Cavalierkaa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść! :*:*:* Quote
sunshine Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT=Comic Sans MS] Pada śnieg, suną sanki jest mikołaj i bałwanki śnieżki spadają życzenia zdrowych świąt składają niech te święta będą wyjątkowe [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] a życzenia odlotowe życzą: SHIRA I MARTYNA[/FONT] Quote
mossie_lisa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Bardzo dziękujemy za życzenia Świąteczne to miło wiedzieć, że ktoś o Nas pamięta :multi: [FONT=Comic Sans MS]Życzymy Wam samej radości Na stole wielkiego karpia bez ości Choinki zielonej, prezentów ogromu Na stole potraw by nie brakło nikomu Wieczorem Wasz zwierzyniec zagada Wpadniecie z wizytą do swego sąsiada Opłatek wspólnie w gromadce złamiecie Wszystkiego "naj" życzę, co tylko zechcecie. Lisa & Tomek & Karolina (z małym Mateuszem w drodze) [/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 ZYCZENIA SWIATECZNE I NOWOROCZNE !!! http://www.dogomania.pl/threads/176140-Swieta-Bozego-Narodzenia-i-Nowy-Rok-2010 Quote
Czarnulka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Hej lisice mamy dla was zyczonka Kliknij;) Quote
Ewcia38 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 ``````````{\ ````````{\{*\ ````````{*\~\_______ ```````{```\`<:<:<:>:> ``````{~`*`\((((((^^^) `````{`*`~((((((( `●`● ````{`*`~`)))))))). _ ' ) ````{*```*`((((((('\ ~ `````{~`*``*)))))`.`\ ``````{.*~``*((((`\`\))_.♥-. ````````{``~* ))) `\_.-'`` ``````````{.__ ((`-*.* ````````````.*```~``*. ``````````.*.``*```~`*. `````````.*````.````.`*. ````````.*``~`````*````*. ```````.*``````*`````~``*. `````.*````~``````.`````*. ```.*```*```.``~```*``~ *. ..*``~```````````~`````*. ~~* ~~* ~~* ~~* ~~*.* Gdy pierwsza gwiazdke ujrzysz na niebie, Wspomnij tych, co kochaja Ciebie, Gdy pierwsza zagasnie, a druga zablysnie, niech Cie aniolek ode mnie uscisnie !!! I zlozy serdeczne zyczenia z okazji Swiat Bozego Narodzenia!!! całuski:) Quote
QQk Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Zdrowych, szczęśliwych i wesołych Świąt dużo prezentów Wesołych Świąt - z kuchni się rozchodzi swąd ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 POZDRAWIAM!!! LISICE :iloveyou: Quote
Tina.Sara Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 wszystkiego najlepszego i wesołych świąt :buzi: Quote
Nikolaaa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku kochane moje :loveu:Proszę wycałować ode mnie Lisę :p Quote
Marzena* Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Wesołych Świąt Wiki :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: Quote
wiki4 Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 [quote name='Shel']Dziękujemy za życzonka! :loveu: Proszę bardzo :loveu: [quote name='Cavy']Wesołych Świąt! kliknij Dziękujemy :loveu: Powiedziałam Lisce, że ma życzenia od Kundzi, Tofika i babci Dominiki, a ona zaczęła skakać, szczekać i merdać ogonem :lol: [quote name='CaneSs']Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść! :*:*:* Hejka :loveu: [quote name='sunshine'][FONT=Comic Sans MS] Pada śnieg, suną sanki jest mikołaj i bałwanki śnieżki spadają życzenia zdrowych świąt składają niech te święta będą wyjątkowe [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] a życzenia odlotowe życzą: SHIRA I MARTYNA[/FONT] Dziękujemy i nawzajem :multi: [quote name='mossie_lisa']Bardzo dziękujemy za życzenia Świąteczne to miło wiedzieć, że ktoś o Nas pamięta :multi: [FONT=Comic Sans MS]Życzymy Wam samej radości Na stole wielkiego karpia bez ości Choinki zielonej, prezentów ogromu Na stole potraw by nie brakło nikomu Wieczorem Wasz zwierzyniec zagada Wpadniecie z wizytą do swego sąsiada Opłatek wspólnie w gromadce złamiecie Wszystkiego "naj" życzę, co tylko zechcecie. Lisa & Tomek & Karolina (z małym Mateuszem w drodze) [/FONT] Pamiętamy, pamiętamy ;) Podoba mi się zakończenie :loveu: [quote name='Ewa&Duffel']......................... Danke, danke Duffelki :loveu: Quote
wiki4 Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 [quote name='Shirai - Koki']ZYCZENIA SWIATECZNE I NOWOROCZNE !!! http://www.dogomania.pl/threads/176140-Swieta-Bozego-Narodzenia-i-Nowy-Rok-2010 Dziękujemy :loveu: [quote name='gosiulaa']Wesołych Świąt! :) I nawzajem :p [quote name='Pusiakowa']hej . :) klik . :p Dziękujemy ;) [quote name='Czarnulka']Hej lisice mamy dla was zyczonka Kliknij;) Dziękujemy :loveu: Quote
wiki4 Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 [quote name='Agniecha93']Wesołych Świąt! :) Dziękujemy, wesołych :multi: [quote name='Ewcia38'] ``````````{\ ````````{\{*\ ````````{*\~\_______ ```````{```\`<:<:<:>:> ``````{~`*`\((((((^^^) `````{`*`~((((((( `●`● ````{`*`~`)))))))). _ ' ) ````{*```*`((((((('\ ~ `````{~`*``*)))))`.`\ ``````{.*~``*((((`\`\))_.♥-. ````````{``~* ))) `\_.-'`` ``````````{.__ ((`-*.* ````````````.*```~``*. ``````````.*.``*```~`*. `````````.*````.````.`*. ````````.*``~`````*````*. ```````.*``````*`````~``*. `````.*````~``````.`````*. ```.*```*```.``~```*``~ *. ..*``~```````````~`````*. ~~* ~~* ~~* ~~* ~~*.* Gdy pierwsza gwiazdke ujrzysz na niebie, Wspomnij tych, co kochaja Ciebie, Gdy pierwsza zagasnie, a druga zablysnie, niech Cie aniolek ode mnie uscisnie !!! I zlozy serdeczne zyczenia z okazji Swiat Bozego Narodzenia!!! całuski:) Dziękujemy, również całujemy :loveu: [quote name='Zuzia&Snoopy']I my wpadamy z życzeniami! :) Śliczne Snoopciaki :loveu: [quote name='niunka04']Wiki sama robisz banerki??? Odpisałam u Ciebie w galerii :razz: [quote name='QQk']Zdrowych, szczęśliwych i wesołych Świąt dużo prezentów Wesołych Świąt - z kuchni się rozchodzi swąd ;) Dziękujemy :loveu: [quote name='*anusia&ajlu*'] POZDRAWIAM!!! LISICE :iloveyou: Dziękujemy i również pozdrawiamy :loveu: [quote name='Tina.Sara']wszystkiego najlepszego i wesołych świąt :buzi: Dziękujemy :loveu: [quote name='Nikolaaa']Wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku kochane moje :loveu:Proszę wycałować ode mnie Lisę :p http://images48.fotosik.pl/241/6ac7ca881c1ed6df.jpg Dziękujemy ;) Wyćmokana :lol: [quote name='Viky i Ja']Wesołych Świąt Wiki :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: Dziękujemy :multi: Quote
niunka04 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 i my życzymy wesolych pogodnych świąt:loveu: Quote
wiki4 Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 niunka04 napisał(a):i my życzymy wesolych pogodnych świąt:loveu: Oj tak, pogoda by się przydała :roll: Dziękujemy :loveu: Quote
wiki4 Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Świąteczny stół już stoi, szkoda że pusty :diabloti: Gdzie jest Puszek ? :placz: Tu, na górze :evil_lol: Szykujemy jedzonko :cool3: Moja kicia powróciła :multi: Schudł strasznie :shake: Quote
Shel Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Opowieść gdzie jest puszek wymiata :lol: Quote
Recommended Posts