamiętam z naszego romansiku :eviltong: A właśnie napisz do mnie na GG bo mi się lista usunęła :roll: Bardzo Lass :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 wiki4 napisał(a): A właśnie, że ma magiczną moc :evil_lol: Dzień przed wigilią stopniał śnieg, a było na minusie. Toż to moc :diabloti: buahahaha a to rzeczywiście moc :roflt: Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):buahahaha a to rzeczywiście moc :roflt: A jakże :evil_lol: Jedna z wielu :lol: A jak rybka przemówi, albo chomiczek to to nie moc ? :-o Chociaż to bardziej cud, a nie moc :evil_lol: Quote
Recommended Posts