Yuveza Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Oooo, jak miło ja w I, jesteś odemnie tylko o rok starsza;) Quote
wiki4 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 westie_justa napisał(a):Oooo, jak miło ja w I, jesteś odemnie tylko o rok starsza;) No tak. Fajnie spotkać prawie rówieśniczkę :D Chociaż tutaj rówieśnikami każą się nazywać też ci starsi :evil_lol: :loveu: Quote
Yuveza Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Haha, przyjmiesz zaproszenie do znajomych? Quote
wiki4 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 westie_justa napisał(a):Haha, przyjmiesz zaproszenie do znajomych? Hm... muszę się zastanowić. Śmiało wysyłaj :D:D deer_1987 napisał(a):nie odp mi na pytanie :P Oops, chyba coś przeoczyłam. Powtórz prosze Quote
taxelina Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/146674-Lisa-i-przyjaciele-czyli-Ruda-i-sp%C3%B3%C5%82ka!-D?p=15938000&viewfull=1#post15938000 Quote
wiki4 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Przeoczyłam :lol: Lisi śnieg się bardzo podoba, ale marznie i z czasem zamienia się w bałwanka :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 wiki4 napisał(a):Przeoczyłam :lol: Lisi śnieg się bardzo podoba, ale marznie i z czasem zamienia się w bałwanka :evil_lol: [FONT=Comic Sans MS]To musi być wyjątkowy widok :lol:[/FONT] Quote
Sylwia K Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 http://img88.imageshack.us/img88/6514/obraz031d.jpg jest prześliczna:loveu: Quote
Yuveza Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Aleksandra95 napisał(a):To ja jestem w 3 klasie..;-) No to o 3 lata ode mnie starsza;) Quote
wiki4 Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 [quote name='Sylwia K']http://img88.imageshack.us/img88/6514/obraz031d.jpg jest prześliczna:loveu: Dzięki :cool3: Ahoj, arr kamracie Czy gorzałki może macie? Tak z pustymi nie wypada, To nic...ja mam, tak się składa! Wnet zapraszam na mój pokład, Syla, Justa, Ania cały skład? Hej dziewczyny, hej chłopacy, Jest już weekend, koniec pracy! :diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 ...Koniec pracy, koniec pieśni! Złapcie oddech od tej pleśni... Ja nalegam, ja naciskam, po weekendzie Was uściskam:) Szef..... Pzdr. Quote
sunshine Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Weekend wczoraj był dość ostry kaca mają wszystkie siostry... Klikać w klawkę sił nie mają Na ból głowy upadają... Kapeć w buzi, brzuszek cięzki Lecz na spacer są dziś chęci! Psa na smycze hejże hola! czas pohulać w śniegu zgoła! :D Dziękuję za uwagę ;) Quote
Asiaczek Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 ... Kaca macie? Nie do wiary;) Takie dzisiaj twe zamiary: łóżko, kawa, aspiryna i do tego - ciepła psina. Inny rym mi się pod pióro kłania lecz nie zdradzę z zachowania zbyt dobrego z lat dziecięcych odebrania... Limeryk...? E, nie do końca... Pzdr. Quote
łamAga Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 O kurcze ale tu wierszowato :lol: a jak nie było zdjęć Lisiczki w kombinezonie tak nie było :roll: :eviltong: Quote
wiki4 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 dOgLoV napisał(a):O kurcze ale tu wierszowato :lol: a jak nie było zdjęć Lisiczki w kombinezonie tak nie było :roll: :eviltong: No właśnie, ale dawniutko nie rymowałam :shake: Najlepiej to wychodzi w nocy i coś o tym wiesz, prawda? ....:diabloti: Zaraz coś dodam, ale nie wiem czy będzie widać ubranko ;) Quote
łamAga Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 wiki4 napisał(a):No właśnie, ale dawniutko nie rymowałam :shake: Najlepiej to wychodzi w nocy i coś o tym wiesz, prawda? ....:diabloti: Zaraz coś dodam, ale nie wiem czy będzie widać ubranko ;) Oj wiem wiem:P ale u mnie słabo z rymowaniem w dzien a gdzie tu w nocy :evil_lol: no to dawaj , dawaj :eviltong: Quote
wiki4 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Ależ Aguś, w nocy się dostaje takiej weny + do 10 ADHD :evil_lol: A magiczne słówko? :D:D I..tadan :lol: :diabloti: Quote
wiki4 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 No mama....błagam, sąsiedzi patrzą. Rozbierz mnie :evil_lol::evil_lol: Biedna, uwięziona Lisia... Zaczęła robić podkopy :lol: :cool3: Więcej nie mam :loveu: Quote
łamAga Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 magiczne słowko ?? hmmmmmm:lol: O kurde ajkie tez słodkie te ubranko :loveu::loveu::loveu::loveu: i takie eleganckie :loveu: normalnie dama w każdym calu :evil_lol: Quote
wiki4 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 dOgLoV napisał(a):magiczne słowko ?? hmmmmmm:lol: O kurde ajkie tez słodkie te ubranko :loveu::loveu::loveu::loveu: i takie eleganckie :loveu: normalnie dama w każdym calu :evil_lol: Urocze prawda? :loveu::loveu: Szkoda, że ona nie podziela mojego entuzjazmu :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 wiki4 napisał(a):No mama....błagam, sąsiedzi patrzą. Rozbierz mnie :evil_lol::evil_lol: : Buahahahahaha dobry komentarz :evil_lol: juz sobie wyobrazam Nerona w takim ubranku :jumpie: Quote
wiki4 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 dOgLoV napisał(a):Buahahahahaha dobry komentarz :evil_lol: juz sobie wyobrazam Nerona w takim ubranku :jumpie: Haha, zaraz mi się przypomina tamto krowie z wystawy :evil_lol: Nie zgadniecie jaki prezent sobie zrobiłam na gwiazdkę (:evil_lol:). Portret Lisiaczka :loveu::loveu: Uwielbiam mieć uzdolnionych kolegów...:diabloti: Tylko dać mu muszę zdjęcie i zapłacić. Także muszę zajrzeć do skarbca i odkurzyć co nieco :lol: Quote
Recommended Posts