wiki4 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Ale chyba nic w tym złego? :lol: Quote
taxelina Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 wiki4 napisał(a):Ale chyba nic w tym złego? :lol: Nie, bardzo fajnie :loveu: Quote
przeszlus Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Wiktorii dziś nie doceniłem w jej talent zwątpiłem ponownie w jej galerii zawiniłem w żalu się pogrążyłem Na co ja liczyłem ? Rekord idioctwa dziś pobiłem :) Ohh ten topic poezje wpaja uczucia z serca wyzwala :p Quote
Asiaczek Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='przeszlus']Wiktorii dziś nie doceniłem w jej talent zwątpiłem ponownie w jej galerii zawiniłem w żalu się pogrążyłem Na co ja liczyłem ? Rekord idioctwa dziś pobiłem :) Ohh ten topic poezje wpaja uczucia z serca wyzwala :p ... wyzwala, wyzwala, a jakże! Dobrze mówię, mój kochany szwagrze? Bo to mój szwagier jest mistrzem niedościgłym w składaniu wierszy swoim piórem śmigłym... Pzdr. Quote
przeszlus Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Asiaczek napisał(a):... wyzwala, wyzwala, a jakże! Dobrze mówię, mój kochany szwagrze? Bo to mój szwagier jest mistrzem niedościgłym w składaniu wierszy swoim piórem śmigłym... Pzdr. Ooo Jak super-Robię się zazdrosny Bo mój każdy tekst jest żałosny Wy mądrze piszecie a do tego tak super rymujecie... Wesołych Swiąt Bożego Narodzenia Na jutrzejszej wieczerzy smacznego jedzenia Z Podkarpacie wysyłamy ci szczere życzenia A twoich najskrytszych szybkiego spełnienia Quote
Asiaczek Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Pięknie to wszystko brzmi i wygląda, ale czy to aby nie przesada? Aniołek z góry na nas spogląda i twierdzi, że na ziemi to jednak...Kanada! Szczere życzenia, szybkie spełnienia, pięknych prezentów ofiarowanie - to sama radość widzieć na co dzień. Mówi to Tobie zwykły przechodzień:) Pzdr. Quote
wiki4 Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 [FONT=Book Antiqua]Bo jest taki czas, co łzy gorące w śmiech zmienia, Bo jest taka moc, co smutek Twój w radość przemienia, Bo jest taka siła, co spełnić może Twoje marzenia... To właśnie magia Świąt Bożego Narodzenia. [/FONT] [FONT=Book Antiqua]I takich właśnie Świąt z całego serca życzę Wam kochani , pełnych miłości , spokoju i rodzinnego ciepła [/FONT][FONT=Book Antiqua][/FONT] Quote
Paula03 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Ja niestety nie umiem tak ślicznie rymować jak wy, ale zamiast tego znalazłam wierszyk: Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie, Niech Cię aniołek ode mnie uściśnie. Na wigilijnym stole opłatek położy i w moim imieniu życzenia Ci złoży. Życzą Paula, Kati i Misia Quote
Aleksa. Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 tez nie umiem tak rymować,ale znalazłam też coś ładnego..:D Merry Christmas... Christmas Merry... były sobie renifery, miały bardzo śmieszne minki, bo urwały się z choinki i znalazły ciepły kąt, by Ci życzyć Happy świąt! Życzą Ola,Dora i Pusia.:D Quote
Daga&Maks Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 a ja powiem po prostu wesołych świąt, bo wierszyków tworzyć nie umiem :lol: Quote
Ciapkowa. Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Wesołych świąt! ;* :tree1::x-mas: PS. Hubert odpisz na GG :) Quote
Izabela124. Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Bardzo ładne ubranko ma Lisa :) Niechże w końcu da mi liza :) Ja ją w nosek ucałuję Tylko najpierw gwiazdę na oknie umocuję Wow ilu my mamy poetów na dogo :) Aż mi się robi błogo Quote
Asiaczek Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Hahaha, Izabela124 też rymuje:) Pzdr. Quote
wiki4 Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 deer_1987 napisał(a):Lisa tez dostanie prezent? :razz: Tak, Marta ;) DGM rozwija haha :lol: Wszystkim, bez wyjątków, serdecznie dziękujemy za życzenia świąteczne. Spędzone były w gronie rodzinnym i oczywiście z Lisą. Od Gwiazdorka dostała mnóstwo smaczków i nową zabawkę. Stara wylądowała w koszu i ruda nie może pogodzić się z jej stratą. Założyć czarną obróżkę i odgrywała by żałobnika ;) Quote
Izabela124. Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Asiaczek napisał(a):Hahaha, Izabela124 też rymuje:) Pzdr.Jak mam chwilę wolną to jak najbardziej :) Quote
wiki4 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Witamy się w ten pogodny i słoneczny dzień :hand: Quote
Asiaczek Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 W W-wie dopiero przed chwilą skończyła się śniezyca. Jeszcze trochę prószy... Pzdr. Quote
łamAga Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 http://img713.imageshack.us/img713/7530/obraz008yj.jpg Lisa :multi::multi::multi::multi: jaka ona ma śliczna błyszczącą siersc :loveu: a pani kłamie że Lisa jest wyliniała :eviltong: nieładnie tak :eviltong: Quote
Paula03 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Oo słoneczko u was :) Można tylko pozazdrościć... Quote
zmierzchnica Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 http://img713.imageshack.us/img713/7530/obraz008yj.jpg Malowana światłem :) Piękna! Quote
Sylwia K Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 http://img713.imageshack.us/img713/7530/obraz008yj.jpg ale ona śliczna Quote
Recommended Posts